123

Анонимен

преди 1 година

A до танкери въобще можеше да не се стигне. Сетете се сами кой ни ги натрece.

122

Анонимен

преди 1 година

До Бойко И от газ ли разбира Буда ? От много разбиране ,сега купувай газ от Турция ! Той и от енергетика разбира ,нали ? Затова Турция ще има нова АЕЦ ,без да даде една стотинка или цент . Виж от чалга ,гивиндии , уиски ,пури ,печени агнета ,чалъми ,разбира !

121

Валери

преди 1 година

Резидентът и неговите създания Кирчо и Кокорчо са за затвора

120

Анонимен

преди 1 година

С една дума,ще купуваме газ от Турция . Благодарете на Тулупа , Червеногерберите и Брюксел

119

Бойко

преди 1 година

щеше да направи като италианците,германците и др.и газ щеше да има до края на годината когато изтича договора,но междувременно щеше да търси дългосрочни договори от други места и интереса на държавата щеше да е защитен.

118

Шмайзер

преди 1 година

Радев и копоите му да си извадят езиците от д-то на ЛилиПутин - газ има, ама ние пак при Газпром.

117

Ех да беше

преди 1 година

До Анонимен буфтала от Банкя , свят щеше да ни се завие от лъжи ,заклинания ,чалъми подмазвания ,магии против уроки ,и живота щеше да изглежда песен . Тези нещастници ,домъкнати от Запада , излязоха не ..кадърни артисти и затова провала бързо ,бързо втаса . Талант трябва ,талант а не Харвардски кръжок . Природен талант ,като от Банкя .

116

Анонимен

преди 1 година

До Питам се Още по зле и още повече лъжи .

115

Анонимен

преди 1 година

Бойко, както и да го плюем, щеше да намери газ. Той, като Тато, намираше общ език със всички, и с Путин и Ердоган и с Меркел. Кирчо и Кокорчо лъгаха от началото и до края, но си напълниха гушките за да има до 9-то коляно. Радев прогони ББ, но знаеше, че няма алтернатива и явно искаше той да управлява. Сложи Киро И Асен и смяташе да играе с тях, ама не му се получи и докара България до кривата круша

114

Анонимен

преди 1 година

ако трябва да обобщим какво излиза, Киро въртя крана но конектора няма акт 16 и едва ли ще има преди октомври,договори 7 танкера но не и пристнище където да се разтовари!?!? Предполагам и това са от грешките които го учат да управлява

113

Анонимен

преди 1 година

Радев е изчислил че края на октомври ще имаме вече редовно правителство което ще играе по свирката на Русия и газ ще има.

112

зАз

преди 1 година

Де са Киро Т. и Кокорчо, заедно с Ленчето "Мустакъ", да ни обяснят как са ни осигурили "по-евтин газ" за цялата Зима!!!!!!!

111

Анонимен

преди 1 година

Нещо не се връзват нещата. При положение че очевидно няма да има достатъчно газ в Европа през зимата нашия министър отказва 6 танкера. Ами ако не маожеш ти да ги разтовариш ще ги продадеш на този който може да ги разтовари.

110

Анонимен

преди 1 година

Защо да няма газ бре. Киро вампиро нали каза че е уредил 4 пъти по евтина газ Нали затова си прави екскурзиика в краваристан.

109

Стига с тази газ!

преди 1 година

Колко процента от българите се отопляват на газ? Въпросът е да останем зависими от Газпром; пардон: да си напълнят *** гушките с комисионите! Да не говорим, че на повечето от тези в служебното правителство децата им работят в Булгаргаз!

108

Анонимен

преди 1 година

И по-зле ще става, ако оставите шепа некъпани меки китки на жълтите павета да взимат решенията за енергетиката

107

Питам се

преди 1 година

Ако беше Бойко дали сега щяхме да сме на това дередже ?

106

Анонимен

преди 1 година

А според Кирил Петков танкерите бяха 7 вече щяха да бъдат разтоварени.

105

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До 102 Мога да ти кажа със сигурност поне на 4 места в света където има действащи квантови компютри.

104

ни са знай

преди 1 година

С осигуряването на газ сме точно както едни наши съграждани, с малко по-тъмен цвят на кожата.При тях мисленето е най-много до утре!Държавата ни постепенно се превзема от тях!