57

999

преди 1 година

До неразбрал__ Не си траят.Публикация за масова тридневна стачка в UK има от 18.08 т.г.в днес.бг.

56

анонимен

преди 1 година

Признаха почти директно на кого се дължи луксозния им живот и то не само на тези, ами и на ЕС. Въртяха търговия с омразната им Русия и пищяха, че били зависими, като че ли Путин ги е карал с пистолет в гърба да сключат договорите! Ще видим по-нататък......

55

Неразбрал

преди 1 година

Ама чакайте сега... Нали подобни неща се случваха само в соц държави? Нали уж в демократичните държави всичко беше уредено и подобно нещо не можеше да се случи? Нали уж само българите бяхме смотльовци, задето ни доят, ама ние си траем? Нали уж ни казваха, че ако направиш подобно нещо на някой британец и цялата нация ще излезе веднага на улиците? Защо сега във Великобритания и Германия населението си трае?

54

някой

преди 1 година

Да се гърчат скапаните шовинисти и империалисти. Много знаят акъл да дават а кой им работи? Българи, румънци, поляци. Е сега да го духат. Да им работят индийците и пакитата. Ама не щяли? Ми тогава обикновенния англичанин да си цапа ръчичките. Понеже оня русолявия клоун ги откъсна от ЕС сега да си берат гайлето!

53

Анонимен

преди 1 година

Всяко британско нещастие ме кара да се усмихвам... няма друга нация на планетета натворила толкова много гадости и тъги на България, Русия (и други нещастни народи)

52

Анонимен

преди 1 година

80% инфлация във Великобритания, много повече от 17-те процента за година в България.

51

Анонимен

преди 1 година

Тия са бита карта. От както е паднала "желязната завеса" са в стагнация, не са имали никакъв растеж, трупат само дълг, нямат никакво производство, световното им влияние се срина, изостават технологически, всичките им успешни марки се изкупиха от индийски и китайски корпорации, масова безработица, деморгафска криза...

50

Анонимен

преди 1 година

"И там ли Петков е виновен?"_______Там е виновен Джонсън и затова му биха шута. А сега ще му сърбат и попарата.

49

999

преди 1 година

Досега не видях публикация на тема кои са собствениците на 40% от енергийната,хранителната,химическата и фармацевтичната индустрии в света.Не видях и публикация относно печатането на фиатни пари.Е,там са отговорите на въпросите за бясната инфлация и ,,недостига" на ресурси.

48

Тираджията Z

преди 1 година

Нищо им няма,ще оцелеят.Важното е Украйнците да са настанени добре,нахранени и да имат пари да си харчат

47

мак

преди 1 година

И там ли Петков е виновен?

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 "Досега не съм виждал българин да е работил в Англия..." На изпърженият ти мозък вече нищо не може да му помогне. Даже и господ ще е безсилен пред ампутираният ти мисловен апарат!

45

Анонимен

преди 1 година

Давайте,печатайте още пари. Ние сме прости и не разбираме, че това което давате пак от нашия джоб излиза. Големи политици!

44

До 39

преди 1 година

То пари може и да има, но Англия не хубаво място за живеене. По не на мен не ми хареса и се махнах от там. В България ми е по добре. Като цяло харесвам южните държави, и южния начин на живот. Северните държави са ужасни. Скандинавските са още по зле и от Англия.

43

ОПОРКАТА

преди 1 година

ДРУГАРИ, ЧЕ ТОВА Е ЗАРАДИ ЕМБАРГОТО, НЕ НИ ДЕЙСТВА! ППУТИН Е ПРЕВИДИЛ ТОВА И ВДИГАШЕ ЦЕНИТЕ ОЩЕ МИНАЛАТА ЕСЕН АКО БЯХМЕ МУ КЛЕКНАЛИ, ЩЕШЕ ДА СЕ ВДИГНАТ ЦЕНИТЕ НЕ С 80%, А СЪС 180%!

42

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми за тях точно толкова колкото на тях за нас.

41

АБЕ

преди 1 година

АКО НАПРАВЯТ УСПЕШЕН АТЕНТАТ НА ПУТИН, КАКТО НА ДУГИНА, КВО ЩЕ ПРАВИ СВЕТЪТ? НАПРАВО ПЛАНЕТАРНА КАТАСТРОВА! ЗЕМЯТА ЩЕ СПРЕ ДА С ЕВЪРТИ! ДЕЕЕА МАААМА ВИ РУБЛЯШКА...

40

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

на Путин дали му е Гадно, че Британците ще ги Доят с още 80% отгоре за Ток?!

39

Анонимен

преди 1 година

НЕ МОГАТ , МИЛИТЕ, И ТЕ БЕЗ ГАЗПРОМ! КВО ЩЕ ПРАВИМ БЕЗ ТЕБЕ, ПУУТИНЕ? БАЩИЦЕ!

38

Анонимен

преди 1 година

ПИШЕТЕ, РУБЛЯЦИ! СЛЕДВАЩАТА ЗИМА ВЕЧЕ ЩЕ СМЕ РЕШИЛИ ВЪПРОСА И РУСИЯ ПРИКЛЮЧВА! СЛЕДВАЩИТЕ 100 Г. СТЕ В ИЗОЛАТОРА! КАТО МАРСИАНЦИ ЩЕ ГЛЕДАТЕ ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИИВИЛИЗАЦИЯ, КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ 1990 Г.!