26

Анонимен

преди 1 година

нежелаем внуци на нацисти да помагат на България!

25

Анонимен

преди 1 година

Окей.

24

Браво

преди 1 година

Все едно слушам Меркел преди 15 тина години!

23

123

преди 1 година

Дават паспорти от години на турци и руснаци на поразия без да са в ЕС, а на нас, че сме в ЕС няма паспорт дори за родено дете в Германия от ЕС където уж се намират БГ и DE. В трета глуха с другите на опашката последни. Сега всички от ЕС бягат се спасяват и останаха с мързеливите наций и решиха да хитруват. Политиката на 21век е всички задружно без изключение за ръчички с граници и без граници заедно в киреча.

22

Ivo

преди 1 година

Разбира се,че сме готови.България 40 милиарда дългове,Люксембург 2 трилиона,Холандия 5 трилиона.Сега всички ще плащаме солидарно,няма как да не сме готови,щом трябва някой да плаща сметката на западняците,ние сме първи.

21

Референдум за ЕС

преди 1 година

и НАТО - защо Българският Народ не беше Попитан?! Кой Друг влиза в ЕС без Референдум!! само Бананови като Нас! Великобритания с Референдум - Влезе, с Референдум - Излезе!!

20

Хах

преди 1 година

Да бе, готови сме та чак се пукаме от готовност! В момента не ни е нужен ни Шенген ни евро.

19

Анонимен

преди 1 година

Да, Да! Че да ви плащаме сметките за простотията, г-н Шолц! Не щем Шенген.

18

Vako

преди 1 година

Дърпаха се правеха се на интересни и сега като видяха зора им станахме достойни изведнъж .

17

Анонимен

преди 1 година

А Васко жабата ще е вече Евро Жабок

16

От хората

преди 1 година

Моите уважения към Шолц,но под България какво разбира,една група от управляващи или народа на тази бедна страна.Г-н Шолц,като българин не съм съгласен и бих казал,че на мен Шенген не ми трябва.Искам силна и стабилна икономика за България, младите ,получили добро образование да остават в страната и да работят за просперитета й,а не да са робите на Европа.

15

Jonsy

преди 1 година

Влезнем ли в шенген смятай, че всичко по родното бетономорие е фалирало, вече няма да има чакане на границата с Гърция и всичко живо ще разбере какво е почивка при номални условия и качество.

14

Жокера

преди 1 година

Не ви щем щенгеа.ирландия испания италия и още държави които имаха станндарт още страдат и не могат да се възтановят от тази глупост.

13

Анонимен

преди 1 година

Много свинска зурличка

12

А дано ама нада ли

преди 1 година

Хората вече започнаха да вярват и чакат второто пришествие. По реално изглежда от това да се оправи света в добра посока или да се отворят някакви граници за нас. Границите и да се отворят за света свободно ние вече нямаме права, защото има нови трендове който се налагат и не включват нас. Така, че по сериозно и правдоподобно идва идеята, че предстой второ пришествие на това всеобщо умствено залязване.

11

бо4ко

преди 1 година

тия ни взимат за *** винаги сме били готови и винаги гласуват против приемането ни!!!!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Ние нещем шенген ни искаме да сме с краварите щото долърат скача по високо и от Стефка Костадинова дето си забрави сутиена при Батето Бог да го прости

9

Анонимен

преди 1 година

Бай Ганйо и петата колона са против и дърпат назад като магаре.

8

Българин

преди 1 година

Тоя път влизаме и няма Мойко няма Лойко!

7

истина е

преди 1 година

България е само за африканският съюз , защото мафията я управлява , а тез от ЕС. се правят на глъмави !