129

Анонимен

преди 1 година

Ако искате да я има държавата България, трябва да залюбите ближния си. Ама ближният ви е ром? По-добре ром, отколкото емигрант-камикадзе. Ама вие сте Голямо Добро утро! По-добре да имате съсед, който ви пази гърба, отколкото съсед, който ще ви забие шило в гърба. Българите имаме само един много голям грях и това е, че не обичаме ближния си. Купувайте или правете зимнина, зимата ще е тежка.

128

Анонимен

преди 1 година

Ми като гледам картата тв цяла Европа колкото 1/3 От Русия ,че и по-малка :)))

127

Анонимен

преди 1 година

Натискът върху Русия от страна на западния елит и армията елитни евреи от цял свят е с цел капитулация на Русия. Зеленски като по-глупав евреин го каза в прав текст.БРИКС ще ги разбият тухла по тухла като на финала по-голямата част от човечеството ще се намира в дълбока нищета. Въпросът на 6 милионна България е иска или не иска да продължи да съществува като държава.

126

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ДА СЕ ТЪРСИ СЪДЕБНА ОДГОВОРНОСТ НА ТЕЗИ СЛУГИ НА С.А.Щ. КОИТО ИЗГОНИХА РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ И СЪСИПАХА ТРАДИЦИОНО ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ.

125

Анонимен

преди 1 година

Атанас Пеканпв е внук на дядо си адаш, дядо член на ЦК на БКП като Младши е син на баща си завършил МИО в Москва и съответно дипломат от кариерата, затова Младши е роден в Атина. Защо се срамувате от комунистическото си минало, дами и господа? Все пак сте завършили образованието си в престижни западни университети и този Младши също в Харвард-базата за вербуване на чужди агенти на САЩ.

124

Анонимен

преди 1 година

На 15.06.т.г. ЕС подписа договор с Израел и Египет ДА ВНАСЯМЕ В ЕС ГАЗ ОТ ИЗРАЕЛ, който ще се втечнява в Египет. Това е ключова новина, която обяснява всичко. Въпросът е дали ще наложат внос на ПРЕскъп еврейски газ чрез енергийна респективно продоволствена криза У НАС и в ЕС, или ще стане доброволно. Ориентирайки се в еврейския манталитет по-скоро схемата за зимата е енергийна криза-липса на горива-липса на транспорт-липса на продукти и храни-студ и глад. Запасете се с консерви за храна.

123

Безпристрастен

преди 1 година

До Българин.. А бензинчето с което си пълниш колата колко кърваво е? И защо го правиш?

122

Кънчо

преди 1 година

Кой ви изнудва бе? Човека казва каква е реалността.Щом богата Германия е на колене за газа..какво остава за нас дето сме в пъти по-зависими.Боли ме фара за путин и газа му,ама ако неговия газ е най-евтин и ще донесе топли вечери и спокойна зима за народа ми...нямаше да се поколебая.Дайте алтернативата, ама с регулярни и сигурни доставки и тогава дасе отказваме.Обяснете на децата защо не са на училище или на болните защо е студено в болниците, както и на хората, които ще загубят прехраната си..

121

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Предложение ..Некакви други, некакви други. Кажи какви и от къде. Прав е Боко, че сме прости. Не очаквах обаче, че че сме прости умножение по 5.

120

ХоХо

преди 1 година

"... ТАРГЕТИРАМЕ тези помощи.... " Ало о о о, пЕканов, ти български език не си ли учил ? Таргетирай си долуподписания !

119

Анонимен

преди 1 година

Какви пари им дават на тези хора, за да убедят останалите , че е по-добре България да излезе от редиците на победителите и да иде при победените. И всички умниици, които се гордеят , че са много рационални , а са съгласни поколение наред България да живее със срама и последствията , че е била слуга на Русия.

118

До 133

преди 1 година

Ти ще кажеш....

117

До Иван

преди 1 година

Лукойл достатъчно се нагушват и при тези цени!

116

Анонимен

преди 1 година

Никога вече ПП на власт!

115

Анонимен

преди 1 година

На Пеканов три пъти му връщаха Плана за възстановяване, докато беше министър.

114

Пеканов:

преди 1 година

Европа е зависима от Русия.... Ти си зависим....

113

Иван

преди 1 година

Защо толкова много се пише за газпром а малко за нефтохим ... петрола е по важен ами ако стане 5-6 лв. какво ще правим.

112

Dazy

преди 1 година

България за пореден път призна, че властите не са успели напълно да се откажат от руския газ. Освен това страната е принудена да го придобие чрез посредници на цена, много по-висока от тази, ако сделката се извършва директно. В ролята на посредник е Гърция, която препродава на България практически целия закупен от руснаците газ.

111

Mitko

преди 1 година

в тази безизходица българското ръководство се забърка, последователно провеждайки политика, малко свързана с националните интереси, но отговаряща на директивите на Вашингтон и Брюксел.В частност, може да се припомни за най големите съвместни енергийни проекти с Москва-газопровода "Южен поток" и АЕЦ "Белене", които не се състояха именно заради позицията на София.

110

До язе..

преди 1 година

Ама и ти си една, плътна лейка....