9

Бате Сечко

преди 1 година

До боб. Стига бе, ковидарчо! Изкарах го за три дни, като лека настинка.... И го чаках две и половина години да ме хване...Мееееее... Ама що народ го убиха дофторите с протокола на СЗО, и отделно с ,,вълшебната" течност(а, други ги писаха ей така за печалба и покриване на лекарски грешки за умрели от Ковид?)...!?! Гледай статистиките на цяла Европа, да видиш, как се е покачила средната смъртност на населението със започване на ,,факцинацията"..??? Бягай за бустер, и си сложи и краставица отзад!

8

Demonaz

преди 1 година

Всеки път като наближи датата за премахване се удължават мерките. И така вече почти три години. Просто си имат заповеди,планове, срокове и т.н. И после обеснявайте,че всичко е за ваше здраве. Има ковид да ,но е прекалено голяма истерията и са забъркани много интереси за прокарване на повече контрол над "хората". Чист медицински комунизъм.

7

боб

преди 1 година

До Бате СечкоИ кво ти пречи пък на теб ако някой е решил да сложи маска или бустер?Силно се надявам да те тръшне вирусчето и ако може да се гътнеш. Няма нужда от подобни безмозъчни същества.

6

Симу от Смочево

преди 1 година

Съпротива и бой по ковидарите! Не носете маски, и подкрепете Възраждане....!

5

Albi

преди 1 година

Какви мерки? Никой никъде не иска маски. Само единици си носят, както желаят. Може и по 2,3 да слагат щом са щастливи не ми пречат.

4

Анонимен

преди 1 година

DGD!

3

Анонимен

преди 1 година

КАКВА ЕПИДЕМИЯ!!???

2

Анонимен

преди 1 година

М а й н а т а в и.

1

Анонимен

преди 1 година

така от 3 г