95

FCKPTN

преди 1 година

Смърт на Путин и Шойгу!!!

94

Анонимен

преди 1 година

Русия ще удари директно командните центрове във Вашингтон и Брюксел с ядрени удари и със стратегическо ядрено оръжие, не тактическо. Това иска да каже Шойгу, ако не сте разбрали.

93

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС имат избор - или да остъпят с позор, или да изчезнат от лицето на земята. Това означава за тях война с Русия. Русия при всички случаи ще остане, макар и с поражения. Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А за САЩ и ЕС са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети САРМАТ, достатъчни са старите като Булава и Топол.

92

ники

преди 1 година

Много ясно, че няма да ползва. Ясно им е, че пуснат ли ядрена ракета, на момента политат към русия всички ядрени ракети.Скоро ще бъдат изритани от Украйна и след това следва разпад на империята на злото.

91

Анонимен

преди 1 година

99, преди 2 семици бяха унищожени 2 HiMАRS преди няколко дена още един + два броя пленени. На дадения момент остават читави 6 броя. Абсолютно правилно уточняваш, че заедно с HiMАRS, пиндостанците губят и пиндостанските им екипажи.

90

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече слушам руските обяснения на нещата, толкова по-ясно ми става, че тези трябва да предефинират цялата реалност за се изкажат. "Освободили" били украински територии от Украйна - демократична държава с легитимно избрано правителство. Не били виновни, че съседите им влизат в НАТО, щото да крадеш чужда държава нямало как да накара другите да търсят сигурност... то било от "преди". Нямало война, ама спазвали женевската конвенция, кастрирайки войници и изнасилвайки жени... Тия са ......

89

Коментар

преди 1 година

Русия час по-скоро трябва да се обяви за държава терорист. Това което прави е присъщо за средните векове.

88

Анонимен

преди 1 година

какво ядрено оръжие!, нацисткият внук не откри нищо в дупката на турбината докато се кокореше и я опипваше, но произнесе заклинания, от които разбрахме, че турбината била готова за ударен труд и той, Улаф, горещо я препоръчва и моли "Газпром" да я вземе.

87

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-дълго продължава военната операция на Съюзническите сили срещу нацистите в Украйна, толкова повече фашисткия ЕС затъва в блатото на икономическата и енергийната криза.

86

Анонимен

преди 1 година

Норвегия отказалась увеличивать поставки газа в Германию. Там отделались от очередной просьбы Берлина отпиской, мол, это максимум, что мы можем.

85

Анонимен

преди 1 година

докторе, Наполеон ми шепне в ухото. добре, добре. а сега по темата г-н Шойгу. колко от химарсите които твърдите че сте обезвредили с голи ръце са с нас в стаята?

84

Анонимен

преди 1 година

Вчера вузевулите погребаха "готвачът на Путин", а днес той се обади и се оказа, че е здрав и бодър. За Евгений Прогожин говорим. Да.

83

какво ядрено оръжие!

преди 1 година

Путин ви разказа играта с турбината, какво става с турбината, Шолц откри ли нещо в дупката на турбината докато се кокореше костюмиран с цяла делегация.

82

Анонимен

преди 1 година

Ей начии, тия казани за нелегална водка ще ви изядат главата. Спрете да пиете фалшива водка и соли за вана с 13% алкохол /е не е истина колко трябва да си изпаднал..ама карай - великата сила дето *** от препарат за вана!!/ и току виж се осъзнаете, че вече никой за нищо не ви вярва.

81

Анонимен

преди 1 година

Ако преди години САЩ се опасяваха от ядрен удар на Русия който може да нанесе големи поражения на Америка, днес САЩ разглеждат нещата съвършено различно. Сега САЩ усещат безспорното военно-стратегическо превъзходство на Русия което все повече нараства и факта, че руското оръжие може да ги унищожие без те да могат да отговорят.

80

Анонимен

преди 1 година

САЩ се изплюха на България с F-16, а българите се гушат свенливо и казват - дъжд вали.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 Когато руснаците ударят поне един Химарс най-напред ще го научим от американците, те ги следят по GPS. За сега няма поразен Химарс.

78

Анонимен

преди 1 година

Тая сутрин пак са курили папироси в склад за оръжие в Джанка Крим. Тютюнопушенето убива Русия

77

Анонимен

преди 1 година

Омразата към Русия няма да ни помогне. Ние искаме да живеем добре, нали? Всички народи трябва да си помагат, а не да си пречат максимално. Трябва взаимопомощ.

76

Анонимен

преди 1 година

Всекидневно се убеждавам какви болни хора са русофилите. Даже почти ми става жал за тях.