65

Анонимен

преди 1 година

Затова руснаците като стигнаха Киев трябваше да дадат нота на населението да напусни и да спрат телевизията и другите комуникации. Те постъпиха благородно и сега с тяхното благородство по техните глави.

64

Украйна

преди 1 година

Държава терорист.

63

до 71

преди 1 година

По-скоро ще изчезнат бръмбарите от кратуната ти...

62

Германия

преди 1 година

Вицеканцлерът Хабек: Немските експерти са установили, че три кози къщи могат да снижат енергийните разходи с 15%, а 4 кози - с 25%. Немското правителство е изготвило програма за доставяне на ароматизатори на населението за да се неутрализира неприятната миризма от козите. Мотото е "Ухае на вас - вони на Путин". Всяко немско семейство с поне 3 кози в къщи - youtu.be/Prtrgveriqs

61

Анонимен

преди 1 година

Разходите на работодателите (промишлена инфлация) в Германия за първата половина на годината са нарастнали с 40%

60

Анонимен

преди 1 година

Не само че Украйна ще изчезне от географската карта, но тогава и ЕС ще се разпадне, защото фашисткия режим в Брюксел моментално ще загуби лице и легитимност - всички зелени сделки, санкции срещу Русия и цялото им управление ще се окаже лъжа и измама.

59

Симпатяга

преди 1 година

Я виж икономиката и стандарта на живот на губещата ВСВ Германия и на победителката Русия.Щели да миришат европейците.Руската баня знаеш ли от кой век е?!?

58

Анонимен

преди 1 година

HIMARS и снарядите M982 Excalibur (до 60 км) са с GPS насочване... Ще има много, черни чували пълни руски войници.... Да се изнасят по най-бързия от Украйна, ако им се живее... С този спътник ще знаят къде е всеки руски генерал и дори бункерния пcиxoпат....

57

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че няма да умрете без руска газ, кой е казал, че ще умрете. Просто ще миришете и ще се върнете в 19 век, няма да има икономика. И така може да се живее, не е болка за умиране.

56

Свети Джавелин

преди 1 година

"Братушките" не напредват никъде, даже скоростно се изнасят от Крим, и военни и цивилни! Не вярват нашите рушофилчета, няма капацитет между ушите, да проумеят какво се случва...

55

Снимки - смех!

преди 1 година

Глобалният свят умря окончателно. Светът вече не е еднополюсен. Украйна е в зоната на влияние на Русия, и ще се подчинява на правилата на Русия.

54

Иска ти се

преди 1 година

Не е загубила,временно е окупирана.Европа е била срината и пак се е оправила.Да не мислиш,че ще умрем без руска газ.Путин се простреля в крака.

53

юлиян

преди 1 година

И отново се трият коментари.Не дават петънце да капне върху образа на ''Големия брат''.Е тогава се поправям.Той не ни казва кога да клякаме и.....Ние само като го погледнем предано и почти толкова умно,сами се сещаме кога да клекнем,кога да се изправим.

52

Напред, братя

преди 1 година

Напредват братушките, а САЩ нищо не могат да направят въпреки наливането на милиарди, на тонове оръжие и цялостна информационна подкрепа за фашисткия киевски режим

51

Иска ти се

преди 1 година

Русия няма никакъв шанс да соечели войната,даже ще загуби и Крим.Колкото и да харесвах Путин се оказа голям ***,съсипа си народа.

50

Анонимен

преди 1 година

"Правителството ги получава и при лошо време, и през нощта" - нали за това е специалната операция. Украйна ще изчезне като държава в този и вид и на нейно място Русия ще създаде нови държави които са 100% лоялни към Русия. А някои питат, защи Русия провежда спецална операция - ето защо.

49

Анонимен

преди 1 година

Което показва, че Путин е предател на Русия и руския народ. Сталин първо би свалил сателитите и тогаз би пуснал войниците... а корумпираните офицери, оставили армията без гориво, щяха да бъдат разстреляни показно на Червения площад.

48

Анонимен

преди 1 година

Много добре. Сега е времето да бъдат унищожавани колкото се може повече от оръжията и въоръженията на агресивен ра6иститан.

47

Сашев

преди 1 година

Правилно - така и трябва ! Своевременната информация ще доведе до повече поражения на руските агресори , дай Боже и до пълното им унищожение !!!

46

До Реално

преди 1 година

И как разбра че Русия губи !? Само снощи руските части са освободили 5 (пет) населени места в Донбас. Те са Дача, Зайцево, Красногоровка, Тоненкое и Марийнка. Това при положение че руското настъпление е в "застой" според западната преса. Положението за нацистите става все по плачевно. Колкото повече отлагат сключването на примирие толкова повече територии губят. А можеше да приемат предложенията на Русия преди началото на операцията. Нямаше да загубят територии и излишни жертви. Но нали слушат..