8

Е Ми Ли

преди 1 година

До 7 Штеф Аахахахахахахааахахахаххахахаха:))))))))))))

7

Штеф

преди 1 година

Поздрави на всички българи, които са плод на две червени!

6

Анонимен

преди 1 година

Говори кат македонист"македонската идентичност трудно ще бъде разрушена" и кой го казва?Не сте мръднали от 1944 г.когато е създадена изкуствено,а Пендаровски е наясно,че няма такава.За да се утвърди българите трябва да изчезнат и изтребят.И кого обслужвате,сръбските служби от времето на Тито.Още подчинени на сърбите,смешни останки на болшевикосталинизма.Според македонизма българи не съществуват,а според всички останали източници са древен народ разпръснат по целия свят,но и със собсвена държава

5

Да втасват

преди 1 година

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

4

Анонимен

преди 1 година

Ако Северна Македония не признае българите следва разпад на измислената им държава. Никой няма да им търпи повече фалшификациите с измислената македонска идентичност. Ще има три части българи, фалшиви македонци и албанци. Като фалшивите македонци в един момент ще сдадат багажа защото фалшификацията им е зле направена и са обречени.

3

rendeto

преди 1 година

еми това означава че вие трудно ще бъдете приети в ес. ще го преживеем.

2

Анонимен

преди 1 година

А дали сме държавнотворен народ?1878 Русия ни подарява чисто нова държава с институции,конституция и княз.Днес сме турския к... .ф на ЕС.Рушителите на собствената си държава.Но така е когато не си я създал ти,не може да я оцениш и пазиш.За съжаление точно това е днес България.

1

Анонимен

преди 1 година

Българите разрушиха своята Трета държава.