39

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се гласува за цивилизования свят. Образованите хора у нас са малцинство. В България всякакви селски майстори гласуват за съвецкия начин на живот като Андрешковци, но никога не биха изпратии децата си да живеят в Русия.

38

Край

преди 1 година

Възможен е и друг вариант - промяна на избирателната система с МОЖОРИТАРНА в два тура. Връщане на хората към изборите, закрепване на доверието в демокрацията и стабилна власт. Този вариант обаче народа трябва да го осъзнае и НАЛОЖИ на олигархията и нейните партии и телевизии. За сега няма признаци на това.

37

35-и чалгар

преди 1 година

Само че, лакей и санитар на Сакатото учиндолско чудовище, което една година разиграва народа и държавата ни, и което стана палач, за да изпълни мократа поръчка на сарайско-банкянската пасмина и на селяндурина от Славяново, на бунището няма как да гласуваш бе, нещастнико! Като отидеш там на посещение при чалгарите, сложи си противогаз, защото вонята от разложението им е силно задушлива!

36

Серьожа от Чукотка

преди 1 година

Време ни е за ***

35

Анонимен

преди 1 година

В България трябва да има само 2 партии (лява и дясна) за да не се объркват хората, които и без, това не са особено умни, като цяло... Сега е пълен хаос и всеки нов "политик" се обявява за месия...

34

Анонимен

преди 1 година

Спрете заблудата, че ДБ и ПП са "деси"!!! Това са неолиберали -- новите червени комунисти! Къде се е видяло дуж десни (ДБ) да са в коалиция със Зелените (навсякъде по света те са ЛЕВИ) и с ЛГБД...(също леви!). Ако ПП са уж десни!? що в европарламента отиват в групата на либералите???Десни са само и единствено ГЕРБ-СДС!!!

33

Край

преди 1 година

25% избирателна активност - власт без доверие в обществото и авторитет.след 4-6 месеца нови избори 20% избирателна активност пак опит за власт и вече ще има изгладняли и безработни хора побощия и запалени сгради на властта.След това някой ербап ще вземе властта със сила, ще разтури партиите ще напълни затворите и ще установи еднолична власт."Демокрацията" ще приключи безстлавно като "социализъма"

32

Волен Сидероглу

преди 1 година

Пръстчето ми изпусталя, дали Копейкин няма да ме вземе за коалиционен прияетел или пък направо да се влея в редиците му?

31

Гиб Мелсън

преди 1 година

Продължение: и освен, че Гаргамел, Ицо Десанта и Слави ще бъдат аут ПП ще намалят доста броя на депутатите си, защото нито един русофил вече няма да гласува за тях.

30

Анонимен

преди 1 година

Възраждане първа политическа сила. БКП-1 наречени Герб втора сила. ПП, трета. БКП-2 нареченото БСП четвърта сила на кантар с ДПС. ИТН и ДБ аут. Феновете на ДБ ще гласуват за ДБ, защото Киро и Асен са по-големи русофоби от Гаргамел и Ицо десанта.

29

Анонимен

преди 1 година

Аз съм от избирателите на ИТН и доверето ми към партията изобщо не е "безвъзвратно загубено" даже напротив. Аман от пишман статистици

28

Ъ

преди 1 година

неми се ходи едни и същи едно и също вече32 години лъжи обещания глупости и тъпотий и............накрая за едни всичко за останалите много ..........супата ! господата забравят за мярката !

27

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни измислици. Курниновото ще се бори за последното място. Или иначе казано, колко малко дупетати ще има селската крадла. ИТН ще влязат за ужас на всякакви проксита. Виж едно от проксита въобще не е сигурно дЪбЪто на гнома и ристьо ще гледа най-вероятно отвън. Най-големият въпрос е пълните провали, колко по-малко ще са...

26

291

преди 1 година

До ЯНискочелите гласуват за него!!!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 1 година

До Я, нормално, то за него гласувате само такива с коеф. на интелигентност под 30

24

Я

преди 1 година

ще гласувам за Копейкин и Възраждане. Колкото е и да е зле е по-добра алтернатива от соросойдната ДБ, крадливата ГЕРБ и не полмко същата ПП. БСП и ДПС с техните олигахични зависимости няма какво да ги коментирам. Искам някой да е вътре и да ги плюе всички тия продажници.

23

Анонимен

преди 1 година

До Евроатлантик, така е, дори със сигурност ще успее да отклони част от електората на ГЕРБ, който е най-прозападно настроен...

22

Кичиков

преди 1 година

Нов банален случай на незагасен фас - Нефтена база в кримското градче Ейск изгоря тззи сутрин. Време е Путин да забрани табачока, че много невнимателен тоя матрял бе.

21

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

20

Евроатлантик

преди 1 година

Кирил Петков сближи България с ЕС и НАТО както никой до сега. Всички евроатлантици искащи евроинтеграция ЩЕ ГЛАСУВАМЕ за ПП.