10

Абе оставете

преди 1 година

хигиените продукти, пак продажните политици ще се привържат към тенденцията небели африканки да се плодят за сметка на белите шотландци и англичани. Да не говорим, че абортите като престъпление са добри приети в тези общества. За съжаление на Запад развалиха европейската жена, тя много се е еманципирала, мрази белите европейски мъже, подкрепя абортите, не иска да ражда. Такава "мода" има и у нас, уви.

9

Богат

преди 1 година

До казано накратко : прав си приятелю! За всичко си прав. Гениални заключения базиращи се на твърди, ясно изразени факти... Или пък става дума просто за незначителна, дребна, форумна мишка? Барем шофьорска книжка успя ли да изкараш в тоя живот? И това ще е успех за такъв титан на мисълта!

8

Асан

преди 1 година

А кой ше им плаща лигнина :)))

7

Казано накратко

преди 1 година

До 3,5,6. Проблемът е, че сте социални napазити и искате да живеете на гърба на обществото и държавата.

6

Фред Халсфоу

преди 1 година

До Анонимен 3. И защо да са безплатни? Цикъла си е ваш. На мен ми е писнало от преди, по-време и след това. Остават едни пет дена в които ЧОВЕК, повтарям ЧОВЕК има някакво спокойствие. То не са драми , реване, интриги, викане, какво ли още не. Утре ще искате и платен отпуск за мензис. За какво ми е такъв работник? За това мястото на жената е до мъжа и под него, както и в къщата, да си гледа децата и да върти домакинството. Всичко останало са глупости и бленувания на мързелани.

5

Богат

преди 1 година

Браво за достойното решение, което ще помогне на много хора(да жени имам предвид)! Да не говорим за образователната, социална и хигиена стойност на решението. Това е прогресивно мислещо общество! Феминизмът обаче бил виновен на г-н Балкански, понеже той предпочита никога нищо да не се променя, има най-правилни схващания за света и живота и го дискриминира нещо случващо се много далече от неговата кочинка. Направете си ракия и зеле за Зимата и не си затормозявайте кратуните с такива теми.

4

Жена

преди 1 година

Ние не по желание менструираме.Ако вие мъжете си мислите,че е голям fun ,не е.Неприятно е.Така,че няма място за дискриминация.

3

Клозетни проблеми

преди 1 година

Да се приеме закон за безплатна тоалетна хартия само за мъжете. Така силите ще са равни. Аз си акам по пет пъти на ден, сумата е колосална. Айде моля ви се, това феминистко поведение на нищо не прилича.

2

Анонимен

преди 1 година

Мъжете пак са дискриминирани.

1

Казано накратко

преди 1 година

Феминистките искат държавата да ги издържа. Да им бъде сурогатен/заместващ съпруг. Да крънкат пари от нея за всяко нещо, вместо да си плащат сами от джоба.