114

Анонимен

преди 1 година

За да няма изненади , премахнете Киев , и всичко приключва .

113

Dazy

преди 1 година

Ако се случи разрушаване на корпуса на ядрения реактор на атомната електроцентрала, радиоактивни вещества ще попаднат в околната среда. Ще покрие и Украйна, и Русия, и цяла Европа. Радиоактивните вещества ще паднат на териториите на Молдова, Турция, Гърция, Македония, България, Румъния, Унгария, Словакия, Полша и Германия. Няма как да седнеш зад планините. Следата от Чернобил по едно време беше открита дори в Швейцарските Алпи.

112

Бг

преди 1 година

При ядрено замърсяване засегнатите страни са Украйна, България и Румъния. Турция съвсем малко, Русия съвсем малко. Само че Радев по негови си фатмашка натовски причини не казва нито дума...

111

Анонимен

преди 1 година

Егати болните мозъци...ще си гръмнат собствената държава,за да натопят Русия.Тоя дрогирания Еленски си е в бункер и на гърмотевични бури не излиза иначе ще види той...Господ ще го накаже.

110

Анонимен

преди 1 година

ЕС ще се разпадне след края на специалната военна операция когато Русия поеме контрола над цяла Украйна. Фашисткия режим в Брюксел ще загуби лице и легитимност.

109

Анонимен

преди 1 година

А бре,укрофашисти такива,където тук драскате платени коментари...толкова ли сте зле,че да ни обяснявате как руснаците след като държат централата от март сега се стрелят сами себе си със западно оръжие?Гръмнете ли АЕЦ ще ви съдят за престъпление срещу човечеството.Никаква пропаганда няма да ви спаси.Истината абсолютно винаги излиза наяве.Господ също ще ви съди.

108

Анонимен

преди 1 година

До АнонименРусия трябва да се самоизчисти и да се самоизолира в Буратия....или някъде по-надълбоко в Сибир...

107

777

преди 1 година

Вярвам, че щом изнасят такава информация рашките - това ще стане. Тяхното разузнаване знае...видяхме в Крим...Толкова са невежи, единствено могат диверсия да направят....

106

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва да изчисти цяла Украйна от нацистите. Цялата територия на Украйна и до последния сантиметър да се прочисти.

105

888

преди 1 година

До 999Аз ще ти го обясня. На 24 февруари "някой" гръмна *** на границата м/у Русия и Украйна в Донецка област. Рашките намериха това за провокация и атакуваха цяла Украйна от където могат.Същото ще стане и сега...False Flag attack му казват. Толкова много лъгаха досега, че никой не им вярва...Очаквай утре да гръмне минирания реактор...

104

Анонимен

преди 1 година

укрите сами с е нападат хахаха тва рашите вярно са за преглед!

103

Мужик

преди 1 година

На нищо не вярвам щом идва от пещерата на лъжливото жуже!

102

Анонимен

преди 1 година

aaa koй ми с/а в гащите..

101

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 112: "Путин действа на принципа след мен потоп". По-точно, така действа Зеленски. Но не е луд който яде по два зелника ... Колко още долари ще получи, ще видим.

100

Анонимен

преди 1 година

Прочетете за русо-японската воина за да ви стане ясно кой по кого е стрелял ,😂😂

99

Анонимен

преди 1 година

Путин действа на принципа след мен потоп.

98

Какво следва

преди 1 година

Проблема ще се реши когато украинската армия бъде принудена да се оттегли на разстояние, от което няма да може да обстрелва АЕЦ. Този град Никопол, от който водят обстрела (украинския, не нашият) трябва да бъде изчистен от укронацисти.

97

Zlata

преди 1 година

Украинците продължават да обстрелват Запорожската АЕЦ от 18 юли 2022 година. Обстрелът се извършва от реактивни системи за залпов огън, цевна артилерия и с използване на безпилотни летателни апарати. През това време са извършени 12 сериозни обстрела. При това САЩ премълчават обективните данни за обстрелите и ситуацията в атомната централа, като по този начин насърчават безнаказаността на киевския режим и способстват за възможното развитие на ядрена катастрофа на територията на Европа

96

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 99: "С какъв акъл се крият в централата, като всяка една отклонена ракета от ПВО може да попадне в някой реактор и да се случи непоправимото"? Чети, и тогава пиши. Проблемът не е в реакторите, те са проектирани да издържат ядрен удар. Укронацистите се целят по контейнерите с отработено ядрено гориво и по електроинсталациите. Но руската ПВО си върши работата както трябва.

95

Costa

преди 1 година

Според прогнозата радиоактивните вещества в случай на авария в Запорожската АЕЦ ще обхванат Полша, Германия и Словакия. Целта на провокацията на Киев в Запорожската АЕЦ е създаването на зона за изключване до 30 километра, както и обвинението на Въоръжените сили на Русия в "ядрен тероризъм". Евентуална катастрофа в АЕЦ ще доведе до масова миграция на населението и ще има по-катастрофални последици от предстоящата газова енергийна криза в Европа.