178

Американ

преди 1 година

Харвард Кирче се опитва като в Америка да използва съда като средство за натиск, ама на Тиквой съдът е все още от негови хора.

177

да

преди 1 година

,,слафчо,, е бита карта

176

Анонимен

преди 1 година

С лакти и зъби си прокарва път. Що е то? Киро.

175

Анонимен

преди 1 година

Кръгът около двамата лузери ПетковВосилев върви към съсирване на своите кариери. Те не се поколебаха да изхвърлят Лена през борда, за да спасят имиджа си. Така ще постъпят и с други. Всички "черни", те в бяло.

174

Анонимен

преди 1 година

Киро ментата се изживява все още като премиер. Незнаен, че вече са го пуснали по течението. Менторите му не са щастливи, да имат един провален послушник във властта.

173

Случаен минувач

преди 1 година

До 174Все още има откровено глyпaви хора, които вярват на Пълен Провал. Но каквото и да правят, с Дай България и БСП ще имат по-малко от 100 гласа. Ген. Янев (ако влезе) няма да се присъедини към тях, той не понася ПП. 48-ия парламент също ще бъде ялов. През 2023 - нови избори.

172

Скъсаната джапанка

преди 1 година

Населението на страната намаля с една трета, трябва и броят на представляващите го да намалее с една трета.Не повече от 180 депутати.

171

:)

преди 1 година

Защо продължават да ни го показват тоя, дето разсипа всичко?

170

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да се обади вече на Петков от САЩ, за са му нареди, какво да прави. От там вече го пуснаха по течението.

169

Щирлиц

преди 1 година

Кой сега снабдява властниците с ...вълшебен бял прашец,след като главният доставчик катастрофира?Явно е,че има заместник,все пак трябва и властниците да разпуснат малко..

168

Анонимен

преди 1 година

"Ако сме в рамките на ЕС и спазваме санкциите" -- а защо трябва да ги спазваме? Не сме роби на брюксел и точка.

167

Анонимен

преди 1 година

Решил да гони дивото след като изпусна питомното (по харвардски). Той още не е разбрал какво се случи. Ако го запитат защо вече не си премиер, не може да даде правилния отговор. Ха-ха, хи-хи!

166

Анонимен

преди 1 година

ПП няма да прескочи 4 процента българите не са чак такива *** да гласуват за такива некадърници.

165

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** няма ли да замине за Канада най- накрая докога ще се се излага . Даже оная с парапета видя края на трагикомедията

164

От Вселената

преди 1 година

Той, Гепарда спря... в полезрението му се мерна галопираща антилопа. Разсъблече я с ириса на зеницата си... погали вълнaта на чoчaрката и... и продължи да галопира. Антилопата уплашена си погледна чoчаpката! В чoчaрката и се бе наврело едно малко чeрвено знаменце. Извaди го! Взе го в ръцете си, пoмириса го и започна да го размахва бягайки през пустинята. Ура, Ура напред с чoчaрката да радваме Гепардите скрити в гората!

163

От Вселената

преди 1 година

Лъвът си постави на Главата Короната, погледна към пустинята. В погледа му се мернаха Гепарди гонещи и баращи чoчaрките на Антилопи по пустинята. Излезе с Българския Герб с Трите Лъва и рече: "От Утре всички Гепарди и Антилопи Българи ще се наричат за да има Род и Велик и Славен, Божествен Български Народ!

162

Анонимен

преди 1 година

Киро, може шоуто на Слави да е от миналия сезон но твоето шоу е калпаво и не интересно. По-добре се дръж за ръката за Ленка иначе ти е спукана работата

161

Анонимен

преди 1 година

Петков залитна по стълбите и вместо за парапета, дето го няма там, се хвана за задните части на Лена ***.

160

Анонимен

преди 1 година

Този Петков също е от минал сезон. ПП пълен провал. Шайка некадърници се гаврят с българите и България. Заедно с онова нещо Ицо хазарта дето опозори парламента.

159

Лъжлив продажник!

преди 1 година

Петков да мисли за себе си, защото трябва да бъде съден за всички лъжи и поразии, които направи на българите и България!