16

Анонимен

преди 2 години

На Урките им дадоха оръжие за стотици милиарди долари за последните 6 месеца,и те освен снимки на нещо дето се не знае какво е ,нищо друго не са направили и сигурно няма и да направят...имам чувството,че само имитират дейност за да могат нещо да отчетат,че иначе ще спре финансирането...

15

Анонимен

преди 2 години

До номер 1:Не забравяй и гълъбите.На тях разчитаме най-вече,защото "русофобите",които всъщност не са никакви русофоби ,а са предатели на България искат да си дадем самолетите на Украйна.Очаква се през Полша уж за ремонт.

14

Пишач

преди 2 години

Какви цигари пушат тез руснаци??? Да ги тъпчат в ракетите, може кинжалите да станат по-опасни...

13

Чудно

преди 2 години

Тези укри,ако са ударили веднъж и са поразили толкова техника,защо не ударят пак и да унищожат и другата?Защото не могат.Пълни лъжи и пропаганда.Както каза Зеления-започваме контра атака,е да но вече три дни нищо.

12

Имало

преди 2 години

е един селскостопански самолет, за пръскане на комари....

11

Анонимен

преди 2 години

Сезонът на гъбите в Крим подрани тази година. Май и в Руската Мумификация има вероятност да започне по-рано от обичайното.

10

Анонимен

преди 2 години

Един загинал, техниката не е пострадала. Това беше съобщено първия ден. Сега става ясно за 50-75 загинали от които много пилоти с голям стаж и около 250 ранени които са в болница. От техниката загубите са между 15-20 летателни апарата сомолети и хеликоптери.

9

Анонимен

преди 2 години

До "Да" - щом казваш... Ама щом са лъжи, защо туристите на Руската Фрустрация направиха километрично задръстване при Керч да се връщат вкъщи? Че някои даже ревяха по социалните мрежи, че не искали да се връщат?

8

Анонимен

преди 2 години

Сметки без кръчмар.

7

Да

преди 2 години

Украински пропаганди и лъжи

6

Анонимен

преди 2 години

До Точно - Фактът, че Руската Мастурбация мълчи по въпроса, а на снимките се виждат купчини железа на местата, където бяха самолетите само час-два по-рано, показва, че каквото е ударило базата, е свършило добра работа. Снимки има за тези, които няма да се разреват или да получат удар, като ги видят.

5

Точно

преди 2 години

Не е ясно колко и какви ама са изгорели огромно количество. От 0 до 100 000 самолета. Еми защо като сте отворени не покажете смимки. О сателитните се виждат че са унищожени 3 стоянки където преди това е имало боеприпаси. След пттеглямето на самолетите не се виждат осъанки а просто няма летателна техника. Поврче прилича че просто са отлетели за друго летище така по принцип както са си повредени са отлетели.

4

Анонимен

преди 2 години

Руската Канализация ще трябва да сглобява нови железа, ама чипове няма, ще трябва да крадат още хладилници и микровълнови, да отпояват от тях.

3

Анонимен

преди 2 години

Вече няма! Айде, хаирлия да е!

2

Анонимен

преди 2 години

ИмаЛО е... вече няма. Така става като "пушите" покрай "селитрата". Да забранят цигарите в Руската Ферментация, че и там скоро ще започне да гърми, а не само да се палят казарми.

1

Анонимен

преди 2 години

Ние пък имаме 8 чертежа за 4 милиарда, дето и да изгорят, можем си ги разпечатаме още същия ден на принтер