43

Анонимен

преди 1 година

До 41, aбе бо_клyк смачкан, кой те пита на теб какво ти се иска бе! Ами да - гърми в Крим, и ще продължавате да ядете бой! Вие отначало не вярвахте че сте се изтеглили и от Киев, ама каква стана тя? Още се сещам как под новина че мужиците се изтеглят от Киев, една отчаяна ватенка беше написала "иска ви се"... ХАХАХАХАХА

42

Анонимен

преди 1 година

Просто Киро да плати от неговия джоб.

41

Анонимен

преди 1 година

И откъде бомбардират Крим? От Марс, щото иначе Русия вече отцепи почти цялата източна Украйна. Ей там от далечината. А между другото в Одеса хората ходят на плаж и хич не им пука. Пише "опасност мини" А те си се чипкат най-небрежно.

40

No comment

преди 1 година

Сега ще платим газта, с месеци няма да можем да го разтоварим и освен по-скъпия продукт, ще плащаме и за танкерите наем, докато кибичат в морето и чакат! Въобще партньорството ни със САЩ е твърде горчиво!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Ех, цървулки, мечти неосъществими. Гърмяло в Крим и бомбардират моста. Насън.

38

Анонимен

преди 1 година

КВО РЕВЕТЕ, ***? НАЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА НИ ДОСТАВЯТЕ ГАЗ. СПИРАТЕ НИ ГО. ИМАЛИ СТЕ НОВИ БРАТУШКИ - КОНГО И ИНДИЯ. АЙДЕ БЕГАЙТЕ ПРИ ТЯХ! ДА СЕ НАПЕЧЕЛИТЕ ДАНООО!

37

Анонимен

преди 1 година

Газ от Русия за България май през крив макарон. Каквото посееш - това ще жънеш... Да се надяваме да не ни върнат държавата в позиция на 1876г.

36

Анонимен

преди 1 година

Имах си аз! Само панаири правихте сутринта, а иначе просто прочетохте сводката пред останалата администрациа на територията. Жалки сте!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Ватенки, и тая нощ гърмяло в Крим, тоя път на военно летище съвсем близо до Севастопол! Усещате ли накъде вървят нещата? Търсете мирно решение, докато е време

34

май и тези

преди 1 година

не разбраха, че хората и фирмите, работещи с газ искат нормални цени. както е тръгнало май и тук ще има енергиини протести, както в други западни страни, за които СВИ не дават никаква информация. Май започнахме да живеем в общество, наподобяващо късния социализъм. Стига трили коментари, които не харесват на управляващите!

33

Анонимен

преди 1 година

Руснаците искат, но харвардоносните русофоби от ПП и особено националпредателите от ДБ не искат. И някои други геополитически тиквоподобни опортюнисти със затихващи жизнени функции.

32

Сата НАТО

преди 1 година

*** моментално да заповяда на едиотите си с георгиевските ленточки да преразгледат транзитните такси на Сърбия и Унгария. Тези руски подгъзници трябва да допълнят липсващата 1/3 с газ от своите квоти.

31

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ, УВЕЛИЧИ ОЩЕ ДНЕС СОБСТВЕНИЯ ДОБИВ НА ГАЗ, Ч ЕОТ ТАЗИ НОВИНА РУБЛОФИЛИТЕ ГАЗ П.КАЯТ...

30

Анонимен

преди 1 година

Я да преговорим как върви партьорството със САЩ. Парите ги няма, както и самолетите, и газа...

29

Анонимен

преди 1 година

Важното е да има газ,та ако ще и от луната да е!Кво *** боли дедовия дали е руски или американски.Руснаците като си играят на *** ми ,дойди ми.Ще ги махнем като продавачи и тъгваме да търсим друг пазар!Това е!Пазарна икономика!

28

Анонимен

преди 1 година

Алоо, господин "експерт", и като ги платим, а няма къде да ги разтоваримкакво ни топли че я имаме тая газ?

27

Анонимен

преди 1 година

Ся наште, ако са пичове, ще им размахат един среден на краварите и край. Нали мантрата беше "На студено, но свободен"

26

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Русия не може да си позволи да загуби огромните европейски пазари, защото после няма да си ги върне никога! Не случайно Газпром положи толкова усилия, дори в малка България, да саботира добива на шистов газ в Добруджа преди 10 години, понеже той щеше да излиза в пъти по-евтино дори от тогавашната цена на руския газ

25

до 24

преди 1 година

Това по колонките е ЛПГ, не е ЛНГ. Учи!

24

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Христо Христов - съвсем вярно! Хората предпочитат да слугуват на Америка вместо Другари да ги яздят диво в името на "българо-руската" дружба. На тея вторите 40 и кусур години им сърбаме попарата. И продължаваме, защото Другарите на които несъмнено си фен са се впили като пиявици в България.