32

Анонимен

преди 1 година

Стига сте се правили на улави! Яма никакъв шанс да има ядрена авария в тази АЕЦ! Проектирана е да издържи на ядрен удар! Ама от долнопробна пропаганда! С тези нагли лъжи, украинците определено НЕ стават по-симпатични!

31

Анонимен

преди 1 година

Ео 30:С Himars стрелят и обвиняват руснаците...Бог да ни е на помощ.За момента луд късмет,че не е гръмнала.Спират стрелбата като спре да духа към Русия.Но дори да духа и насам ще дойде...Черно море ще е унищожено с векове.Това си е престъпление и милиони ще умрат.

30

Анонимен

преди 1 година

Украйна ако гръмне централата съседите трябва да и "гръмнат" бежанците и без друго е крайно време да си вървят и да поискат примирие.

29

#

преди 1 година

Няма страшно дишайте спокойно............АЕЦ Запорожие има 6 реактора от тип ВВЕР, такива има и в АЕЦ Козлодуй..................това да добри реактори, с доста защитни механизми, не са като реакторите тип-Чернобил!!!Вероятността да стане авария е минимален, освен ако някой луд не стреля с ракета по активната зона на реактора...........тогава Бог да ни е на помощ!!!

28

@

преди 1 година

Спокойно, авария като тая в Чернобил може да стане само ако някоя заблудена ракета удари активната зона на реактора............там,където е ядреното гориво (уран).............но вероятността за това е малко..............или някой трябва да е много луд , за да стреля с ракети по активната зона на реакторите ВВЕР-100, които не са от типа на реакторите в Чернобил!!!

27

@

преди 1 година

Спокойно, авария като тая в Чернобил може да стане само ако някоя заблудена ракета удари активната зона на реактора............там,където е горовото с уран.............но вероятността за това е малко..............или някой трябва да е много луд , за да стреля с ракети по активната зона на реакторите ВВЕР-100, които не са от типа на реакторите в Чернобил!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Втората лъжа е за мините. Украинците минираха де каквото можаха. Използват и забранени мини. Нямам съчувствие към хора които лъжат.

25

Анонимен

преди 1 година

Ясно е,че не руснаците стрелят по себе си.Даже доказателства са пратили.Ако украинците я гръмнат това е геноцид и спрямо нас.

24

Анонимен

преди 1 година

Няма ли кой в гръб да неутрализира тези украинци,които там стрелят...за това ли им дават оръжия?Да гръмнат централата и да умрем.

23

До физика

преди 1 година

вярно е ние от север с отработено гориво торим доматите квот остане на енергийни напитки

22

Анонимен

преди 1 година

Долния руските войски са вътре в централата. Защо да обстрелват сами себе си. Дай отговор относно обстрела. Кой кого аджаба обстрелва.

21

Анонимен

преди 1 година

Руснаците контролират централата и държат въоръжена охрана там. Как точно стрелят сами с тежка артилерия по собствените си позиции и собствените си хора? И най вече, защо? Украинците няма ли да проявят малко разум и да преместят фронта на друго място?

20

Анонимен

преди 1 година

Украйна стреля пи АЕЦ Запорожие по заповед на Пентагона,за да се задейства член 5.С един куршум ще убият два заека:Русия и Европа.Който оцелее после ще е роб.

19

Анонимен

преди 1 година

До номер 13:Дроновете ясно,че не са за мини,а пак да ги пращат в Крим.Украинците минираха Черно море.Тук само ни лъжат в Европа,защото планират да ни убият.Колкото сме по-близко до конфликта толкова са по-големи лъжите.Новините звучат психопатски точно,защото са лъжи.Дано от ЕС се осъзнаят и да ни спасят:(.

18

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата платената не е гьобелска а Сорроска.

17

физик

преди 1 година

Единственият начин да изтече радиация е да бъде ударена активната зона на реактора.........там,където е горивото с уран!!Всичко друго е манипулация и политическа пропаганда!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Минус за Москва "потъна" жалко че минусите не му се ловят.

15

Анонимен

преди 1 година

Тия пари които взимате да драскате тази гьобелска пропаганда все за лекари и лекарства да харчите!

14

Анонимен

преди 1 година

Запорожие, одеска обл целият юг до Полтава са етнически руснаци и ще се присъединят към Русия централата се присъединява към ДНР и ЛНР и укрите стрелят да разрушат каквото могат

13

Анонимен

преди 1 година

Господ ни пази за момента.Отклонява стрелбата и вятъра обръща.Не знам колко още ще може:(.Трябва да дойдат и от МААЕ и ООН.Също така трябва света да спре да си затваря очите и да вярва на украинците.Това е престъпление срещу човечеството.