7

Билчо Гейчев

преди 1 година

Планирано обезлюдаване и поетапно спиране на услуги! Скоро ще останат и без ток и вода! Това ви чака всички!

6

Анонимен

преди 1 година

До лекар до 3 от 3 Обзалагам се, че тези, които визирате, попадат и в листата на Четирихилядниците...

5

Анонимен

преди 1 година

Още 3-4 години и тогава ще видите, че няма останал и половин лекар. Ама то бялта мафия не ви трябваше. Ще се справяте сами

4

лекар до 3

преди 1 година

Тази кампания срещу лекарите беше добре заплатена на някой журналисти. Някой от тях след като ни ругаха напреднаха в йерархията много бързо.Резултатите обаче са ужасяващи.Познавам колега който се е карал със сина си за да не следва медицина.И той не следва медицина.Сега се занимава с друго-има прилични доходи и живее много по добре от всеки лекар в България.Ние сме на изчезване.След няколко години в провинцията няма да има нито един работещ лекар дори в градовете.

3

Демокрация

преди 1 година

Къде останаха ценностите- достъп до здравеопазване, достъп до образование? Или всичко е било само на хартия на евреиските евроатлантици които продадоха България? Къде си бе Соломон Паси излез сред хората сега в Бобошево и им кажи колко е хубава демокрацията. Хайде къде е царя, Боко, Плювналиев и мн. други евроатлантици?

2

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Важното е да има банани !

1

Анонимен

преди 1 година

Бихте си лекарите и сестрите, ругахте ги, клехте ги, обиждахте ги, ритахте ги...ХА сега яжте му главата, Гааньовци долни неблагодарни проклети! Да ви лекуват мутрите, МатаХаритата и фудбалерите!