61

сина

преди 1 година

Банката я фалира ШИШИ, заради лични отношения с Мустакатия. Проблема също е, че банката беше куха, а това го допуснаха всички по вериката, включително Искров и БНБ, но основно Борисов! За това замазаха положението и осъдени няма - щото кльопачката беше основно за ШИШИ, разбирай Доган, Бойко и други бизнесменчета

60

Анонимен

преди 1 година

Банката я фалира Борисов, но няма дело за това.

59

Анонимен

преди 1 година

Има само една разлика. Някъде има честни хора и си вършат работата. При нас са много малко, на изчезване са. Какво е това ламтене за пари. Още оня Цецо апартамента ми направи лошо впечатление. Прекалено сме алчни. ПП са още по-зле.

58

Анонимен

преди 1 година

То в цял свят няма осъдени политици. Почват уж някакви дела и разпити преди да ги сменят и това е. Защо си мислите, че тук сме най-зле. Същото е навсякъде.

57

aa1830

преди 1 година

Дубай, ЮАР, Сейшелите.... Живот здравеййй, здравей. Цецо да стяга частния самолет.

56

Анонимен

преди 1 година

Ес за кво му е ще иде в Дубай. Евалла на холдинга

55

.!.

преди 1 година

Хе хе! Е това се дължи на текущия "ни" главен прокурор! тоя м.дил той разследваше по делото КТБ и 1000000 страници обвинения наиса и никъде не изписа имената делян пеевски и ахмед доган! И след това след като американците му показаха връзките на делян пеевски и с КТБ! И тоя м.дил (главния "ни" прокурор) се скри кат .... няма да казвам като точно какво, че ше ме цензурират!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Все същото, осъдени политици и висши държавни служители няма. Това и да го повтарят от ЕС нищо не се променя, защото законите по които трябва да бъдат осъдени, ги приемат същите лица. И да обвиняме съдебната система, да има пропуски и поставени лица, но като цяло те само прилагат това което онези 240 депутата са приели. Така че рибата се вмирисва от към .... депутата

53

Шарана

преди 1 година

Тоя хамстер от какво се издържа 6 години в Сърбия и живее като барон ? Уат дъ фак >! ?

52

Мхмм...

преди 1 година

Те това вече ако не е пародия на държава... То няма един арестуван, седен и осъден от А до Я. Един му правили акция, ама човека избягал преди 3 дни в Дубай. Друг го търсили усилено, пък той си бил в тях. Третия аха да го арестуват - пък те му сбъркали адреса...

51

Анонимен

преди 1 година

Може и да е уловка, за да изпълзи от хралупата си. Един го търси, друг не, обаче никой не знае кои го търсят и кои не.

50

Радослав

преди 1 година

Още 4-5 годинки и ще може и в България да се върне ако иска защото докато съдът, прокуратура, чиновници и тн. си свършат работата ще мине давността по престъплението! Явно го чакат да умре от старост преди да излязат с присъда, за да могат да се похвалят, че няколко години след като е починал са го осъдили на доживотен затвор!

49

Анонимен

преди 1 година

80 Напротив, Борисов направи всичко, за да върне парите на частните вложители в КТБ, които рускосръбската мафия, заедно с БСП, ограбиха. КТБ, бившата Външнотърговска банка имаше руски капитал, чрез който руснаците и нашите комунисти фалираха и ограбиха тази банка.

48

Анонимен

преди 1 година

Шефът на Интерпол е от Саудитска Арабия, обвинен преди време, че е прилагал мъчения и насилие над арестанти. Саудите финансират Интерпол. С бюлетините на Интерпол може да се преследват хора по политически причини, или просто за отмъщение. Най-много злоупотребяват с това Русия и Китай, както и сателитите им. По същият начин се и освобождават от преследване лица, срещу които има неоспорими доказателства за извършено престъпление.

47

Анонимен

преди 1 година

Цветанчо в едно от многото си интервюта поне си призна, че е изплискал легена и много си е повярвал тогава с партията БГ без цензура и CNN простотиите и си го сготвиха както си трябва

46

Анонимен

преди 1 година

Интерпол служи на арабските страни, Русия, Китай, Турция, Косово, Сърбия и други диктаторски режими.

45

Анонимен

преди 1 година

СЕГА ТОЙ ФАЛИРА ЛИ КТБ ИЛИ НЕ...А ДА НЕ БИ ДА КАЗВА ЧЕ ГЕРБ СА ВИНОВНИ- МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА СЕ ВЪРНАХА ЛИ

44

Анонимен

преди 1 година

И Интерпол не е това, което беше. Амнести, също. Там всичко можеш да си купиш с много пари.

43

Анонимен

преди 1 година

69....ФАЛИРА И СТЪКЛАРСКИ ЗАВОД

42

Анонимен

преди 1 година

Браво бе! Тука за 300лв сметка за парно те подбират колектори, съдия-изпълнител, ошушкват те, взимат ти всичко, отнемат всичко човешко в теб. Тоя за 4 милиарда - полежа, почина си в Сърбия и вече може да пътува където си поиска. Властовата каста се самозабрави и дано ги свалим със сила, че става по-зле всеки ден. Вече и достойнство не ни остана, оскотяхме.