339

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 399 "Ще видиш колко автобуса ще има на 2-ри октомври," Нищо няма да "видиш" :))) В това е цялата надежда с машинките на Мадуро :))) И пак ще сте като Белата Златка. То Копейката си е Белата Златка -2. И него го чакат същите скандали в НАТФИЗ :))))) Нали са си треторазрядни актьорчета, все ги влече към сцената. :)))

338

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 395 "Костадинов е в тройката" Щото е "в тройката" и ако не плати за автобусите и надницата, не може да събере хора и за две карета Белот. СмЕх.

337

Анонимен

преди 1 година

Ха, ха, ха Русия 5 месеца не може да победи Украйна Ха, ха, ха.

336

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 392 "Щото Костадинов не е министър председател" Е, що не е министър председател? При такова "единдушие" сред "народа" за каквото твърдите руските мегафони, би трябвало да е първа поличиеска сила, а той за три поредни избора за една година, едвам хваща ръка за да влезе :))))

335

до 383

преди 1 година

Не само танкове но и самолети, транспорни, бомбардировачи и зстребители от Англия, някъде над 8000

334

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 386 "Народния съд ще дойде с Костадинов, и такива като теб" Е, той нали Костадинов беше там като се опитвахте да свалите флага втория път? Защо не дойде тогава Народния "съд"? И нали "народа" беше с руските терористи? Защо се бяхте събрали две карета за Белот, вмсто примерно 100 хиляди, да покажете какво иска "народа"?

333

Samo minavam

преди 1 година

Св. Джавелин, ги отваря, като консерви. ***, затънаха, до шия в ла....на

332

Демократ

преди 1 година

До 386. Ще дойде на кукуво лято, зомбиран глу.пав съветски ***.

331

До 386

преди 1 година

Споко, Копейкин отива при Волен скоро... на същите хапчета, мирен и тих

330

Анонимен

преди 1 година

Рашките изгубиха много оръжие! В един момент ще мачкат таралежи с roли gyneнцa!

329

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 384 "Ти с полицията ли искаш да се биеш, кравар?" Е, нали това е джендарската полиция? Нали се каните със Народен "съд"? Какъв народен "съд" ще правите, ако не можете едни джендАри да преборите и то за такава благородна кауза като опазване на "българския суверенитет"? Пак ли ще чакате "Асвабадителите", м?

328

Анонимен

преди 1 година

Отваряме Гугъл. Търсим Боевой дебют советских Шерманов и четем на сайта уорспот точка ру за това как СССР получава 4102 американски танка Шърман като доставките почват през 1943-та година.

327

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 379 "беше българин от Възраждане" Няма такова нещо като "българин от Възраждане". Има "руски еничарин от Възраждане".

326

Анонимен

преди 1 година

Тоя де вика краварче, краварче, ще му дам чучура да ми пие от млякото!

325

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 377 "Нали го свалихме веднъж ве" Свалихте го точно както крадяхте по мандрите: издебнахте, когато никой не го пази, и се направихте на герои. Що не го свалихте, когато там имаше хора, които знаят за намеренията ви, русофилче? Нали сте "много"?

324

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 374 "a то като кола нищо общо" Имитацията никога не може да е на нивото на оригинала. Това, че русНАЦИте са успели да направят пародия на кола не е за хвалене, напротив ...

323

Анонимен

преди 1 година

"Краварчетата у форума, що не искате да емигрирате в Краваристан?" Аз лично съм живял там, реших какво ми харесва там и какво не, и това което ми хареса си го постигнах и тук. Но social security number а си ми стои. Ако се прецака държавата по посока да се връщаме като порядки преди 89г или подобие на Русия, изчезвам веднага, пак.

322

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 370 "след като ви гепаха украинското знаме" РусНАЦИте и техните слуги в България са най-добри в "гепването". Първите гепат територии, ресурси и история, а вторите гепат всичко, което руските им господари им наредят.

321

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 365 "как искахте да слагате украинското знаме" Украинското знаме се вее на столичната община. Къде сте многобройните русофили да го премахнете? Криете се по дупките и чакате транш от Копейкин?

320

Чобанин

преди 1 година

Нали войната е НАТО срещу Русия. Водещите икономики САЩ, Англия и ЕС срещу изостаналата Русия и какъв е резултатът. Територии поне колкото 4-ри БГ като се смята и Крим, са превзети от Русия до сега и със сигурност зимата ЕС в рецесия.