121

А бакалъм

преди 1 година

До Руските фашисти 118Киевското жуже прие, че майданските превратаджии убиха 15 000 украинци в Донбас.

120

Анонимен

преди 1 година

Интересен знак на седма снимка. Доста смущаващо.

119

Война

преди 1 година

Анти руските камикадзета да не се изживяват като милосърдни сестри. Войната Русия -Украйна отнела 28 000 жертви . Колко отне мислите адреният удар над Хирошима и Нагасаки -400 000 ,изчезнали 500 000 ,бездомни 9 МИЛИОНА И 200 ХИЛЯДИ -повече от една България .Ето това се нарича ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО. И гл.изпълнител е САЩ .

118

рускини има

преди 1 година

мъжките руснаци yмират яко в украйна. Убитите и трайните инвалиди вече са над 80хил. И остават много недооправени женски руснаци. Все така евтини са - Дугина няма да промени нещата особено. Който иска женски руснак - сега е момента ,че има много свободни.

117

Вик

преди 1 година

Лека пръст на момичето и дано убиеца и тъне в мрак ,да получи възмездие за деянието си. А на разни десни -бесни по света и у нас дето се радват на една смърт да не забравят ,че и те имат деца и родители.

116

юбералес

преди 1 година

След като е искала да е ''воин'' - е на война като на война.

115

Шоп

преди 1 година

Анти-руските *** "работят" 25 часа на денонощие!

114

Анонимен

преди 1 година

Абе не може ли да бутнем малко тротил и да пратим паметника на руския *** (***) на свиждане при Диария Дугина?

113

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво се оплакват, нали искаха денацификация, получиха денацификация.

112

1

преди 1 година

Това убийство предопредели ликвидирането на Украйна,ако досега е имабло колебания!

111

msm

преди 1 година

До До плюещите Русия - те сами себе си заплюха, руССките фашяги - убийци и унищожители на независими нации. Денацификацията провеждана от руССия на територията на независима и суверенна Украйна е висша форма на национал-фашизъм!

110

Руските фашисти

преди 1 година

Не ви ли е срам да дрънкате глупсти след като кремълското жуже уби 28 000 Украинци.

109

Кога?

преди 1 година

А останалите руски фашисти - кога ще поемат пътя на дудуковаа?

108

Абе

преди 1 година

*** направи голяма грешка, като подцени украинците!Оттук нататък до края на дните си ще се озърта, като гърмян заук и ще се чуди откъде ще го свитне някоя ядосана украинка!

107

Българска поговорка

преди 1 година

Каквото почукало, такова се обадило!

106

Анонимен

преди 1 година

97 значи русия вечния враг а америка вечния приятел ...къде са самолетите бе , кво направи америка освен че плаща на такива като тебе една петорка бесове да пишат глупости малко сте ще ви бием яко накрая

105

Анонимен

преди 1 година

не ви ли срам да дрънкате простотии за церемония и погребение Бог вижда

104

Анонимен

преди 1 година

можеш и з род да ки опънеш палатката там за през зимата 24 часаи протестирай в нея на студено

103

Чета, а в главата ми

преди 1 година

Само една мисъл. На този паметник в центъра на София, с вдигнати шмайзер, не му ли дойде вече времето. Не му ли е време вече да го преместим в музея на социзкуството. За винаги. За винаги да се разделим с брадатата комунистическа лъжа за "братския руски народ". И да продължим напред. Червените олигарси от прехода и техните внуци се отказаха от БСП и тръгнаха да си създават нови политически проекти, неопетнени от лъжи и кражби за мили очи пред света и у нас. Червената вещица си отива,да си тръгва

102

Такъв им е планът

преди 1 година

Може би организаторите на убийството на Дария Дугина си правят сметката да свършат основната част от поставената им задача по време на нейното опело. С други думи, надяват се да предизвикат събитие, подобно на станалото на 16-и април в катедралния храм "Свети Крал" (църквата "Света Неделя в София). Неслучайно високопоставен представител на Държавния департамент на САЩ е отказал да отговори на въпроса дали са знаели за намеренията на украинската гражданка Наталия Вовк.