19

Анонимен

преди 1 година

Плочата трябва да бъде поставена, а не хвърлена, за да не се затрупа от прах. А и не само американци са ходили. Руснаците също. А причините да не се ходи са най-вече политически и икономически. Чисто финансово.

18

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами така се правят нещата, въпреки проблемите в световен мащаб, САЩ не за загърбили и Космоса...след първото стъпване на човешки крак на луната, сега предстои нова Космическа Одисея на НАСА...След като обиколи един път стратосферата на земята и се призими аварийно, РАША се задоволи с една орбитална космическа станция на която по свой образ и подобие пришива разни кръпки придавайки и вид на своеобразен орбитален коптор...Китайците пък чакат поредната американска технология за да се вържат за нея

17

Анонимен

преди 1 година

До 13 НЕ само са ходели.. ами и то доста пъти са ходили. Няколко мисии на Аполо кацат на луната . Другото си е в твоята глава : ) Няма държава успорила кацането на луната. Има само пропаганда ,без име.

16

Анонимен

преди 1 година

Браво. Истинските учени и вдъхновители от НАСА. Успех.

15

до 5

преди 1 година

Плочата може и да е там, но какво гарантира че човек, не пружина я е хвърлила там? Виждам, че се занимаваш с тези работи. Можеш ли да обясниш, защо 50!!!! години нищо не направиха по въпроса?

14

Зоро

преди 1 година

Брей това кацане на Луната много страшно бе? Ще пращат манекени, ще пробват скафандрите, ще обикалят там след една година без да кацат. Абе тези преди 50 години да не би да изгоряха там?

13

Анонимен

преди 1 година

Още едно потвърждение че никога не са ходили на луната

12

Зевс

преди 1 година

Прилича на ракета Сатурн 5 с допълнителни твърдогоривни бустъри от совалка. 50 години чакане и накрая претоплена манджа :)

11

Инж. Физик

преди 1 година

Тези от НАСА много добре знаят че скафандрите не могат да издържат на радиацията на луната и това 50 години след Холивуд.

10

до анонимен 7

преди 1 година

Е да, само шоу е целта. Виж на вас *** им дай да изстрелвате ракети по жени и деца, да карате лади и да си готовите на примуса, но сте най-велики.

9

До 5

преди 1 година

За това, че е ходил човек на Луната има много доказателства. И ако имаш малко акъл, познания и финанси, сам можеш да се увериш и провериш. Не случайно поставената плоча там, която да отразява лазерен лъч е с достъпни в интернет координати, за да може всеки ентусиаст да се увери, но трябват познания и техника.

8

Анонимен

преди 1 година

"Освен грандиозното шоу, което се очаква да привлече стотици хиляди зрители на космическото крайбрежие на Флорида" - май това е целта на занятието :)

7

Анонимен

преди 1 година

"Екипаж на "Орион" няма да има, ще са поставени специални манекени в скафандри, което ще позволи на НАСА да оцени как скафандрите от ново поколение реагират на радиацията"________Хахах е нали уж са кацали на Луната? Не знаят ли как да проектират такива скафандри?

6

Анонимен

преди 1 година

имаше 1 теория, че извънземни са забранили и предупредили земляни да не посещават луната и за това нико сащ нито ссср или русия не изпращаха хора до там доста години - да не стане "мездузвездни войни", т.е. да ядем бой

5

Анонимен

преди 1 година

Няма таковяа нещо като връщане на Луната. Там още никой не е ходил.

4

Христо Христов

преди 1 година

А руснаците през това време крадат тоалетни в Украйна!

3

Анонимен

преди 1 година

Да видим Холивуд този път дали ще се справи по добре

2

Анонимен

преди 1 година

Представено от Холивуд пикчърс.

1

MaйMyнaтa

преди 1 година

Направо ще прескочат Луната и ще стигнат до Хаэната