34

Анонимен

преди 1 година

45 години социализъм по съветски образец, и поне още толкова години капитализъм по съветски образец, Така е в България.

33

Анонимен

преди 1 година

Щом е посмял да декларира толкова, значи има 3 пъти по толкова недекларирани. Лена на Про100 Кико е цвете.

32

Мдаааа

преди 1 година

Благодарим на Станишката за плоския данък.

31

В нормалните държави

преди 1 година

С тия доходи ще плащат 40 % данък. Тук грабиш колкото можеш, плащаш 10 % комисионна на държавата и всичко е точно.

30

Европа

преди 1 година

Гласувам за този който начертае спешен план за драстични реформи 10 важни задачи план как да ги направи и точен краен срок за изпълнение. ПОДЧЕРТАВАМ МАЖОРИТАРНО!!!!за да знам кой ме е излъгал и да носи персонална отговорност така както мен ме наказват дисциплинарно и финансово за нанесени щети.Това партийното колективно крадене и ,,партийната отговорност,, вече не работи.БЪЛГАРИ, ДА ГИ НАКАЖЕМ.

29

Анонимен

преди 1 година

За да имаме качествени държавни услуги, със сигурност държавните служители трябва да са мотивирани и да си вършат работата съвестно, което означава, че трябва да получават и добро възнаграждение. Не може обаче един млад лекар, спукал се учи до 30-тата си година да взема по-малко пари от един барман на морето, който цял живот 1 книга не е прочел. Няма лошо и баш шефа на НЗОК да взема такава заплата, човека гледам професор, ама не може системата която управляваш да е пробита като швейцарско сирене

28

цон кай хой

преди 1 година

Както казваше една покойна бабка - "ега си купите лекарства с тия пари"

27

Цонка

преди 1 година

Хапчетата да си пият русофилските дупепродавци. Българската държава е мафиотска държава по руски модел. Това трябва да се пише в учебниците по история за първи клас. В Русия корупцията и мизерията е още по-голяма щото са още по-алчни.

26

352 ойро заплата

преди 1 година

И аз така.......за 10 години!

25

Анонимен

преди 1 година

Само в държавния сектор на Р България може човек да е директор на неработеща и тотално компрометирана структура, и вместо да го уволнят, нагло и безочливо да взема заплата, десет пъти по-висока от средната работна за страната! Наглост! А пари за качествено здравеопазване и адекватно лечение все не стигат!

24

Анонимен

преди 1 година

закономерно ще изчезне тази държава, няма грам морал , елитът ни се е продал на англосаксонската мафия

23

Няма такава

преди 1 година

държава! Тук отново властта трябва да е на масите за да изчистят огромната държавна мафия!

22

Анонимен

преди 1 година

Само в държавния сектор на Р България може човек да е директор на неработеща и тотално компроментирана структура, и вместо да го уволнят, нагло и безочливо да взема заплата, десет пъти по-висока от средната работна за страната! Наглост! А пари за качествено здравеопазване и адекватно лечение все не стигат!

21

Пламен

преди 1 година

Този робски народ си заслужава съдбата! Това ако беше другаде, досега, тоя и цялата му крадлива службица щеше да бъде нарината и изметена!

20

Анонимен

преди 1 година

Няма детска болница, няма линейки достатъчно и персонал, нито мед. хеликоптери, но заплати за началника на НЗОК в изобилие има. Болен здрав носи.

19

Европа

преди 1 година

Няма такава държава в която държавните чиновници да вземат огромни заплати, а държавните болници да потъват в мизерията!

18

Киро

преди 1 година

Нямам нищо против да вземат високи заплати ама те не ги заслужават. Разни санитари чистят фекалии за 800 лв заплата, а шефа на Здравната каса дреме на работното място и накрая на месеца взема огромна заплата. Но ще ги сполети черна магия и "комунизъма" ще приключи по-скоро от очакваното.

17

Яна

преди 1 година

За мен е очевидно че българското здравеопазване е една черна дупка от която пациентите нямат абсолютно никаква полза. По-лошо от комунизма но с елементи на "социализъм", тоест разбойничество.

16

пенсионер-ветеран

преди 1 година

а Едно Време на Държавна Работа беше най-зле, питам се сега ли е Комунизъм, при Държавни служители с по 20 бона заплати или Преди, кога държавният служител взимаше най-малко?!

15

Иван

преди 1 година

Това са "обикновени" държавни служители, чиновници които нищо не произвеждат и нищо не създават. Просто смучат едни пари от населението и си ги раздават като бонуси "за здраве". Обаче здравето на нацията постоянно се влошава.