112

Тъп си :D

преди 1 година

До До хохо 109 - Висше по какво г лупакооооооооо !!!

111

Анонимен

преди 1 година

Губят времето накомисията

110

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за вьзрождението

109

Анонимен

преди 1 година

Може и да управляват. Българите сме показали, че сме малък, но за сметка на това изключително ТП народ.

108

По същество

преди 1 година

Най-активната и идейна политическа група в предишния парламент. Изненадан и доволен съм. Бях скептичен, но натриха носовете на всички други пишман реформатори. Успех на следващите избори.

107

Анонимен

преди 1 година

Тия ако недай боже спечелят изборите, няма да знаят какво да правят. Лесно да лъжеш и да плямпаш глупости за слабоумните им избиратели, а съвсем друго е да се управлява държава. Най-много да ни докарат втора балканска война.

106

Долу

преди 1 година

Вг..ъзраждане целта е в този парламент да стане явно, че и копейката се командва от хамериканското посолство. За това дайте му власт за да приключи и той за 3 месеца. Копейката е най-големия кухар и циркаджия безникаква идея какво да направи.

105

До

преди 1 година

Щото с избори нищо не се променя.Народът е калпав.*** народ слаба държава.Айде да опитаме да не гласуваме,може пък това да промени нещо?!!

104

Оп

преди 1 година

Някой да обясни защо да не гласуваме за Възраждане? Другите до един не се ли провалиха тотално? *** Костя бил взел къща на изплащане и депутатите му имало фалшиви документи за ваксините... Това ли ви е опорката срещу тях? Кой друг - Толупа, госпожа Лъжа, Пинокио Бойкокиев, простоКиро и Кокорчи ли? ДПС ли? Айде мислете малко!!!

103

Анонимен

преди 1 година

Вие ли.чакате балъците и после с Герб.Знаем ги тия работи още пт РБ и ОП.

102

Анонимен

преди 1 година

ПУТИНОФИЛИТЕ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ МАСОВО И МЕТОДИЧНО ОАКВАТ ФОРУМИТЕ. КОПЕЙКИН ЯВНО ШИРОКО Е РАЗВЪРЗАЛ КЕСИЯТА С РУСКИ ПОДАЯНИЯ.

101

аз

преди 1 година

На мен тоя ми прилича на изял половин паница вмирисано фрикасе. Не бих гласувал за него. Дори и да беше грамотен.

100

Дядо Стефчо

преди 1 година

То това ни трябва. След едни пропадняяк друг.

99

Анонимен

преди 1 година

Хич не ви се вярва, ама новия премиер ще е д-р Костадинов!

98

До хохо

преди 1 година

С две висши съм. Затова ще гласувам за тях, а не за някой друг. Обработвам и по- ограничените ми познати да гласуват за тях. Проповедник съм, за съжаление без къртечница.

97

хохо

преди 1 година

чак толкова нискоквалифицирани глупендериии едва ли ще нямерят да гласуват за тях... пък камо ли да имат достатъчно за самостоятелно управление

96

анонимен

преди 1 година

Разбрах защо сте против Възраждане. Защото сте мързеливи. Мързи ви да работите. А ако и трябва да се мисли, съвсем ще загинете. Затова , така е по-бодре за вас. Нещо не работите, плащат ви за безделие , крадете от държавната хазна. Мързел, Мързел ви гонии ви е стигнал. От мързел сте се предали.

95

Анонимен

преди 1 година

Точно така Коце, самостоятелно! Разбийте ги!

94

Анонимен

преди 1 година

Навремето когато Атака беше в най силните си години бяха стигнали до 10% въпреки че бяха много активни, постоянно митинги, събития, имаха структури във всеки град. Волен всяка седмица вилнееше по площадите и се биеше с полицията. Възраждане трудно ще минат 6%. Те си мислят че тези абонати които имат в социалните мрежи ще се превърнат в реални гласове на изборите но това няма да стане. Избирателната активност върви надолу от години.

93

Sgs

преди 1 година

То повечето "ваксинирани" са антиваксари купили си сертификат,защото не искат да позволяват платени сорросоиди да ограничават правото им на предвижване и труд!! Така,че тази ви опорка с ваксинирането е доста жалка йаха