27

Белов

преди 15 години

ДОБРЕ 26 ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ ТОГАВА?????????????

26

преди 15 години

Ето появи се, цял ден го нямаше ама щото каката Кондолиза беше тук. Май май не се долюбват.До 24 - евала те за това сме на тоя хал щото има *** като тем с !!!!

25

Красимир

преди 15 години

i samo boiko ole i samo boiko ole i samo boiko ole i samo boiko obi4amete :D

24

Белов

преди 15 години

КАКВОТО И ДА НАПРАВИШ ЗА ТЕБ ГЛАСУВАМ НИЩО ЧЕ СИ МАФИОТ

23

преди 15 години

А а не съм съгласна. За Алабин си е набъркан Костов. А бате Бойко - само така. Аман от комунистически партиини и други "забележитености"

22

преди 15 години

Абе учете се от грешките на селяните. Вижте какви ги надробиха по морето. Има проекти за "яки" небостъргачи в Пловдив и Варна (В бургас си имат един ). ама чакайте първо требе да гръмне нещо и тогава. А може да турите и по едно минаре отгоре нали *** с мазните *** требе да се м,олят на техния там. Мюмюни селски!!!

21

Б?Б?

преди 15 години

"Кметът иска сградата да падне, но какво ще изникне на нейно място" - как може това да е тема на обществено обсъдане??? Какво да обсъждаме г-н Борисов? Не забравяйте, че сте наемен работник на всички нас, които сме ви избрали. Не може да има изрази "кметът иска еди си какво да падне" може да предложите, но да искате можете у къщи. А не не така не може искал бил. Утре ще вземете да поискате и жената на ближния. А като се замисля - много градивно звучи - "да падне" и току вземе да утрепе някой а, както е написал колегата по-долу. После прах, пожарни, линейки, 200 мнения в dnes.bg и затова ли????

20

преди 15 години

Абе пак ли тоя бе еййййй мамата си трака това момче. Той едно Цариградско не можа да организира да замажат та се изокаха на метеното, то хотел Рила, небостъргачи глупости. Те в София има проекти за поне 5 небостъргача, ама на частната земя не сате че искат мнооого парички хората. А тук - юрала бате Бойко. А и 5 небостъргача в София - ами то ще има по една стая на човек и ето ти срив в недвижимите имоти. уууууууууу мафияяяяяя

19

Гошо

преди 15 години

Съгласен с номер 5, май май ще се окаже най-прав. Ама то всеки кмет е бомбаджия в района. Янчулев взриви библиотеката и се издигна хотел. Хубав е ама нещо и там има гнило - нещо е лошо и комунистическо и грозно (ама било на 100-200г) няма значение що ще го оправим и да е величествено - маай с бомбите после фрас - хотела и готово. А и архитектите ще намажат - всички доволни. Те ти обществено проучване.

18

Ceco

преди 15 години

Какво лошо има в построяване на 80 етажна сграда??! При положение, че поне 40 етажа ще бъдат бизнес център съм напълно съгласен. 40 етажа пълни с работни места. В коя модерна световна столица няма небостъргачи?

17

преди 15 години

Е как за какво? Не се ли досещаш? Значи послтрояваме си небостъргач, после шум, микрофони, медиии и Сашо Диков. Отделно - общинската земя си е най-сладка евтина, но "ония пари не съм ги взел" те са на баба ми от наследство в сусурлево. Просто няма наяждане.

16

liolio

преди 15 години

Е и ти бате вервай че ще има обществена полза ;-) кажи честно. Иначе съм за да има сграда, но да няма скрито покрито, сещаш ли се. Няма обидно в kinti има лошо като са натъмно, щото вярвам че и ти си изкарваш парите честно и си плащаш данъците, но те бате, бз значение цвета и кой от къде е и кой ква религия изповяда, са песове и не плащат. Батко ти Бойко пък най-честен нали разбираш ;-) чуй ми *** хахахаха той още малко светец ще излезе. *** мутрата *** чудото. Вярно по-хитър е ама не е особено умен.

15

преди 15 години

Екакво като сме земетръсна зона? Ние и на война сме били ама такова грабене не е било. Друго ми е интересно ще обсъждаме какво по точно? акак ще стигаме до сградата или как ще я строим или кои че да жземе по-малко комисионно????

14

баш майстора

преди 15 години

Бе, ние сме земетръсна зона,бе!Кви 80 етажа,кви 5 лева!?

13

преди 15 години

a ot 80-ia etaj shte moje da se rukuwame s kosmonawtite w ISS :)

12

бахму

преди 15 години

Е това е, бутнаха си сградата на Алабин сега ще си бутнат и тази и готово! Винивнои няма, но за жалост потърпевши винаги има! Важно е парички да има за някои хора!

11

преди 15 години

Щуротиите на бандитите от ДСБ, подкрепени от шимпанзето-кмет Бойко Борисов + "обществено обсъждане". ***.и!

10

преди 15 години

8-мия liolio, навсякъде по нормалния свят става въпрос за kinti, и kinti не е *** дума, въпреке че *** така са ти казали. Е, излъгали са те. Въпроса е обществото да има полза от тези kinti, а не само затворен кръг от червени песове. Само Бойко !!!

9

преди 15 години

Ми София трябва да се развива, всички уродливи кутии строени по тошово време трябва да се разкарат. А че некое чичово далавераджииче няма да смуче вече от ниски наеми ... ми крайно време е .

8

liolio

преди 15 години

Какви обсъждания какви глупости айде стига с прах в очите на хората. Става въпрос за терен в супер центъра => става въпрос за много пари и въпросът е не в обсъдането дали и как да се построи 80ет. сграда, а как да се поделят парите от комисионните - яката работа. И обсъждането ще е обществено колкото всички подобни обсъдания. Айде джаста недни. Лапайте и дано се задавите!