76

Коко

преди 1 година

Родина мать ви зове русофилчета. Хващайте към Крим гърди геройски на смърт да изложите. Няма нужда вече от форумни мишки време е за мъже. Хайде вперьод, направете жив щит поне да опазите Керченския мост. Всичко е във вашите ръце. Цяла Камчатка сега вази гледа! От компа в панела всеки може.

75

Алекс

преди 1 година

Колко е дълга опашката на мостта в посока Русия?Припари им под крачетата на рашките.

74

Коко

преди 1 година

Митът за руската непобедима армия се срина. Не могат да почистят задния си двор. Затова и чичо Сам ще го почисти с големия шнур.

73

Зозо

преди 1 година

..........вероятно са предизвикани от небрежен пушач........... Хахахааааа, много пушат крепостниците бре?!? Те така казаха и за водоноската "Москва" :))))))))))))))))))))))

72

999

преди 1 година

Какъв Крим като от 5 август се атакува с артилерия ЗАЕЦ???!Застрашена от радиация е зона от 5500 км.Ще бъдат засегнати Донбас,части от Русия,голяма част от Украина,а също Абхазия,Румъния,България и Турция.Няма да има значение коя от армиите ще извърши обстрел,водещ до радиационно замърсяване.А вие спорите има ли нов фронт срещу Русия.

71

До 72

преди 1 година

Така както гледаш картата и кой печели територии, след някоя друга година пак ще я гледаш и ще можеш да се радваш на поне 5-6 вида Русии. Сибирска, Московска и т.н.т.

70

черния

преди 1 година

В Крим има и още няколко запалителни обекта, така че руснаците да са на щрек!

69

Анонимен

преди 1 година

Без съмнение нов фронт и велик успех на непобедимата нацистка армия под командването на великия пълководец ,наркоман, артист и кло ун хенерал пан селенски

68

Анонимен

преди 1 година

Бабчето вчера ми припадна в ръцете от радост,като я излъгах че руснаците са дошли в България.

67

Анонимен

преди 1 година

От 13 до 15, Предвид яроста с която ръсиш глупости е породена от това, че дядо ти или баща ти са Ватенки и ти не можеш да го преживееш. Там мои няма, така като гледам има твои. Не знам кой, кого бие ама като гледам картите на ББС, СНН и Вашингтон Поуст, не руснаците губят територии !!! Гледам и двете страни вярвате на това което ви отърва, ама истината е друга. Не спирам никой да вярва, че 2+2=5

66

Нов фронт

преди 1 година

Ако руски диверсионни отряди направят същото със украинските складове за оръжия на територията на ЕС? Това дали ще е нов фронт а? ( Ако бяха евреите - вече да са го направили! :) )

65

Осипов

преди 1 година

Петров, а вас най-настоятелно моля да спрете да пушите! Или поне си гасете фасовете извън поделението!

64

gogo

преди 1 година

Какви нови фронтове, какви пет лева?Фронтът е един, а там укрите губят баааааавно. Толкова бавно, че да може акушерката да разбере, че множеството й деца ке умрат от глад и студ през зимата

63

Анонимен

преди 1 година

На оригиналната снимка се виждат четири кратера от ракети . А в тоя сайт ми разправят че погребите като са взривили и изгорели самолетите . Който е виждал погреби знае че това е невъзможно . После че с 300 километрова балистична ракета ги ударили . И това е невъзможно . Ударили са ги с пет крилати ракети от типа нептун с която потопиха крайцера Москва . Те са с такава долу горе далекобойност . Иначе сте много компетентни . Като ви казвам че ако сте виждали погреби не бихте написали тия фейкове .

62

Анонимен

преди 1 година

Ще видите вие - той пудинга ееееееей сега ще спечели войната, а лошия запад ще загние. Вече 6 месеца повтарят това русоробите

61

Петров

преди 1 година

нашите (псевдо) медии усилено лъжат за някаква украинска контраофанзива, която започвала "всеки момент". вместо това укрите непрекъснато отстъпват по целия фронт и по американски съвет и разузнавателна информация от безсилна злоба стрелят напосоки с американско оръжие и каквото уцелят.

60

Русобил

преди 1 година

До Укронацизъм явно не четеш много,по време на втората световна в Украйна е имало голямо партизанско движение,немците са сваляли войски от фронта за да се справят.

59

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 55: "Какво щеше да стане със 7-годишното нerъpче, ако го бяха продали в цивилизованите САЩ при демокрацията"? Какво щеше да стане от със 7-годишното нerъpче (дядото на Пушкин? Най-вероятно щеше да стане продавач на дрога в някой н'егърски квартал. ........................................................................................................... Не че има връзка с темата.

58

Анонимен

преди 1 година

обява в петербургски вестник от 1805 г. - продават се "мъж с жена му, на 40-45 години, с добро поведение, и млад кон, шоколадов на цвят" всичките 60 рубли.

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: БГ Нигерийците са русофоби.