105

Анонимен

преди 1 година

Лошото е че заради грешките на политиците страда населението на Европа, винаги. Бежанските вълни ислямисти предизвикани от Америка идват в Европа, а тя с радост отваря границите си. Новото лого на ЕС трябва да "бии ме, искам още". Политика на самоунищожение, провеждана от политици заобиколени с охрана и незастрашавани от истинския свят по улиците

104

Алекс

преди 1 година

Едно време ЮАР беше държава за пример.Видими резултати от управлението на тарамбуките.

103

Анонимен

преди 1 година

чакам статия която обяснява как путин е виновен за това

102

Анонимен

преди 1 година

дългите години колонизация и налагането на европейски ценности и ето резултата. това са правили там колонизаторите, това са научили.

101

Каракольо

преди 1 година

Тия са в златните мини за да спестят пари за каналджиите в Африка и за лодка от Северна Африка до Испания или Италия .

100

българин

преди 1 година

Африка е неспасяема !!!! Белите се опитваха да ги култивират , но всичко е било напразно ! Започнаха възстания , революции , изгониха белите и уж ,,колониалното робство " и сега са за никъде ! А от ЮАР , която беше рай и перлата на Африка направиха една клоака и нищо повече !!

99

Теди

преди 1 година

филма Чочарка е много хубав, както и книгата там как ги изнасилиха двете- майката и дъщерята. Господ да ги съди, пак ще има възмездие.

98

Теди

преди 1 година

ГОСПОД ЩЕ ГИ ОСЪДИ ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ

97

Бай Иван

преди 1 година

ЕС да не чака, да ги вика на социални да живеят и да се забавляват с местните западнячки както си е новата евроатлантическа традиция ;) !!!

96

Военен брокер

преди 1 година

Това е в Африка ,там цената на живота е 60 ст. колкото е цената на патрона на Калашника.Иначе в Европа манекенките от третия свят са на фенерите на 50 Е за 15 мин.

95

Ботове или Златки

преди 1 година

Абе Залтки и Златчовци това се случва в другия край на Света ,ква Германия ква Европа на за Африка и то Южна Африка под нас се падат .По-близо са до Антарктида.

94

Ко речи?

преди 1 година

До Рейгън Йоханесбург в Европа? Я хващай бързия влак за Канада от коловоз пет и три четвърти, моля.

93

Анонимен

преди 1 година

Леле, долу едно интелектуално недоразумение, наречено Дидо, сложило Йохансбург в Германия. И след това, образованието не било важно.

92

Demonaz

преди 1 година

Честито резултати от мулти-култи простотията. Феминистки ,еко-талибани лгбт последния да затвори вратата успяха. Ще търсите футболните фенове и рокерите пак да ви спасяват насраните зад ници. Само Източна Европа ще отцелее. Сбогом джендари няма да ни липсвате. Поне си спасете жените ако има останали мъже там.

91

Рейгън

преди 1 година

Тоест в близкото бъдеще де... Ама то миналото определя и бъдещето...

90

Анонимен

преди 1 година

Там ако си бял стана много опасно за живеене.Могат да те изплющят посред бял ден.Голяма престъпност има там.Затова белите жени масово емигрират в Европа.

89

Рейгън

преди 1 година

И това в централна цевилизована Европа... Не ми се мисли какво чака Европа в близкото минало...

88

Анонимен

преди 1 година

До ХФ, когато полицията не е в задруга с престъпността? Тук може и полицаи да се включат в оргията.

87

Анонимен

преди 1 година

Кви БРИКС, трикс ви гонят??? Апартейдът държеше черните в усмирителни правила и порядки, но меракът за равенство забатачи хубавата, богата страна. Холандците (нидерландците:)) бяха установили ред, който маймуните от гетата ненавиждаха, сега обаче отчитат за грешка слободията и дивото в себеподобните си.

86

ХФ

преди 1 година

"Полицията пристигнала на местопрестъплението час по-късно, но успяла да залови заподозрените. Двама от тях били застреляни" Българийо, а тук кога?