53

анал-лизатор

преди 1 година

До дедовия - Галене по главата

52

Чичо Джо

преди 1 година

До Анонимен "Убития е съсед на Слави Трифонов. Нищо не казвам. Просто отбелязвам. Да видите Славуцата какви съседи има, а вие гласувайте за него.Да, абсолютно нищо не каза, защото нямаш идея нито кой е Удо, нито какъв е бизнеса му, нито кой са съседите му, нито къде живее Слави. Прибирай си копейките и не се излагай.

51

Тотален колапс

преди 1 година

МВР се превърнаха в из. верги, изтезават и убиват Българи по поръчки!

50

Явно

преди 1 година

Такъв е бил плана жената да наследи богатствата и бизнеса на покойния си мъж, за да може спокойно да си върти всякакви други любовници и да си вири краката без да работи само на живот, секс и забавления да харчи богатствата. Няма значение какво ще стане с тоя любовник важното че жената си е свободна и ще кара кефа. Жените много обичат да са независими от мъже и да се къпят в богатства и разврат.

49

КЛАСИКА

преди 1 година

Любовникът убива съпруга на похотлива бизнесменка.

48

По-принцип,

преди 1 година

като чета коментарите,ми става ясно защо България е станала държава на тъпанарите!!!

47

опетков

преди 1 година

Полицията почти винаги в такива случаи пуска слухове и разпространява умишлено невярна информация, така че всякакви спекулации по въпроса са празно губене на време.

46

к2

преди 1 година

Ботев има хубав, плътен, басов глас. С този глас каквото и безумие да каже то ще звучи някак убедително и почти логично.

45

Ганева

преди 1 година

Ботьо Ботев като нищо може да е участвал и в душенето на Мишо Бирата който уж умря от инфаркт - срещу 10% от плячката. След няколко месеца утрепаха и жената на Мишо Бирата, а тя беше единствения наследник. И после разни прокурорчета и ченгета по "мистериозен" начин забогатяха за нула време.

44

Ваня

преди 1 година

Да, обаче пекаря имал 80 см... точилка!

43

Берта

преди 1 година

Само доказан непрофесионалист като Бото-Бото може да изкара 40 години в МВР. Всички други с повече от 2 мозъчни клетки напускат до 5-та година за да запазят нещо човешко в себе си.

42

Котьо Котев

преди 1 година

Аз съм велик експерт криминалист и ви казвам че човека е паднал по стълбите и се е набучил на пергел защото е щял да пише домашното по геометрия на внука си Ханс. Това е водещата версия на разследването.

41

дедо Ташунко

преди 1 година

Срамота е това, което твърдите г-н Ботев. Мислех ви за професионалист. Щом има любовен триъгълник няма убийство по невнимание. Изглежда, че често посягате към чашката. Нищо лично.

40

Анонимен

преди 1 година

Предумишлено убийство е когато има предварително решение и разработен план за убийството, а непредумишлено е примерно убийството в състояние на афект (срещат се, за да се разправят, но единият убива другия от гняв). И в двата случая след това може да има прикриване на следите.

39

Аз

преди 1 година

Кой е тоя ром Ботьо?

38

Анонимен

преди 1 година

Ако Лангле е тренирал фехтовка и има на стената си закачени шишове, саби и разни подобни телове, то може да се предположи че е непредумишлено убит и то по този майсторски начин.

37

Анонимен

преди 1 година

Кой и за какво ще преоблича труп?!!!! Що за *** трябва да си. Изобщо, погнуса. Гавра с паметта е това.

36

Анонимен

преди 1 година

Синът наследник, погубва живот по невнимателност и лежи в затвора. Тази Бети, няма да продължи да живее дълго там. Кой ще завземе тази прекрасна къща?! Само заради това, че е посочила лице, трябва да лежи до живот в затвора....Ужас, ужас ....

35

Цъ

преди 1 година

Ботьо Ботев ОТДАВНА Е ДОКАЗАЛ НЕКАДЪРНОСТТА СИ!

34

Малиййй мале

преди 1 година

Съвсем случайно те убих, после измих кръвта, защото беше много, после те преоблякох като Елизабет ми даде дрехи, ама извинявай, не беше нарочно! А Кой има полза от наследените имоти... ?