192

Анонимен

преди 1 година

Най-добре да изключите телевизора! Така зомбирането ви постепенно ще премине и ще имате шанс да си възвърнете човешкото умение да мислите.

191

Анонимен

преди 1 година

Никой не знае каква ще е зимата, даже и Наталия Трифонова.

190

ХИЧО

преди 1 година

Ако си изключя телевизора,няма изобщо да разбера,че зимата е тежка

189

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно как в Америка купуват къщи за по 20-30 милиона, апартаменти в Ню Йорк за по 100 милиона.. часовник за 400 000К а аз завалията трябва да пестят от кана или крушка !

188

Абе пенсионерите!

преди 1 година

Нали вдигнаха пенсиите?! Що пищите на умрЕло?

187

Интересна мисъл

преди 1 година

Политиците все са ни виновни, нали така? А когато блъснете нечия кола паркирано пред входа бягате... и псувате собственика на ум. Той си бил виновен: "*** съм го. Да се оправя!". Ами че те политиците са от народа :) И те така казват в момента. С други думи: на тази територия на никого не му пука за другия. И така ще си отиде още 5 000 години.

186

Lina

преди 1 година

И всичките тези " успехи " за 7 месеца. Направо се плаша, ако кики беше изкарал целия мандат. То нямаше да е останало нищо за крадене. Свещена некадърност.

185

Обикновен българин

преди 1 година

Дигат, всичко дигат !!! Ама ще искат да гласуваме за тях !!! Ще гласувам, ама друг път !!! Този път не познаха !!! Самозабравили се алчни и лъжливи вълци !!! Това са нашите политици !!!

184

Мишо

преди 1 година

Ми да ви питам вие защо ни ги увеличихте от процъфтявала енергийно независими държава сега сме на дъното. Вие политиците плащайте, проблема е във вас! Защо народа да ви плаща сметката?!!!!!

183

Истината

преди 1 година

Тока за бизнеса го дигнаха за юли повече от 20%. Да затваряме!? На борса ще пращаме работниците и да чакаме глад, студ? Президента излъга... Няма намаление, няма никакви 0,250 лева кВтч. Лъжат, лъжат, лъжат...

182

Обикновен българин

преди 1 година

Тежка зима ще е само за нас обикновените хорица !! За "богоизбраните " ни политици няма кризи, няма нищо !! Винаги ни плашат с кризи и се оправдават с тях, за да не увеличават заплатите и пенсиите !! Ама е точно обратното !!! Като са задава тежка и студена зима трябва да ни платят обезщетения !!! Хайде ,да ги видим какво ще ни дадат !!! То се знае - НИЩО !!! Ама искат да ходим да гласуваме !!! Няма да стане !!! Те не ни помагат с нищо !!! Те имат и пари и имоти и коли и всичко и то по десет !!

181

Българин

преди 1 година

Студ и мирис на пот - новото нормално в ЕС.

180

Анонимен

преди 1 година

Спрете износа на ток просто да не ходим да спрем замърсяващите централи ние

179

има начин

преди 1 година

Изключи главния бушон.

178

Анонимен

преди 1 година

Най-много харчи бойлерът, ама мис и рките не могат да мислят толкова много, за да го споменат.

177

Анонимен

преди 1 година

Българинът е свикнал да диша *** и въглища. Какво ти евро развитие?? Българинът си иска комунизъма... Болни мозъци и най-изостаналата държава в света!

176

Мразя Зимата

преди 1 година

То по принцип зимата си е гадна... Отвратително време, съмва се късно, мръква се рано. Сутрин ако трябва да станеш рано, студено, гадно, не ти се става и не ти се ходи никъде... Аве въобще есента и зимата си ми е най-гадния период. Най-добре е в средата на пролетта и цялото лятото! Който е живял някъде на топло примерно в Испания или Портогалия или др. ( без Италия) да каже къде е най-добре да се живее, ако искаш топло време и да свръзваш двата края?

175

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Супер! Не ме интересува :) Тези съвети за германците. те имат склоност да псазват безумни съвети :)

174

Справедлив

преди 1 година

Евроджендъри във от България

173

Albi

преди 1 година

До 185 Не само тъмнокафяви има, все още. Аз за другите говоря. Просто пример има и други уязвими групи, болни, самотни. За тях ще е най-тежко.