27

Анонимен

преди 1 година

До Solar Power Не никаква тайна, че в Русия има над 70 нацистки/фашистки организации, които спокойно си развиват дейност и служат точно на режима на Путин. Класически цинизъм на диктаторските режими е да обвиняват жертвите си в собствените си престъпления и действия. Така се отклонява вниманието от тях самите.

26

Анонимен

преди 1 година

Мачкай, Вова!

25

Анонимен

преди 1 година

До Solar Power Прав си, много си прав, руснаците са бандити, защото не позволиха на добрите момчета от Азов и Десен сектор кротко да избият руснаците в Донбас!

24

Чук и Гек

преди 1 година

До За да е честноЗащото ще получат в отговор белоруска мотивирана атака, което сега го няма? Същото ще стане ако стрелят безразборно по Русия! Тогава Путин няма да има никакви вътрешни противници и всичко ще приключи на Ламанша за 2 седмици! Както сега няма желаещи да воюват, така тогава военните окръжия ще се чудят къде да пратят добловолците! Както на 22 юни 1941 г. не е лесна работа.....

23

Непушач

преди 1 година

Днес няма ли незагасени фасове....

22

Анонимен

преди 1 година

Защото всяко действие ще предизвика противодействие. Руснаците много ги жалят даже и се опитват да има минимум щети като удрят стратегически обекти. В крайна сметка всичко ще бъде изравнено защото се тикат по жилищните сгради и Украйна може да вини само себе си.

21

За да е честно

преди 1 година

Тези украинци що не завъртят ракетите към Беларус? При положение че Беларус дава територията си на Русия за да атакува Украйна, Украйна е в правото си да стреля и по тяхна територия.

20

Анонимен

преди 1 година

Ама руснаците въобще не са искали да засегнат персонала. Те искат летището да не се ползва. И не знам къде са"напреднали"? Аз виждам, че укрофашагите навсякъде отстъпват. При Харков, Славянск и Авдеевка май рузнаците са тръгнали да ги "пъхнат" в "чували". Та да чакаме ново "героическо отстъпкление". Иначе мълчат за английската ракета паднала в парка на Енерходар, пълен с млади родители и децата им. Та кой стреля по АЕЦа?

19

Анонимен

преди 1 година

Интересно биха могли да променят играта с няколко мощни удара по Киев.Да видите смелият зельо как ще заскимти за примирие след като няколко ракетки ударят скъпоценният му дворец.Снощи се забавлявах като четох поредните украйнски глупости в някакъв техен сайт.Само една ракета химарс била равна на 100 руски толкова била мощна.Олеле малеле тия съвсем се върнаха в детската градина.

18

Анонимен

преди 1 година

Това съобщение сякаш е писано от Калеко Алеко

17

?

преди 1 година

Беларус се включи във Войната, време ли е Украйна да почне да стреля с Американско оръжие от територията на Полша по цели в Русия?

16

пуйката

преди 1 година

Какви се тези рашисти?Явно скоро мир няма да има при подобен официален речник.И какво е това "вероятно от ...СУ-34"?Те не знаят със сигурност как са изстреляни тези две управляеми ракети,но знаят от коя територия?Аму управляеми са,може и от Донецк да са изстреляни.А,аз си мислех,че рашисти употребяват само у нас в интернет,а то официално кюминике било.

15

Абдал

преди 1 година

Само заличавсне и изпаряване на всичко де мърда с килим от термобарични бомби барабср с Наркомана ще оправят по бързият начин нещата

14

Анонимен

преди 1 година

От всички страни да ги удрят, така ми омръзнаха тези нацисти зеленски и азов просто ми писна от тях.

13

Анонимен

преди 1 година

Според украинския военен министър с доклад до Зеленски, руснаците са ликвидирали 190 хиляди украински военни и още 20 хиляди се водят изчезнали. И това по официални украински данни, т.е. цифите са занижени. Но такива доклади в нашите медии няма да видим, нали...

12

Анонимен

преди 1 година

Руските терористи, ако не стрелят по невинни хора в молове и жилищни блокове, нямат никакви идеи какво да правят.

11

Чук и Гек

преди 1 година

Ето така, малко по повече, ще дойдат и при вас, и тогава ще коментирате при кратък отдих по пътя към Европа! Ако ви приемат там!

10

Анонимен

преди 1 година

Нормално, територията на Полша се използва за войната срещу Русия, защо тогава територията на Беларус да не се използва обратно? Няма абсолютно никаква разлика между двете практически.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 "То в цялата руска армия нама толква бе..." Е, как, нали точно ВИЕ се хвалехте, че руснаците имали хиляди само от танковете, да не говорим за други машини?

8

Ми

преди 1 година

А какво ли би станало, ако Укр нанесе ракетен удар на Беларус от територията на Полша? Значи само на Русия е разрешено да прави това от чужда територия, така ли?!?