342

Анонимен

преди 1 година

България - Непал на балканите.

341

Наблюдател

преди 1 година

1710 бруто = 1326.92 нето.

340

Анонимен

преди 1 година

до анонимен 452Не разбирам какво искаш да кажеш , сигуро е нещо високоинтелектуално

339

Анонимен

преди 1 година

Ами IT специалистите да ядат байтове щом имат високи доходи

338

Анонимен

преди 1 година

София е затворена, паразитна система изсмукваща брутално държавния бюджет за инфраструктура, отопление и какво ли не още. Концентрацията на всеки читав бизнес там обуславя високите заплати немислими, само на 80-100 км в провинцията...А там е страхотна мизерия -софийските гъзарчета не могат да повярват, че в частния сектор масово се работи на нива от 850-1200 нето и то ако си късметлия...И стига вече с този IT сектор...той не е въобще определящ в случая дори като процент ит статистиката!!!!

337

Digger

преди 1 година

Американска компания базирана в Нидерландия предлага на моя близка невероятната заплата 2200 евро/чисто/!!! Плачем от умиление!!!!

336

До Драган

преди 1 година

На каква възраст достигна първи милион евро?

335

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 436, защото това ми трябва в момнета. Никой не ти говори за гит и подобни простотити! Кой търси синиър дев с гит репо? ХАхАХАХАХАХАХАХХАХАХААХАХАХАХАХАХАХААХА верно сте полудяли!

334

Анонимен

преди 1 година

В туризма как се изчислява заплата. Как НАП изчислява колко да си вземе от туризма?! Къде е бакшиша? Ами държавата има цял сектор зад който се крие, уж държавен, па и общински но във всички водоснабдителни дружества е ясно че вода се краде, умишлено не се реновират градските и въобще водоснабдителните мрежи, замразените заплати водят и до съмнения за системно изнудване за спонсориране на политическите партии. Но въпреки инфлацията, заплатите умишлено отново не се вдигат - НЕсамо, а са блокирани

333

Анонимен

преди 1 година

До Драган, много се филмира :) К'во си мислиш, че някой ще ти дава оферта преди да си показал каквото и да е? Много насериозно си се взел. Дадоха ти линк. Гледай и си решавай! Май ти си предния самозванец, който може само да копи/пейства. Вероятно дори не знаеш какво значат технологиите който изплеска :)

332

Анонимен

преди 1 година

До Драган, за синиър мобилен дев е нормален рейндж 8К-10К. Кой от къде работи е въпрос на договорка. Иначе ми е интересно коя е тази компания, която дава 2500 за изпитателен срок :) Би ли споделил името ѝ?

331

Анонимен

преди 1 година

До Драган, както писах и по-долу, моето предложение е за хора без опит и мрънкащи за това, че ИТ-тата получават големи заплати. Предлагам им да дойдат на интервю, като го преминат им давам 5К начална заплата. Не знам на какво се върза. Виждам, че има и друг коментар по тази линия. Нека другия ти даде оферта, но не вярвам да се случи тук :) Все пак преди да получиш сумата ще искат разговор. Сякаш така работи навсякъде!

330

Хмммм

преди 1 година

Момчета, дали разбрахте, че поканата за интервю е за мрънкачите, които искат високи заплати като ИТ-тата, а нямат опит? Май се позагубихте в коментарите. Иначе, Драгане, наистина ми трябва дев с умения за мобилни приложения.

329

Анонимен

преди 1 година

До Драган, както написах и по-долу: как да се свържем с теб и ти пращам цялата информация :)

328

Анонимен

преди 1 година

До Драган, супер! Каня те на интервю :) Как да се свържем с теб?

327

Анонимен

преди 1 година

И познайте кои взимат пет цифрени суми-служители от системата на МВР и МО които са на заплата и пенсия едновременно,доктори ,шефове на болници които цоцкат държавата взимат и повече или депутати и министри с фирми

326

Анонимен

преди 1 година

Занижени данни. Какви 2352 в София, като касиерка взима повече?! Всеки укрива доходи и уж взима минимална. Реалните цифри са в пъти по-високи. Около себе си в София нямам близък, роднина или приятел да работи за под 7000лв.. Чат-пат някой студент на 20 да се завърти доставчик на пици за 2000 или складажиия за 3.

325

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 410, извинявай.... но никой не разбира ХРите! Имам усещането, че и те вече не се разбират. Ама да не зачеквам темата, че тея са ми любимата тема за хейт!

324

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 415 :) на тези позиции заплатите не са обявени :) Освен това тези позиции дори не са в ЛИ ;)

323

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 407, добре де! Не казай кой е текущия. Дай СВ :) Цял ден чакам и един не каза: ето :) Това ме кара да си мисля, че хейтърите тук не си търсят високоплатена работа, а само заплата БЕЗ РАБОТА! Ако някой открие формулата да я съобщи тук :) И аз търся подобна конфигурация, но НЯМА! Офетрата за интервюта още е отворена. Чакам СВ-та!