8

Анонимен

преди 1 година

Бе като излизаш да пиеш не е лоша идея да не си взимаш портмоне и документи, а само телефон и пари. Не малко портмонета и лични карти за губени след тежки запои.

7

Анонимен

преди 1 година

Ясни сте вече, марионетки. Намеренията на Шваб и ко пания няма да се материализират. Голямото пробуждане започна и спиране няма!

6

Анонимен

преди 1 година

Планът за Нов световен ред ще срещне непоколебимото пренебрежение на българина. След ковид "ваксините", и цифровата идентификация ще се разбие като вълничка в българската земя.

5

Съвет

преди 1 година

Стойте далеч от дигиталната каторга!

4

Анонимен

преди 1 година

То това е новият начин да се излъжат гърците. Забележете текста,говори се за "хартиени версии" на личните карти... Защото в Гърция отдавна има и от "модерните" лични карти с биометрични данни, но мнозинството гърци не ги приемат... И понеже гърците като кажат "Не" и никой не може да ги накара,то и срок за приемане на новите лични карти няма.Кой когато поиска. Ако поиска. И мнозинството от хората са си със старите хартиени лични карти. Та сега ще се опитат да излъжат пак хората с това приложение.

3

пришълеца

преди 1 година

Само по телефон:)))

2

Анонимен

преди 1 година

Документите ти в телефона, портмонето, работата.И cancel culture на една ръка в най-брутален вариант на едно цък разстояние.

1

Анонимен

преди 1 година

Системата за социален рейтинг в ЕС, копие на китайската, върви по план. То и бившият министър Божанов иска да използваме телефоните си като лични карти.