342

Българин

преди 1 година

Забрана за раша граждани на територията на България. Рубли в раша. Тук е ЕС!!!

341

Пфууу

преди 1 година

А.б.е тази още ли е тук! Пфууу

340

Анонимен

преди 1 година

Който иска газ да вади рублите от дюшеците

339

Анонимен

преди 1 година

Ние в КРЪВли НЕ плащаме.

338

Газ ще има

преди 1 година

Ние потребяваме мизерно количество , с пръдни ще го доставим

337

И Германия плаща

преди 1 година

Ама газ почти няма.

336

ЕС не вярва на Русия

преди 1 година

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

335

Продължение от 379

преди 1 година

От 379 Научихме също, че през последните три месеца сме купили/внесли руски газ за 630 милиона евро, при солидно оскъпена цена, а посредниците били спечелили 200 милиона евро.Обаче Асен Василев казва: Доколкото знам, не получаваме руски газ през посредници.Това е същият Асен Василев, който още от месец февруари се кълнеше, че никога повече няма да внасяме руски газ. Никога.

334

Анонимен

преди 1 година

ПростоКирчо предизвика безподобна газова кризаНа 9 август бившият вицепремиер и министър на финансите Асен Василев, който се гласи за бъдещ премиер, заяви по Би Ти Ви, че - доколкото знаел?! - не получаваме руски газ през посредници.На следващия ден - 10 август, по Нова телевизия, експремиерът Петков обаче обяви, че купуваме руски газ. Същия ден, бившият енергиен министър Делян Добрев показа по Би Ти Ви фактури, които доказват, че купуваме руски газ от посредници. Научихме също, че през последните три месеца сме купили/внесли руски газ за 630 милиона евро, при солидно оскъпена цена, а

333

до 375

преди 1 година

След изборите ДБ ви предаваме на чеченците!

332

Анонимен

преди 1 година

Бе Путин е мръсен гаден нациср бе, разберете го най-сетне! Преди Путин светът, макар не идеален, беше много по-добър от сега!!!

331

Анонимен

преди 1 година

Слава Кокаину!

330

СЛАВА РОССИИ

преди 1 година

До Анонимен 372. В договора съща така не пише, че като се преведат в евро, от ЕС няма да ги блокират. Във всеки договор има така наречените форсмажорни обстоятелства. И в момента са такива. Ти ще продаваш ли нещо , за което няма да си получиш парите? И не бързай да отговаряш първосигнално, помисли малко.

329

Анонимен

преди 1 година

Гламавите журналисти не я попитаха защо така, като в договора пише друго!

328

Mr . STARBUCKS

преди 1 година

"руски газ"...... тези две думички ,трябва да се забранят да се произнасят в Българиа.

327

До бравоТо

преди 1 година

Путин нищо не казва тъй, и той много добре знае какво говори за разлика от нашите Кирчо, Асенчо,Бойко... Той много добре знаее кои е написал глаголицата,кирилицата.

326

Браво

преди 1 година

На тази тьотка дори и симпатизанти на путинландия се отвратиха и прозряха, какво е да си путинист. 1. Джуджето заяви,че кирилицата идва от македонските земи,което освен исторически лъжливо,но и носеше явен привкус на злоба и злопаметност. 2. Емисарият на джуджето мутрофанова с всяко нейно изявление настройва българите срещу путинландия. 3. Войната с Украйна показа на всички къде е империята на злото...Мордор,*** и психично болният им лидер.

325

Анонимен

преди 1 година

Гледам днес наглата тьотка и се сещам за Владимир Висоцки. Той пееше -Рубль не деньги, а бумага! За получената газ е редно да се плати в твърда валута, а не в някаква хартия, наричана рубли.

324

по-далече от Русия

преди 1 година

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

323

Теди

преди 1 година

ВСИЧКИ СА ХОРА И ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ КАКТО И НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА КОГАТО СЕ НАЛОЖИ ДА ЗАЩИТАВА ЖИВОТА СИ