146

Благоевград

преди 1 година

Левски трябва да бъде изхвърлен от А група и да играе в зоните , или във В група заради неплатени дългове.За некакви си задължения от 100 000 лева изхвърлиха Пирин от А група , а държат Левски който дължи милиони.

145

Дедо Гочо

преди 1 година

Тази вечер "сините" бяха близо до класиране напред след победа в първия мач, но доказаха за пореден път , че са Клоуна на Европа . Да е жив и здрав Перукан някой направи парици на гърбът на тези болни създания

144

Анонимен

преди 1 година

Докато такива елементи като Михайлов са лансирани непрекъснато, такова ще е нивото на нашия футбол. Вратарят е половин отбор. Жалко за Левски, но сами са си виновни.

143

Ееехххххх

преди 1 година

Евроидиътс отново качиха нивото. Ех защо го няма бай *** с мустака, г-н Паткофф. Той хубаво ги обиждаше едните били скиори, другите трактористи и накрая ефекта беше още по-смешен. Никито на вратата донякъде компенсира този забравен смях. Май само отбори от Гибралтар, Андора и Ватикана липсват в короната. Нищо не е късно да ни прославите с готвачи, чистачи и ччиикиидджии

142

Max

преди 1 година

Някой е продал мача ми се струва, коефицентът беше 13 за двойка.

141

Анонимен

преди 1 година

Перукян си писа още една 6-тица у дневника/бележника и отде да пийне, ама яко. Нали ЦСКА продължават... за сега.

140

Ама

преди 1 година

Толкова си могат тези треторазрядни футболистчета. Това е нивото на българският футбол ръководен от мафията начело с голямата перука! Какво прави 120 килограмовото "момче на тате" на вратата на Левски? Вторият гол е 100% негова грешка, но се скъсаха да го хвалят джурналята! Каквото и да си говорим с това управление и тези куци коне толкова!

139

Deep Zone

преди 1 година

Поредната европерла в короната на "евроидиътс" - след ОФИ Крит, Люцерн, Антверпен, Олимпия (Любляна), Тампере, Иртиш, Вадуц (Лихтенщайн) там гордо блести и името на световноизвестните Хамрун Спартанс :D До говедцето, което си мисли, че Левски ще прослави България - достатъчно я прослави, такива "сини" приказки не искаме да гледаме :D

138

Анонимен

преди 1 година

Айде Мъри, отлагай останалите мачове до края на първенството, че футболистите са уморени, да събират сили за европохода догодина

137

Анонимен

преди 1 година

177, въпроса е как Левски прославя България. От години със срамно представяне на евро сцената, да не изброявам, чаршаф ще стане коментара.

136

Левски

преди 1 година

Левски е по-добрият отбор и игра по-добре в двата мача! Просто нямаше възможността и късмета да вкара повече голове на противника. Но отборът Левски има класа и бъдеще и това ще го покаже във вътрешното първенство. Левски в бъдеще също ще се прослави и на европейски терен! Много е важно привържениците на Левски 1914 да не се разочароват и да не се отдръпнат. Левски разчита на приходи от билети и постъпления от привържениците си! Считам,че Левски ще продължи да съществува, да прославя България!

135

Дико Сашев

преди 1 година

Вината е изцяло на треньора. Пуска в игра един вратар само заради позицията на баща му. И малките деца виждат, че мачът не върви, но смени се направиха чак в самия край на редовното време. Решаваща дузпа е поверена на футболист, който е изпуснал дузпа в предишния мач.

134

Зозо

преди 1 година

До До зозо.........Мдаа, а Леевски ще падне от Черно море :))))))))))) 100% :))))))))))))))

133

Анонимен

преди 1 година

Герена беше пълна като в мачът на Левски със Славия, когато щяха да стават шампиони.Има неща които не могат да се купят с пари.

132

Зозо

преди 1 година

Хахахааааа, оня Цунами направил прическа като Лаутаро Мартинес, ама няма психика да бие една дузпа :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Леевски - резил. Спартанците от Малта ги разкриха много бързо :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

131

Анонимен

преди 1 година

Ники Михайлов е радост.

130

Анонимен

преди 1 година

Над Герена тегне прокоба, върви играта идва важния момент и се о..рат.

129

Анонимен

преди 1 година

Благодарност към феновете и привържениците на Левски 1914, които въпреки несправедливата загуба, подкрепиха своя любим футболен отбор - Левски! Вярвам и мисля, че Левски ще съществува и ще продължи въпреки трудностите, въпреки загубите! Левски го очаква още успехи- както на Български терен, така и на Европейски!

128

BG

преди 1 година

До BG Новото име а обора а народа - ЕИ1914

127

Тъжно е, че

преди 1 година

така се случи с Левски. Този мач беше несправедлив. Т.нар. "малтийци" победиха само заради парите, които ще дойдат от UEFA, а Левски наистина се нуждаеше от нови и свежи пари. На стадиона Левски игра много по-добре от Хамрун, но за жалост успехът не бе на българска страна. Така че не обиждайте футболистите ни, те играеха много добре. Хамрунците на български терен се държаха отвратително,което не подобава за гости спрямо българския домакин. Хамрунците играеха и спечелиха само заради парите.