45

Анонимен

преди 1 година

Тия дали че имат и 5 % ,за първи се мислят ,гадове украински

44

ББ

преди 1 година

До и те така празни,ок митрофанова превземате Украйна и какво?...партизански,атентати в раша,довериха ви се както направи ес и ги предадохте...невиждана непочтенност...и заслужавате невиждан отговор...ако политиците в Свободният Свят си намерят топките,за създаващите блага,за вярващите,за обичащите..путин и народа му са убийци..обслужващите го в ес и ие и олигарлсите им са още по-виновни...война е хора...нечовешка и безсмислена война,хора с офшорни подведоха путин и доведе рф до невиждан позор

43

ББ

преди 1 година

и служебното...време е за прекъсване дипломатическите с русия и закриване на посолството им...използват го като център за пропаганда!какво работят?какви дипломатически?какъв бизнес...използван за пропаганда...и сте им съучастници в грабежите и предаването на Свободният Свят и САЩ...на децата ни!когато путин обеси митрофанова можем отново да започнем да говорим!!!скъсване на дипломатическите с русия!путин да отзове ограбващата и лъжеща РФ митрофанова!закриване на пАсолстото с пропагандата!

42

ББ

преди 1 година

До Анибедната диана...а ми плющеше стотици минуси през сайтовете и тр-л.вете на пеевски и рАското...и още ти плащат за това падение...блокират ти фалшивите...манипулацията ти...време е да се научиш да живееш почтенно,дай боже!имам си телф.адрес,мога да срещна и споря с всеки от вас,а ти диана-анонимна?..искаш ли пред камери...пред тв-тата на пеевски и русия?едно е да лъжеш анонимен...друго е с лицето си...г-жо митрофанова...имате ли лице?ако елате да поспорим!!!и за ПП и ДБ обичащите България!

41

Ани

преди 1 година

А бе ей не ме блокирайте !Такава промяна ще настане,че живите ще завиждат на умрелите Това лъжа ли е?!За тия 6 месеца какво виждаме освен геноцид и рушене на държавата от едни нагли лъжци

40

Анонимен

преди 1 година

Целта на ПП ще се изпълни на Свети Никогаш.Държавата не може да си го позволи,ще фалира с тези самонарекли се демократи,а всъщност неолиберали,***,грантаджии, аферисти, зелени талибани, некадърници, слуги на олигархията, чужди агенти, *** и все в тоя род.Сатър!Сатър!

39

ББ

преди 1 година

До Анонименмали...лъжи пА мАсква,при крадеца борисов подмиващият доган...майка ми получаваше 160 лв пенсия бре,стройла държавата,продали построеното на скрап доган и борисов,закрили над 1500 училища...да сте проЗти като тях,да ви купуват животите с ограбеното от Вас,доган има замък и пристанище и всеки може ги види,боко има къщи в барселона и любовница на възраста на дъщеря му...та и по млада,факти,които може да проверити...не клюки който ви насаждат от руското посолство,доган-боко са кгб!

38

Анонимен

преди 1 година

За ПП е по-важно да са на власт,отколкото да са първи ,ама в опозиция.Нито едното,нито другото ще стане.Скоро ще се разбягат от където са дошли,за да избегнат затвора.Безродниците са така,не ги интерсува България,а само личната изгода.По-добре избори до дупка,отколкото тези да се върнат.

37

Анонимен

преди 1 година

Мъдрата бълг.поговорка гласи:" Гладна кокошка просо сънува!" Този не е наред с главата,след като парадира с големи постижения,които били направили! А целият ни народ в момента е потънал в хаоса,който Киро-Кокорите оставиха! Чудовищна инфлация,липса на газ,фалити на фирми,диплом.скандали,глад,мизерия,непосилни сметки,безизходица и безвремие! Пенсиите,с които се фукляват бяха предварително погълнати от галопиращата инфлация,която те предизвикаха с корумпираното и некадърно антибългарско управление

36

Анонимен

преди 1 година

По 9 млрд на месец харчиха и крадоха ПП.

35

Анонимен

преди 1 година

Каква първа сила какви пет лева. Ще се борят да минат чертата. Първи са Възраждане.

34

Анонимен

преди 1 година

Добре де, като не искаш да си първа сила тогава кой мислиш, че ще бъде такава...тия дето се храните всекидневно с вожд в Банкя. Нали уж искате да ги изгоните от политиката, защото са корумпирани, затвори, съдилища и тн. Това означава, че не ви е проблем да седите редом до корумпираните и да управлявате заедно. Следователно сте точно толкова корумпирани едно към едно мошеници, що се излагате така неподготвени...на състезание отишъл ама да е втори ще му е топло...смешни сте много.

33

Анонимен

преди 1 година

Това е като оксиморон - дървен камък! Няма такова нещо! Мнозинство, но не първи! Изглежда в Харвард не учат математика! Може ли някой да обадни как става?

32

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев го излъгаха веднъж вече няма гювеч

31

Анонимен

преди 1 година

Айде марш към Канада. Въпреки че сте по-скоро за Централния софийски затвор. При някои ще възникне казус дали са за Централния Софийски затвор или за Сливенския, ако навлезем в този казус.

30

Тия не са с всичкия

преди 1 година

ПП няма дори да са първи, камо ли да спечелят изборите. Но те са си лъжци. С лъжи дойдоха, с лъжи управляваха и с лъжи си отидоха. Но дори и въобще да не влязат, няма да ми липсват.

29

Лора

преди 1 година

Не философствайте ,а се погрижете за себе си ,да не измръзнете зимъска- дебело ватинирани гащеризони, дебели вълнени шапки и ръкавици,дебели завивки,метли да си метете домовете(какъв е тоя лукс с прахосмукачки?!)тока е скъп,яжте малко при тая скъпотия никакво разхищение на храна,яжте филии намазани с мас но не препечени,да не хабите ток.Свиквайте с промяната,защото ПП искат пълно мнозинство 50 +1.Борисов е виновен,разглези ви-къпани,парфюмирани,на топло,хвърляте храна ,екзотични дестинации ,аааа

28

Анонимен

преди 1 година

Нема да имат мнозинство, така или иначе.

27

Анонимен

преди 1 година

Ще подредят мнозинство с гласовете на кум, кумица, любовник, любовница, балдъза, баджанак, съученик, на съученика брат му и останалите роднини. :D Промяната Почина. Живи и здрави догодина - до Амина!

26

Ko ?

преди 1 година

Пълен провал - и мнозинство ? Това нов виц за Про100 Киро ли е ?