148

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 176 ЗНаеш предполагам каква територия контролира Русия . А щяха да се спрат с Донбас Луганск и Херсон. Казваха му на Зеленски - ' спри се докато е време , той си играе ролята . накрая от украйна ще остане само един Киев и областта

147

Срамота!

преди 1 година

Той още ли не я е спечелил ?! Вече 6 месеца Непобедимая и Легендарная не може да превземе няколко села около Донецк - срамота !

146

Анонимен

преди 1 година

За Путин не знам, ама руснаците следващите 10 години бая ще им се бръкне в джоба. Ако сами си решат вътрешната архитектура могат и да се разминат поне с част от репарациите

145

Анонимен

преди 1 година

До БРАВО КОМШИ 167 Как Ердоган да признае Крим , Ами още на другия ден неговите Кюрди ще тръгнат да се отделят . Всичко е политика . Както една Испания например няма да признае нито Косово , нито Крим - защо ли , може сам да си отговориш

144

Анонимен

преди 1 година

Според русоробите Русия е спечелила войната - е нали няма война ?!Спечелила е като всичките им анимации и атрапи на безаналогови оръжия - на хартия!

143

В

преди 1 година

Турция

142

Анонимен

преди 1 година

Войната е ясна.Сега големият въпрос на блогърите е къде ще избяга Вовата?Няма да е Китай.В това са единни.

141

Анонимен

преди 1 година

АКО НЕ БЯХМЕ В ЕС И НАТО ЩЯХМЕ ДА СМЕ СЪС СЪЩАТА СЪДБА КАТО НА УКРАЙНА А РАШИТЕ ДА ЗОВАТ - УБИВАЙТЕ, УБИВАЙТЕ, УБИВАЙТЕ ТЕ НЕ СА ХОРА....

140

Анонимен

преди 1 година

170- ВЗЕМИ МАПС И ОБИКОЛИ КАКТО ТИ НАРИЧАШ ЕС ВАСАЛИ НА ФАЩ- ДОКОСНИ СЕ ДО ВСЯКО МАЛКО КЪТЧЕ- ХАРЕСВА ЛИ ТИ, ПОДРЕДЕНО ЛИ Е, УДОБНО ЛИ Е НА ЖИВЕЕЩИТЕ, ЗАЩИТЕНИ ЛИ СА ПРАВАТА ИМ, А СЕГА СЕ РАЗХОДИ ИЗ ВАСАЛНИТЕ НА РУСИЯ- АМИ НЯКЪДЕ ХОРАТА ЖИВЕЯТ В ЮРТИ ЖИВОТА ТАМ Е ЗАМРЯЛ В 19 ВЕК.

139

Анонимен

преди 1 година

Рашистка Раша надмина нациска Германия по варварство и терор. Не може да задържи окупираните територии дълго време и ще върне всичко на Украйна, в това число и Крим. *** ще му инсценират инцидент и айде у мавзолея в скоро време.

138

Да

преди 1 година

Путин вече спечели войтата!!! Европата и фащ губят.Защо лъжат,че сме независими от руските горива,а то не е така.Сега ще си купуваме същия петрол и газ но на по-високи цени,браво на европейците,пияни чички с цици.НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО!!! ВЯРВАТЕ ЛИ,ЧЕ ОЩЕ НИ ПОМАГАТ ХА ХА КОЛКОТО И ВАКСИТЕ ИМ.

137

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

СПОКО ,БЕ ...ЩОМ ИМА ЗА ЕВРОПА --ЩЕ ИМА И ЗА УКРАЙНА!!!!

136

НЕ!

преди 1 година

Няма да спечели войната с газови потоци през зимата ! Русия вече се компрометира като надежден доставчик на енергоресурси и всички се ориентират към алтернативни доставчици!

135

БРАВО КОМШИ

преди 1 година

КРИМСКИ ПОЗДРАВ ДО ПУТИН ОТ ЕРДОГАН- КРИМ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТ НА УКРАЙНА, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ РУСКОТО АНЕКСИРАНЕ,ТОВА ГО ИЗИСКВА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО

134

Анонимен

преди 1 година

До демократ 159 Как няма да са в коалиция , като са изградили мрежа от васални държави по цял свят . Но те са главният инициатор за започван на интервенциите , после всичко се свежда до слугите им . Каква територия да присвояват . Отиват някъде и не си тръгват - пример Сирия , Косово и т.н . А в Сирия дори окупират петролни находища и казват ," ама ние ги пазим само" .

133

Анонимен

преди 1 година

Победата вече е постигната. Очаквайте скоро перестройка в рашка и голяма лудница покрай нея. Евтини рускини ще има за всеки!

132

Коки

преди 1 година

Личното ми мнение е че Путин отдавна трябваше да срути Киев и всичко в него

131

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Украйна изнася зърно като за световно все едно че в страната не се водят военни действия. А оставя ли си за изхранванена населението или шитка всичко на вън за шепа зелена тоалетна хартия ? Също, газопроводите през Украйна си бачкат на МАХ, както и нефтопроводите (от където идват паричните потоци в Москва), а те някакси могат в разгара на зимата да спрат за планов ремонт. И кво става тогава с Украйна ? Без хляб, без газ, без нефт и без пари от транзита ? "Жужака" е далеч по-умен от вас !

130

бай дън

преди 1 година

А ве, Боби, пак ли те изтърваха от клиниката? Не разбра ли колко си жалък и смешен и никой не обръща сериозно внимание на словесните ти мастурбации и само се бъзикат с теб?

129

СМЕХ...

преди 1 година

БОБИ ---мой човек , не си насилвай мозъчето за да не прегрее , защото нищо не разбираш от икономика , пазарни структури и финансовите инструменти на запада , които изобщо не са ти познати !...За "кризите" --не ми цитирай Маркс Енгелс и Ленин , защото определено показваш "икономическо скудоумие" характерно за всеки комунист , левичар или зелен пройдоха разчитащ единствено на "държавни подаяния и помощи" за да не умре от глад!