52

Анонимен

преди 1 година

До Сега, наскоро ми разказаха за начин да провериш дали можеш да си позволиш нящо. Каквото и да е. Лесно е. Просто си задаваш въпроса, мога ли да си позволя да платя отново за това, което искам да купя?

51

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Садите марули,лук,чубрица,сланина,магданлз,табак,копър,флейки,ориз и така нататък пред кметствата и министерствата и да не ви пука. Тия които ви докарват до мизерия да ядат бой всеки ден.Българи,затова е измислена Анархията! За да разгоните фамилията на фараоните,които Ви управляват! Засадете им и фасоните в земята! Жойкотирайте кзжорите и след тях излезтв със сопите,за да попитате защо при све турски,гръцки,noмашкu, американски,руски робства тия рожовладелци продължават да живеят на земята ни.

50

Albanian, Tetove

преди 1 година

По Исляма човек може да издържи 40 дни на хляб и вода. Ако ядем по 2 хляба на ден на човек и си правим ромска баница: 120 + 40 + 20 + 20 = 200 лв на човек на месец. После следа гражданска война, ако има сили

49

Я да видим

преди 1 година

някой писа по-долу, че нямаме индустрия! Не се съгласявам! Забележете колко казина и игрални зали има :) Явно спряха да търкат билетчета и минаха на ротативки :) Бедни в България няма! Има мрънкачи!

48

Сега

преди 1 година

Като ходят по морето и си правят тинтири минтири как ще имат

47

Чичко Паричко

преди 1 година

Честно казано на тази банкова статистика изобщо не може да се вярва защото масово българина купува всевъзможни имоти за да се застракова срещу инфлацията. И на него му стана ясно че парите в банката се стопяват. Вярно е че няма пари в брой, но това не значи че не е богат.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54, дори не мога да си представя колко трябва да си лоботомиран за д анаправиш подобно нещо! Наистина това е дъното на дъното!

45

Хмммм

преди 1 година

Бедни не виждам. Бургас е задръстен от пришълци. Заведенията са препълнеи! Плажът е претъпкан. Магазините пращят, отпред няма място за паркиране. Магистралата едвам смогва.... Та, къде са бедните?

44

Анонимен

преди 1 година

На запад има само една възможност - средната класа ще обеднее поне 2 пъти което ще доведе до срив на социалната устойчивост и срив на цялата западна система която е базирана на средната класа. Следва въвеждане на фашистка диктатура което вече и започна. А в България мизерията ще става все по-жестока, българите 30 години мизерстваха и ручаха жабетата за да живеят някога като западняци, а сега се оказа че западната система рухна.

43

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще бъдат обилно нахранени, изкъпани, ще стоят на топло, ще имат работа, държавата им е защитена и осигурена с всичко. Русия гледа на запада с превъзходство и цивилизационно безразличие. А българте ще обедняват, ще студуват и ще треперят за работата си, безработицата ще расте и икономиката ще спира в цяла западна Европа.

42

Анонимен

преди 1 година

Радев да обясни защо мерезето не е като у Люксембург и Норвегия по 4 хил евро!

41

Работодател

преди 1 година

Ми като сте работещи бедни, защо работите бре! Защо не си стоите в къщи да си почивате. Сега хем работите, хем сте бедни. Напуснете бре, защо ни жалите работодателите и им работите бедни!

40

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам профсъюзите да не допускат работещи бедни.

39

Анонимен

преди 1 година

На Путин, Куртев ще му обясни каква ще му е неговата зима.

38

Анонимен

преди 1 година

Тази да ОБЯСНИ ЗАЩО ПРОФСЪЮЗИТЕ ДОПУСНАХА ДА ИМА РАБОТЕЩИ БЕДНИ!ЗАЩОТО ЗАЩОТО НЯКОЙ 20 ГОДИНИ ПУШЕШЕ ПУРА И МУ ДРЕМЕШЕ НА ......ЗА ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ

37

Анонимен

преди 1 година

Чекмеджан има спестявания . Държи ги в бурканбанк .

36

Анонимен

преди 1 година

20% инфлация беше още на втория месец от управлението на триглавата ламя Кире, Ристе и БКП. Към днешен момент е над 50%

35

морски

преди 1 година

Заведенията пълни...но пак ще говорим зимъска! Щото нямаме индустрия, а кръчми безброй.

34

Анонимен

преди 1 година

Като излезем да протестират как ще хвърляме яйца?СЕГА БРОЙКА 40 СТ,.,ДО ДЕКЕМВРИ ЩЕ СТАНАТ -ДВЕ ЗА ЛЕВ!ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ИСТОРИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО! ГРЕХОТА Е ДА СЕ СЪСИПВАТ !ЗАКЪСАХВЕ!

33

Анонимен

преди 1 година

Олееее, не мога да се сетя за нещо по-нелицеприярно (меко казано) от тази на снимката и нейните брътвежи. Единствено Слави й прави конкуренция от време на време!