46

анонимен

преди 1 година

До Член на БСП Я си късай партийната книжка бе, члене. Превърнахте се в бутикова партия благодарение на Корнито, която е достойна наследничка на Жан Виденов. Вас само в раздаването на пари ви бива, а след вас и потоп. Хич не ви бива в сметките, ама хич.

45

Анонимен

преди 1 година

БСП са ку-ха кака-вида: разориха България, изгониха младото поколение извън страната, настаниха децата си на работа в западни фирми и са ненужни като вече употребени предатели.

44

Анонимен

преди 1 година

Зетчето на Гърдев взе да го играе голям кадровик.

43

Член на БСП

преди 1 година

Абсолютно съм сигурен че ще подобрим резултата си от ноември! Само с 27 депутата Нинова беше почти равна по влияние на Петков в правителството, и направеното от нея в социалната сфера се усеща РЕАЛНО (увеличени пенсии и майчинство след втората година, безплатни детски градини и т.н.), имаме твърд електорат който усеща направеното, а освен това отново народна партия е на власт, след дълги години на гербави погроми!

42

Анонимен

преди 1 година

Кака Кори, пита ли Иван Костов, кой къде да тури? А онзи с американската закуска?

41

ЧЕРВЕН ПОГРОМ

преди 1 година

НСИ И НОИ- ОТ 1 ЯНУАРИ 2021Г МИН ПЕНСИЯ 300ЛВ- НО ИНФЛАЦИЯ СПОРЕД НСИ-0.3%, СЛЕДВА ЧЕРВЕНАТА ГОРДОСТ- 467ЛВ- И ПИТАМ СЛЕД ОГРОМНАТА ИНФЛАЦИЯ НАЙ ВИСОКА В ЕВРОПА И СПОРЕД НСИ- 17.4% И НА ХРАНИ 35/40% ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОСТАВАТ 321 ЛВ- ОТ ВИСОКИТЕ МИН ПЕНСИИ МЕНСИИ НЯМА И СЛЕДА- ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ

40

Пожелание

преди 1 година

Дадоха не прескочат бариерата, че да няма значение кой на кое място ще е. Същото и за пп.

39

Българиябезлустрация

преди 1 година

Жалка история!

38

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХАХА, последното изречение е УБИЕЦ - "гражданската квота и името на доскорошния депутат на "Възраждане" Цвета Галунова."........гражданска квота от бивши депутати, а? Хахаха

37

VladTepes

преди 1 година

БСП загуби най-достойния си лидер Михаил Миков с отлична юридическа и алкохолна подготовка. Би бил чудесен президент.

36

Пак казвам

преди 1 година

Да е жива и здрава импексова, че най-накрая видя сметката на комунистите.

35

Анонимен

преди 1 година

До 38, само за 6 месеца на власт Нинова вдигна пенсиите минимум с 200лв., докато за 12 години на власт Борисов не ги вдигна и с 20! Така че по-добре не ми говори за инфлации - минфлации, дето и при ГЕРБ се качваха постоянно, въпреки че управляваха в прекрасно време - без войни, кризи и пандемии!

34

ЧЕРВЕН ПОГРОМ

преди 1 година

ГОРДОСТТА НА КОРНЕЛА- ВИСОКАТА МИН ПЕНСИЯ- 467ЛВ- ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАЗАРЯТ ОСНОВНО ХРАНА И СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ- ПРИ ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНАТА ОТ 30/40% СЕ ИЗХВЪРЛЯТ 141ЛВ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА И БЛАГОСЛАВЯШ КОРНЕЛИЯ И ЦЯЛАТА МАФИЯ РАЗРУШИЛА ОТНОВО ДЪРЖАВАТА- ТА КОРНЕЛО ГОРДЕЕШ ЛИ СЕ ОЩЕ С ТОЯ ПОГРОМ

33

Гошо...Тъпото

преди 1 година

То голяма...изненада,буря в чаша с...вода. Божанков е пекан и го знам,другите след него да са живи и здрави,които и да са все ще свършат нещо...полезно.

32

Анонимен

преди 1 година

тия искат да не влязат в парламента, но определено количество *** ще ги вкарат

31

123

преди 1 година

Съпругът на Корнелия Нинова отива към прозореца, отваря щорите и казва на жена си:- Не ти ли се струва, че днес е един прекрасен ден?Жената:- Какво искаш да кажеш с това, скъпи?- Спомних си, какво казваше...- Какво?- Че един прекрасен ден ще си събереш багажа и ще си заминеш от мен!

30

НИНОВА

преди 1 година

ДА СВАЛИМ ОЩЕ ПРОЦЕНТА НА ИЗБОРИТЕ, ДРУГАРИ!

29

Анонимен

преди 1 година

Ако вкарат 20 човека ще е успех. Те и за това се натискат да са водачи защото втория нанайси ще влезе.

28

БРАВО БСП!

преди 1 година

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА КАКА КОРНИ, ЧЕ ИЗПРАЩАШЕ ПАТРОНИ, ГРАНАТОМЕТИ И СНАРЯДИ НА ЗЕЛЕНСКИ, ТА ОЧИСТИХА ТОЛКОВА РУСКИ ВОЙНИЦИ И НАПРАВИ ПУТИН СМЕШЕН! АМА СЕ ПРАВИ НА ЛУДА!

27

кандидат

преди 1 година

Извинявам се за въпроса, ама къде да се запиша и аз в някоя листа? БСП са наглеци и лъжци, ама все успяват да се намърдат в НС. Ето Нинова, Гечев, Михайлов и колко още. Пък и аз искам да съм депутат..