329

ББ

преди 1 година

уау...

328

ББ

преди 1 година

ако съм президент на САЩ ...ще разпоредя ЦРУ да ви намери и разстреля!!!лъжите ви не минават борисов...добрата новина е,че не съм президент на Сащ...и ще продължиш да живееш презрян...като лош пример...ще вкусиш презрението на внуците си...нейзбежно е...предаде и тях...презрени като ...юнкер...меркел...вебер,продали Свободният Свят на путин убиеца,очаквано ...цензура!!!

327

ББ

преди 1 година

уау...нима не ти построй руски поток с парите на гладните българи?сега викаш никакъв договор с газпром!ни не ти подпомагаше зависимостите на ес за пари по нареждане на юнкер,меркел,вебер от путин...нима германия и ес не са унизини и почти превзети от путин,благодарение на теб и орбан?война е,ще се мре бъдете сигурни...предпочитам като почтен...това е краят...и всички "работихте" усърдно!Бог да пази САЩ!!!

326

Анонимен

преди 1 година

Поправка,всички сме виновни,че допуснахме Лойко да ни ограбва дванайсет години

325

Праснали му кюлчета

преди 1 година

Затова ли се е развикал ?

324

Коки

преди 1 година

Ралке душко много извинявай приеми букет цветя от мен! Целувки от коки

323

Коки

преди 1 година

Ралке връщам си думите назад ти си страхотна жена мечта! Ще се ожениш ли за мен?

322

Коки

преди 1 година

Сега ми хареса Ралке душко много си сладка ще ти изям бузите и ти си антибоковистка цилувки от бат коки

321

Ралица

преди 1 година

381 ТОЧНО ТАКА Е БЪЛГАРИЯ Е ВАЖНА НО НЕ ВЯРВАМ И НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ДА СЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ ПЪК ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРИЯ ДОСЕГА ВЕЧЕ 2 ГОД СЕ РУШЕШЕ ГРАБЕШЕ КРАДЕШЕ БЕЗНАКАЗАНО ОТКРИТО ЕЙ ТЪЙ А ГЕШЕВ СПИ ДЪЛБОК СЪН

320

Ралица

преди 1 година

ГОРКИТЕ БЕЗДОМНИЦИ ТРАГЕДИЯ ПРОСТИ И ГОСПОДИ ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПИШАТ СИРАЧЕТА СА

319

Анонимен

преди 1 година

Нагъл е Борисов, но всичко, което казва е истина. Гледам хората на Кирчо, кокорчо, бойкикев и генерал Гном са се активирали но истината е болезнена, а тя е че държавата потъва икономически и вината е на тяхното правителство носи вина за това.

318

Ралица

преди 1 година

ГОРКИТЕ БЕЗДОМНИЦИ ДРАСКАТ ЗАБЕЗПЛАТНА БИРИЧКА ОТ НЯКОЕ СИРОПИТАЛИЩЕ ИЗОСТАВЕНИ ТРАГЕДИЯ СА БЕЗ ДОМ БЕЗ СЕМЕЙСТВО МРАЗЯТ МРАЗЯТ ГОРКИТЕ

317

Коко

преди 1 година

До 374 и ти ли *** Ралке си промита главица хах всички сте толкова умни от греб че ми *** да ви опна всичките

316

Анонимен

преди 1 година

Бойко ,добрите управници , не ходят там където ги посрещат с рози и мазни приказки и ласкателства , а там където ги замерят с камъни ! Ако управника не чуе , защо не го харесват , как ще се поучи от грешките си ! Или си лидер на всички и се държиш като такъв или си селският шут , самопровъзгласил се за велик !

315

Аноним

преди 1 година

БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЕНИЕ

314

Ралица

преди 1 година

НЯКОЛКО БЕЗДОМНИКА ЗА БЕЗПЛАТНА БИРИЧКА ПИШАТ ТУК ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ СТОВАТЕ ТРАГИЧНИ ГОРКИТЕ БЕЗДОМНИЦИ СИРАЦИ СТЕ БЕЗ БЛИЗКИ БЕЗ ДОМ БЕЗ НИЩОГОРКИТЕ

313

Анонимен

преди 1 година

Инвалидната пенсия на мой близък с 100% при Бойко беше 157лв.а сега след Кирчо е 395лв. Открийте разликите ! И това е за 6 месеца ! Ела сега да ми кажеш, за кой да гласувам !

312

Анонимен

преди 1 година

Я гледай как са плъзнали плъховете ! Щяло им се пак да са на хранилка .Отивай в някоя дупка Бойко , скрий се и не се показвай ! Ти създаде матрицата в БГ ,сиво , гладно и нещастно общество от хора без желание за живот ! Ако ни беще вдигнал през тези 12г.и ни беше измъкнал от последното място по доходи , сега може би хората щяха да ти вярват ! Но ние се нагледахме на наглостта ви като партия ! Вие не милеехте за хората , а за собственото си благоденствие ! Хайде СТИГА!

311

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ НЕ МОЖА ЛИ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ВЕЧЕ Е РАЗКРИТ ОТ ВСИЧКИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА. ДА СПРЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ШУТ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА РАЗРУХАТА В ДЪРЖАВАТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ.

310

Анонимен

преди 1 година

До356 А такива пък като вас , дето много мислят ни стоварват ,селски тарикати , взели се на сериозно с Ганьовско поведение и мислене да ни управляват ! Мутри с мания за величие ! И този го видяхме, колко струва !