47

преди 15 години

A za6to o4akvate v strana bez zakoni da ima red na puti6tata,to nqma nikude

46

преди 15 години

ШОФЬОРА НА МИКРОБУСА ПОСТРАДАЛ ЛИ Е?

45

Ei bAI

преди 15 години

Q ml1kvaite si4ki we nekompetentni tikvi smotani 6e vi rina s bager we

44

mitaka

преди 15 години

ei tova sme nie bylagrite......"neka im" ...koi normalen 4ovek moje da go kaje tova....nali ne e na na6 gryb

43

аз

преди 15 години

аман от летящи некролози - само се чудят къде да се лепнат...

42

igi

преди 15 години

Dai drugite kato ne spazwat ogranichenie,ta i ti .. ? :)

41

водач на МПС

преди 15 години

И то е да платят собственоръчно причинените от тях щети на собствениците на микробуса !Да заплатят лечението им в болницата !Да заплатят всички неимуществени вреди,причинени на трети лица !Да заплатят собственото си лечение в болницата !Колите или това,което е останало,да се отнеме в полза на държавата !Всички разходи,свързани с автопроизшествието като пристигането на линейка,пристигането на КАТ,пристигането на авариен автомобил и т.н.да е за сметка на виновните за инцидента !Нека 100 човека да "изгорят"по този начин! 101-вият ще се замисли дали си заслужава!!!

40

do 37

преди 15 години

ei ne6tasnik ako znam koisi 6a doida ate sma4kam skapan neka teb tramvai ate vla4i gei skapan tesa o6te deca *** skapan neka treb ate blusne nekoi skapaniak ne6tasten i 4ak se kefi zavislivoto *** dano dase opravite mom4eta az sum s vaz i gospod da vi pomogne

39

преди 15 години

Както един приятел казва: " Неска караш с 220, утре те карат с 20."

38

преди 15 години

Неможете да кажете НЕКА ИМ ... и те са хора ... всъщност живея точно в този кватрал и снощи като се прибирах видях катастрофата .. изглеждаше ужасно отстрани ... полицая ни каза че има 1 жертва но явно не е така .. а това не е отсечката на която се провеждат гонките, както някои беше казал по надолу това е отсечка с чисто нов асфалт без нито една дупчица и всички карат доста бързо там .. само че не веднъж съм чувала че асфалта е много некачествен и че доста от катастрофите станали там са заради това (а те никак не са малко)

37

hammerfall

преди 15 години

neia im

36

преди 15 години

30- ти като си бил/а дете друсал/а ли си?карал/а ли си като ненормална по улиците? Не можеш да сравняваш днешните млади с преди.времената са различни.децата сега за "извратени".не четат,а чатат и т.н.(дано да оцелеят)

35

Bobo

преди 15 години

Как може да кажете, че книжка трябва да се взима на 24-25 години ? Еми ето, ще ви дам просто сравнение:На 20 години съм;Не спазвам ограничения-че кой ги спазва;Това не значи, че съм луд и безотговорен шофьор;Карам от 15 годишен-до 19 нямах нито записано нарушение, нито ПТП;До този момент съм навъртял може би над 50 000 км.;За тези 50 000 км. Имам едно съвсем незначително ПТП, което се случи заради една пенсия изветряла...На 2 пъти ми е минавал живота на лента и то не по моя вина, а или заради някой *** тираджия или заради някоя мутра в скъпа кола. Просто си има безрасъдни хора-не е от възрастта. Не се изказвайте толкова остро и глупаво за младите, защото младите в някой ситуации ще реагират много по-добре от вас старите...

34

и ловец съм и рибар

преди 15 години

ето какви мерки бих приложил ако имах власт и как бих превърнал България в най-безопасната страна за шофиране в Европа "A Sydney learner driver has been charged with street racing, while unaccompanied in a luxury car.Two vehicles were spotted by highway patrol officers speeding along the Hume Highway at Chullora last night.He'll face court later this month - the car has been confiscated.

33

преди 15 години

колко от вас си слагат коланите при тръгване?колко карат с 50 в населено място?..вероятно не са много,много са обаче тези които не ги правят тези неща,които карат пияни и без книжки.Е няма как да няма инциденти като малко спазват законите.лошото е,че в много от случаите,точно тези"малкото"понасят последствията.жалко....

32

Street Racing

преди 15 години

Аз съм от Пловдив и тук си имаме място за гонки - митницата пътят е прав хубав без завой и скоро направиха нова отсечка от митницата до околовръстното направо е като самолетна писта . . гонките не са регламентирани или законни и за това често идват по 5 или 6 патрулки и жандармерия . . защото не са две коли ами 50 , ако не и повече . . и до сега няма нито един инцидент . . нз според мен всичко зависи от задкормилното устройство : ) Дано пичовете се спасят и да им е за урок . .

31

и ловец съм и рибар

преди 15 години

Ако бях министър председател на България в рамките на един месец щях да превърна България в най-безопасната страна за шофиране в цяла Европа. За съжаление не съм и така ще продължавате да *** по пътя и да губите близки, роднини и приятели. :)

30

преди 15 години

ako tova bqha va6ite deca edva li 6tqhte da razsujdavate taka,vse pak vseki e bil dete i e pravil 6turotii,po vajnoto e da oceleqt

29

някой си

преди 15 години

що бе душа? що на 24? ти да не би да си на 25 :)

28

Koko

преди 15 години

шофьорска книжка трябва да се дава минимум на 24 годишни!