111

Кирчо Джон Три Волта

преди 1 година

Стига сте ме плюли,вее! Аз ви казвам, че ще оправя всичко щото вече се научих как да управлявам България. Открих, че щом клин клин избива, значи корупцията се бори с корупция. Пробвах. Получава ми се. Тези комисионни ще ми стигнат за още 3 живота, ама разберете ме правилно-имам 3 дечица, жена и парапет да храня. Не се оплаквам. Само ви казвам, че ситуацията е в много лоша ситуация. Кво ще ми направите? Фанетe ме за цървулите. Ще правя квото искам. На който не му отърва,ей къде е вратата!

110

Анонимен

преди 1 година

ПП ще смажат корупцията! Също така и платената медия трябва да се разнищи, като този форум, който е свърталище на платени ***.

109

Анонимен

преди 1 година

"Но по-лошото е, че през тези петнайсет години ние сме яли компрометирани храни. Когато говорим за корупция, ние не говорим само за кражби и за пари, говорим за здравето. ", добави Василев. "Тези в последните 15 г. не са били все в България...не са яли.Инапе всеки може да тресне някакви зеленчуци и да каже как са даже от Марс.А доказателства?Истината е,че на пункта искаха свои хора да си сложат там,а не че са се загрижили какво минава през нашата граница...

108

уууу

преди 1 година

Аре чао сте. Гейм овър. Обирайте си крушите!

107

Анонимен

преди 1 година

Киро ще става шеф на НОИ отдел пенсии понеже народа го пенсионира след няма и 200 дена управление.

106

До Петя

преди 1 година

Да. Разбрахме. Хахахахаха Само не разбрахме защо Бойко Рашков не се пенсионира, след като е доста по-възрастен от Борисов. Атанасов Гнома е набор на Борисов и него не го пенсионират. Киро не пенсионира и Байдън, който е на годините на дядо му. Не пенсионират и шефа си Сорoc, който е на 93г. Знаем, че Киро и шайката му са расисти, но не знаем защо е този двоен стандарт. Вероятно Киро ще става шеф на НОИ отдел пенсии понеже народа го пенсионира след мама и 200 дена управление.

105

Петя

преди 1 година

А бе тоя разбрахте ли какви ги е дрънкал вчера по БНТ.Нов сюжет е измислил,защо Борисов трябвало да се пенсионира .Баща му Петко и Борисов били родени на една и съща дата и били астрални близнаци ,баща му се бил пенсионирал и Борисов трябвало да се пенсионира Думи нямам.Този никой не може да ме убеди ,че Киро е нормален и ,че не се друса.И това нещо пак драпа да управлява .

104

Анонимен

преди 1 година

Психото Киро и другите шарлатани са надъхани и самоуверени. Разчитат на машините на Мадуро.

103

абе

преди 1 година

киро и асен да кажат къде са 9_те милиарда дето изтеглиха за три седмици , къде е четири пъти по евтиния газ и къв беше оня кран дето киро въртеше ! за лена нема да питам .

102

зАз

преди 1 година

Бг отдавна не е държава, а Резерват населяван от а.боригени!

101

Ко

преди 1 година

Кире, как е Ленка ?

100

Анонимен

преди 1 година

Червения бизнес засега не е измислил други за алтернатива и след като се разочарова от Чалгаря, - тези останаха. Така, че изборите вече са спечелени. Рашков от 3 месеца координира схемите о пише на тефтера кой колко е заслужил от баничката. Така че след изборите чакайте новите кредити и цени

99

Анонимен

преди 1 година

Естествен , че ще се почне от там където идваха парите

98

Анонимен

преди 1 година

Абе, що не почнаха кампанията пред някой източен язовир, на Кирето му се отдава.

97

Натали Трифонова

преди 1 година

Един слиза предварително от задната врата и след като се включат камерите започва да посреща слизащите от предната и се прегръщат и здрависват все едно не са се виждали от предната година. Преди малко автобуса-лъжец е засечен и в Стара Загора

96

Кобилка

преди 1 година

Пазете си нервите за 2 октомври,когато Киро и Асен ще спечелят изборите.Рано е да си късате нервите.

95

Църковен календар

преди 1 година

След 40 дни - струване (помен) :-))

94

Милка

преди 1 година

Аз пък си мисля, че има някаква несподелена любов между Киро, Асен и Бойко, но от страна на ПП. Когато Бойко не ги спомене повече от 5 мин, те като ревниви "девици" почват да реват, за любовта си, да им обърне внимание.

93

Бай Пешо

преди 1 година

Че тя предизборната кампания не почва ли един месец по-рано, т.е. около 2.09 (плюс минус 1-2 дена) или пак нарушиха закона, което е нормално за тях. То и в личният живот, нарушава правилата де, вместо Кирето да вкарва газопровода си в газовото хранилище на Линда (по договор), той пуска и газ в чужди (хранилището на Ленчето). Абе не им вярвайте.

92

Анонимен

преди 1 година

СВЕЖА СТРУЯ СТЕ В БЛАТОТО .ВРЕМЕ БЕШЕ НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ.ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС!