249

Анонимен

преди 1 година

Чета и се чудя тези наркомани на какви наркотици са....на канабис ли са, на крек ли са, или са на нещо по-сериозно...?!?

248

Анонимен

преди 1 година

А ако някой счита че България може без НАТО , с няколко чупени МИГове да оцелее то нека пробва.

247

Анонимен

преди 1 година

България е член на НАТО.Да си го набият в русофилистичните глави този факт чуждопоклонниците

246

Анонимен

преди 1 година

Вие сте по-зле и от Борисов. Хвани единия удари другия е положението. Аман от наведени чуждопоклонници.

245

Въздух под налягане

преди 1 година

Градят пясъчни кули върху противопоставянето си с Борисов. Ако Борисов внезапно изчезне, ще се спукат като балон под налягане каквито са, защото цялато им съществувание, всичко което са като политици е създадено върху омразата им на тях и на електората им към предходния министър председател.

244

Анонимен

преди 1 година

В България живеят здравомислещи Но ти не си из между тях.....

243

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

282 ПЪПЪ СА ЕДНОДНЕВКИ ПЛАТЕНИ ДА РУШАТ ЗАПОЧНАТОКАКВО НАТИКАХА БЪЛГАРИЯ В ПРОПАСТТА ТОВА ЛИ ТЕ РАДВА УМНИК ЩО ЗА ЧОВЕК СИ

242

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

282 СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ *** ДЕТО ПРЕЧЕХТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА ЗА ЕДНАТА БЕЗПЛАТНА БИРИЧКА НА ОРЛОВ МОСТ ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ А ПЪПЪ ГИ НАЗНАЧИХА БКП Е ПАТЕРИЦАТА И БЪЛГАРИЯ СЕ ВЪРНА 80 ГОД НАЗАД 282

241

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

282 АНТИБЪЛГАРИН МРАЗИ СЕБЕ СИ МРАЗИ БЪЛГАРИЯ ЩОМ ВЕЛИЧАЕ ПЪПЪ САБОТЬОРИ ГРАБИТЕЛИ ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ СЕ НАЗНАЧИХА ДА ФАЛИРАТ БЪЛГАРИЯ 282 ТОВА ТИ ДОПАДА НО В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ И ЗДРАВОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ

240

Анонимен

преди 1 година

Абе Влад.Борисоф е осъден няколко пъти за обиди и клевети и откровени лъжи Прочети там където пише....Осъдиха Борисоф...Само напиши в Гугъл .А дали ще го разбереш зависи от малкото останало работещо будно състояние на мозъчната ти ***.

239

Анонимен

преди 1 година

Какъв интерес сте защитили, когато оставихте газовото нсходище полупразно. Категорично заявихте, че късате с Газпром. Проспахте толкова важни месеци. Сега се оправдавате. Изхвърляте се на думи. направо си е безхаберие и престъпление да доведете нещата до това дередже.

238

GG

преди 1 година

До Александър ПоповГледал ли си данни от последните избори, разбити по социални групи ? Ще ти кажа - най много хора с висше образование са гласували за Герб. Хората между 25-45 години пак най много са гласували за Герб, а демек най работещите и двигателя на икономиката ни ! Можеш да провериш това. Лек ден и стига с мантри

237

Влад

преди 1 година

"Днес той е осъден лъжец, застинал в миналото..." = нещо ми се губи кога и за какво е осъден !?

236

Александър Попов

преди 1 година

Василев е прав! Жалко, че не им дадоха нужното време за да довършат започнатото. Само и единствено мързеливите и неграмотни провинциалисти са против ПП.

235

Хампарцумян

преди 1 година

Прав е г-н Асен Василев. В държавата е страхотна бъркотия, голяма каша е. ще си позволя да предложа г-ца Василка Георгиева Василева от Юробанс за банкерка на 2022 г. Тя си знае работата, за разлика от много други, работещи в банките.

234

ББ

преди 1 година

Подкрепа г-н Василев..от махалата на дпс по нареждане на пАсолството...обиди лъжи,нападки личностни,от 20 г. ме псуват и обиждат,заплашват,готов съм и ги чакам,Благодаря ви за Смелостта..за жертвите които правите за Просперитета на България..милиони го оценяват,разбира се,ен.ч.рите на путин имат парите,тв-та,сайтове,бизнеси през който купуват гладните..жестоко е,и въпреки това хората ви оценяват и ще ви подкрепим!Бог да пази България!пенсията на майка ми при борисов бе..160 лв!стройла България!

233

Алекс

преди 1 година

Правителството на К.Петков зае доблестна позиция и не се поддаде на руския рекет.Обратното е робски манталитет и поведение на шушумига.

232

OMG_Lucker

преди 1 година

Не ща нито тоя оли го ф, нито Борисофф. Драмата е, че другите също не ги ща, кой повече, кой по- малко. Ще гласувам пак за някои, за които ще преценя, че е най- малкото зло, ама дали е така както се пее в един шлагер "коооой ще ми каже...".

231

Анонимен

преди 1 година

Борисов може и да е лъгал и да е взимал комисиони от пътните строители но не лъжеше така както го правят Корнелия, Киро и Асен. Отровното трио протестираше срещу Борисов за да дойде на власт Лъжливото трио.

230

Анонимен

преди 1 година

Василев хич да не им се връзва на некадърниците крадливи. Те за 12 години не направиха нищо по въпроса и всяка година КЕВР вдигаше цената на парното по 2-3 пъти. Сега при цялата ситуация в света, ако бяха те щеше да е в пъти по зле, герб са си доказани калинки.