22

карачанаков

преди 1 година

НАС РАНмир Ананиев е компетентен по всички теми .Вервайте му.

21

педерас педерас

преди 1 година

Тоя ли ще ми казва какво да правя?!

20

Мира.

преди 1 година

Така е Настинире със схемаджийте,трудна работа.Некадърниците,лъжците ,наглеците не могат да управлява,занимават се само с лъжи,интриги,схеми и прелитат от партия в партия.

19

Зозо

преди 1 година

Като пуснат новата социология на КокорБаши напълно ще му изскочат очите :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ПП - Пълен Провал.

18

анонимен

преди 1 година

Дилемата ви е да минете 4% след безбройните изцепки .

17

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПЛАЧИ МАЙКО БЪЛГАРИЯ! ПОГЛЕДНИ КАКВИ ИНДИВИДИ НЕ ДОСТИГНАЛИ ПОСЛЕДНИТЕ НИВА НА ХОМО САПИЕНС НИ УПРАВЛЯВАТ!

16

Зозо

преди 1 година

Тоя на снимката е абсолютно мekoтeлo - политическо и физическо. Отврат!

15

перко

преди 1 година

Нестимир като какъв се явява? Нали е ллидер на ВОЛТ! ПП какви са партия ии коалици? Накрая се оказва, че нито са партия, нито коалиция, а крадлив субект!

14

Коментар

преди 1 година

Тоя с таз отвратителна брадичка ми мяза на актьорпутколизач отпорнофилмите от 80те години))

13

Майора

преди 1 година

Абе Нистимире , цветарке такава , кплко партии смени и пак не можеш да си намериш мястото! За каква борба с корупцията говориш , след като при вас бяха очертани най ярко корупционните схеми , дори бившия шеф на НАП дължи 1,5 млн лв данъци!A това че за 9 дни изхарчихте 9 млд лв без да се знае къде отидоха и за 7 месеца 20 млд лв заеми! А парите за житото , 800 000 ? в ошфорка в Дубай и прочие! Освен за лъжи за друго не ставате!

12

Анонимен

преди 1 година

С такива смешници като този, който си личи че е само за далаверата ще има да чакат притоумните им гласоподаватели за промяна. Трагедия

11

Ралица

преди 1 година

БЪЛГАРИ СПИТЕ ЗИМИН СЪН ЗАЩО СЕОСТАВИХТЕ ТЕЗИ ДА ВИ ЛЪЖАТ ДА ВИ КРАДАТ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ

10

Боже Мили

преди 1 година

такива Фициономии, дори в Психиатрията на 4ти не съм виждал!

9

Анонимен

преди 1 година

Кривоустия още нее разбрал чее изпаднал от каруцата. Чака Стъкмистите на които са платили тлъсти пачки да ги излъжат че за тях ще гласуват 45 %. Ало сеяндурите не разбрахте ли че народа ще ви бие дуспата. Да не би да си мислите че при тази инфлация която унищожи заплатите и пенсиите а бизнеса фалира някой ще гласува за унищожители. Мечтайте си мечтите са безплатни. Възраждане ще ви покаже как се отстояват национални интереси. Ще ви покаже как се управлява държава щото вие я превърнахте в бар дак

8

Нане

преди 1 година

Погледнето го ве... Сериозно, кой гласува за това недоразумение... ===)))

7

Зозо

преди 1 година

На бас, че на тоя ако му плесна 2 шамара ще се напикае прав :))))))))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 1 година

Вие няма да влезете нито по единия, нито по другия начин. Не вярвам народът да е чак толкова идиотизиран. Само, ако лъжете с машинките имате шанс.

5

На снимката

преди 1 година

продажен евроатланДик,безполезен, безполов,безгръбначен,безскрупулен,безродник,веган,зелен глобал-либер***ст, ярък представител на ЛГБТИФКШ и Амнести, знаменосец на прайда, купен и притежаван от "Хамерика заД България". Типичен пример за евтина българска политутка!

4

социолога

преди 1 година

Онаниев, без теб в редиците ПП ще има по голям резултат

3

Т.е.

преди 1 година

Търси се друг Кирчо , ама да е същият !Айде у левУ и вие !Кеворкян : ''Кабинета на Просто Кирчо работи за енергийните интереси на сащ ".Мика Зайкова , току-що :" Няма по-евтина газ от газ по тръбите" !!!