52

анонимен

преди 1 година

Каквито и да ги дъвчете и предъвквате , се разбра на 100% , че Борисов е единствения в момента, който може успешно да ръководи държавата. Другото е внушения и целенасочени негативни PR акции за шкафчета,чекмеджета, пачки ,кюлчета, подслушвания, барселонски вили,присвоени милиарди и мн. други приказки от "Шехерезада". Е, разбра се ,че няма и 1% истина от това, ама виновен бил Гешев, който за сведение на някои, не е назначен от Борисов , а от ВСС.

51

не мислиш

преди 1 година

До Анонимен 44 Ама изобщо!Трениране му е майката!

50

до 56

преди 1 година

Хайде нямаме търпение :) цирка ще е пълен. Коцето и ония зализания Цончу ще ви оправят всичките споко.

49

Анонимен

преди 1 година

Аз лично нямам търпение Възраждане да дойде на власт за да им гледам сеира и на тях най-после, че да млъкнат.

48

Анонимен

преди 1 година

Бате гойко Възраждане ще ти покаже как се печелят избори с болшинство.

47

Анонимен..

преди 1 година

Пишете на кирилица, защото не едно и също да напишеш--Пенка седна на къра и Penka sedna na kura.

46

Тиквоча

преди 1 година

Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен

45

анонимен

преди 1 година

90 депутата за ГЕРБ, другите да си делкат останалото както могат.

44

Сахар

преди 1 година

Буци пак ще бере срам срещу Хазарта.

43

555

преди 1 година

Хората не могат да разберат ,че няма значение кой на колко години е , кой млад , кой стар.Важното е управляващите да са знаещи и можещи и да имат достатъчно стаж, защото едно е да ръководиш фирма, съвсем различно да взимаш хиляди решения ако си държавник. Като пример--пилот си на Чесна и решават да пилотираш Боинг без стаж. Кой нормален човек ще повярва, че можеш да се справиш? След време може и да се справиш, но трябват много знания и чиракуване. Да ръководиш държава е много трудна дейност.

42

Бьлгарин

преди 1 година

Да пожелаем нов успешен мандат на - борисов като премиер за доброто на странатаЗдраве и по малко грижи на всички бьлгари оттук насетнеВажно е , че злото бе поправено и жьлтопаветниците няма повече да ни грабят благодарение на слави и итн

41

Герб

преди 1 година

Не бих дал никога глас за герб ако борисов не поеме отново мин председателското креслоЗа мен борисов е фигурата символизираща - герб

40

Ха ха

преди 1 година

Борисов е лицето на - герб неможе ли - пп без кирчо ленка и кокоркоКато сме почнали

39

Анонимен

преди 1 година

Ама, то ти не си този, който ще казва кой ще води ГЕРБ.Гледай си комисонните от МЕТ, които ни оскъпиха газта с 30%, купоните в МС с бело, партитата на ПП в Солун и Халкидики с държавни пари, заплатата от 13 690 лв на Лена Бориславова и тогава се отваряй по въпросите свързани с ГЕРБ!

38

Анонимен

преди 1 година

До Анониме,к.32 А не може ли кабинет без Борисов,чието име действа като червен цвят на бик на хората? На 3 пъти ГЕРБ беше бламиран заради Борисов, а вие искате отново това да стане - така ли да разбираме? Не проумяхте ли,че за 12 години все пак са израсли млади,образовани хора,които да сменят вожда на управляващата партията група хора? Оставете човека да си гледа внуците,овчарките и магнолията.ГЕРБ има поне 4-5 млади хора,които могат да оглавят партията и ще бъдат добре приети от другите партии.

37

Историята се повтаря

преди 1 година

Смятам , че - пп отиват при ндсв след изборите в канализацията на историята - помним юпитата на царя от харвард кой квото можа щипна и след изборите разпад

36

21 имота

преди 1 година

Тези, които говорят, че ГЕРБ били мафия да си погледнат кандидата от ПП Бойко Рашков. Първо е виновник за настоящата мигрантски вълна, защото той година и нещо беше министър на МВР.И второ, как човек с 21 имота може да не е корумпиран след като цял живот е работил само държавна работа.Нека някой *** ми обясни това?

35

Въпрос?

преди 1 година

До ??И защо вие протестърите за една година, откакто ГЕРБ не е на власт не направихте България развита държава като Румъния?Сега кой ви пречи, Гешев и съдебната система ли?

34

Анонимен

преди 1 година

39 нет брато ПП ще спечелят а ти ще плачеш на топка докато заспиш

33

Анонимен

преди 1 година

Народът казва кой ще излезе в пенсия, а не убитаци като теб, разбра ли?Току-що народът пенсионира Кирил Петков, ако още не си разбрал!