26

Анонимен

преди 1 година

Смешковци! Дано като отпаднат от НС Стоян Михалев не се завърне към музиката!

25

смях

преди 1 година

е що сами бе , нали преди няколко дена се хвалиха колко стабилна била коалицията :)

24

кирчо

преди 1 година

абе много парапети в това дб

23

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахаха Снимка номер 3 !!! Защо така е зяпнала? Да не глътне оса от зяпане, както вчера направи премиерът на Онтарио Дъг Форд?

22

Анонимен

преди 1 година

Парапетът на Христо много се ежи, но не казва колко трудов стаж има. :D Толкова синьо има само след тежък бой на боксов ринг. Много бой ще ядат на изборите. Хората си отвориха очите кои са всъщност от Демократична бухалка.

21

Анонимен

преди 1 година

Парапетът та Христо много се ежи, но не казва колко трудов стаж има. :D

20

Чук и Гек

преди 1 година

Какви са, що са, но са нормална политическа партия! Гек никога не е гласувал за антируски партии, но е възможно да го направи, особено ако се бяха явили заедно с ПП! Защото сега противопоставянето не е ляво - дясно, русофили - русофоби, а нормалност - мафия! Актуалното БСП /на Нинова/ също е нормална политическа партия и затова сътрудничеството с ДБ с тази цел е най нормално!

19

Анти Трол

преди 1 година

До АнонименТи ако си Син, аз дядо Мраз!Гушкайте се с Корнелия и си трайте!

18

Анонимен

преди 1 година

Подкрепа за ДБ! Смърт на комунизма!

17

Augusto Pinochet

преди 1 година

ДБ/ДАЙТЕ БЛИЗАЛКАТА/ СА НА ЯСНО, ЧЕ САМОСТОЯТЕЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ЩЕ ГО ГЛЕДАТ ПРЕЗ КРЪВ МАКАРОН - НЯМАТ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ДА СИ КУПЯТ ДЕПУТАТСКИ МЕСТА ПЪК И НИКОЕ ОТ ЧУЖДИТЕ ПОСОЛСТВА НЕ ЛОБИРА ЗА ТЯХ. АБЕ ИЗДЪНЕНА Е РАБОТАТА НА БЛИЗАЧКОВЦИТЕ. НАПРАЗНО ТЕЗИ ЛЕЛКИ СЕ МОРЯТ С ТЕЗИ ПАПКИ. НАРОДА Е КАЗАЛ " СОПА ДА ИМ Я ВКАРАШ, АМА АКЪЛ КАТО НЯМА ДУПКА!"

16

Анонимен

преди 1 година

Американските партии в България станаха прекалено много и няма хляб за всички . герб и ПП им взе русофобния електорат . Тиквата прегръща Херо Мустафа и купува Ф16 ки на тройни цени . ПП спират газа и гонят 70 дипломата . ДБ как ще докажат нужната русофобия за да вземат гласа на лу.мпе.ните русофоби ??? Те имат високи изисквания :)))

15

Анонимен

преди 1 година

Искам да питам секретарката ана Христо Иванов - Маджото какво стана със свалянето на Гешев, докъде стигна процедурата?Гледам Гешев си стои и ще надживее поне още три или четири правителства.

14

Чук и Гек

преди 1 година

Всички са облечени в ,,прощално синьо"! Само сини дами! Прекалено изискани за ганчовската действителност! Нямат шанс срещу мафията и опростачения средно статистически български главоч!

13

Къде е?

преди 1 година

Защо не е долетяла за регистрацията онази летящата годзила ли беше, коза ли беше?

12

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера ДБ що не се коалират с БСП като идеологически са им най-близки и явно най-добре се разбират.

11

София

преди 1 година

Жълтопаветните павиани бяха прелъстени и изоставени. Сега тайничко се надяват някой да се смили над тях и да ги прибере под крилцето си, защото са наясно, че поредни избори = пореден провал.

10

Меламедов

преди 1 година

Аз съм малко дъртичък, не съм хубавец, нямам много кинти, и чакам отговор от една 25-годишна хубавица, ама тя нито се съгласява, нито даже отговаря, те и ДБ-то са в такава позиция, колеги по съдба.

9

Парламента

преди 1 година

ще изглежда много по добре БЕЗ ТЕЗИ.

8

Анонимен

преди 1 година

Долу жълтопаветната диктатура!

7

Брадвата

преди 1 година

Уау! Какво падение. Но от същества с неясна цел в живота и неясна сексуална ориентация, нищо добро не може да се очаква.