184

Поручик Ржевски

преди 1 година

Който не иска руски газ да си спре парното, просто е.

183

Анонимен

преди 1 година

Тези ли няма да се къпят? Хахахахаха и как ще го докажат? По миризмата ли ще се разбира или който е прав понеже не може да седне от раните отзад? Хахахаха алооо, ще плъзнат червeи и глисmи. Който сее заразата е опасен за обществото.

182

Анонимен

преди 1 година

Търсят си оправдания за лошата хигиена. Не ги допускайте в магазини за храна! Ще пламне епидемия на мръсните ръце!

181

тоя заплю

преди 1 година

на снимката не зта ли че друг газ няма как да,има или просто си изпълнява козяшката си задачка

180

Анонимен

преди 1 година

Щом не искат да се къпят, няма да ги лекувате като хванат kраста или чревни болести!

179

Анонимен

преди 1 година

Не искам евтина газ, няма да се къпя!!

178

Анонимен

преди 1 година

"Ще ти резюмирам драсканиците: искаме "евтин и надежден" газ от неприятелска дръжава. Мдааа." ======== ====== Нещо си се пообъркал. Абе направо си се овъртолил. Русия не е неприятелска държава за нас, защото нищо лошо не ни е направила. НИЕ сме неприятелска държава за Русия, защото се подложихме на пряко подчинение на Краваристан, станахме им колония демек, и играем с бутонките против Русия. Схващейн?

177

Shark

преди 1 година

Този от снимката ще го запомня. И зимата като му спрат парното, ако се появи на протест с малко по-различна табела, ще отида и лично ще го фрасна по мутрата.

176

Анонимен

преди 1 година

Я ПОДРУПНЕТЕ ШНУРЧЕТО,ТА ДА СЕ РАЗМЪРДАТ МАЛКО МЪПЕТИТЕ!!!

175

....

преди 1 година

Пак ли ще има 20 човека, от които 8 с колела, 4 осраинци, 5 гейове и 3 био-вегана?

174

Анонимен

преди 1 година

Ако искате след протеста отидете в редакцията на" в-к Труд", защото правят списък с имената на присъстващите

173

Анонимен

преди 1 година

Един милион граждани днес ще застанат срещу един нищоправещ съветски гълъб

172

м. Тачър

преди 1 година

До Герги: разбира се, че газът е и суровина. Но всъщност най-големият потребител са топлофикациите, и то софийската. Която все е на загуба и всяка година изнудва клиентите си. Може би не сте прочели по-важното: че държавата трябва да се изтегли от икономиката. Защото е лош собственик и никакъв мениджър. Защото това са чиновници, които измислят корупционни схеми. И след това плащаме всички, а те отиват в заслужена почивка на Малдивите...

171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,к.184 Ти прочете ли какво си написал? Вариантите,които К-К предлагат, са два: доставка на газ чрез газови танкери без цена на поръчката и тази на ревапоризацията. Второ: закупуване на руски газ чрез посредник с 40-50% завишена цена. В същото време двата ТИРа 'демократи' на Ристо-Атанасов не искат руски газ. МЕ трябва сериозно да провери чрез юристи по Международно право дали Газпром има шанс да ни осъди по правилото 'консумирай или заплащай', защото на А.Василев не може да се вярва.

170

Анонимен

преди 1 година

До 184 по твоята логика не трябва да разчитам само на западните банки държавата трябва да разчита и на източни и африкански ако щеш. Видя се какво стана и как блокират сметки в западни банки. Да вземем тогава освен Iban да ползваме и другите еквиваленти като руската мир и китайският вариант. Защо да правим двоен стандарт. Трябва да деверсифицираме и банковата система:)

169

Ох

преди 1 година

Пръц и драскам клечката отзад

168

Анонимен

преди 1 година

Спряха ни газа защото онзи перушан Киро се изрепчи, че няма да плащаме в рубли, а в USD, които Урсулата, ако не Кокорчо, веднага ще прибере. На 3 пъти Газпром е предупредил какво следва, но Киро и Кокорчо са си траяли. И сега тези авантюристи имат очи отново да ни управляват. Г-н гл.прокурор, спите ли?

167

Анонимен

преди 1 година

Ко протестират тея? Я да им спрат незабавно топла вода и парно! Нека видят как е без газ.

166

Анонимен

преди 1 година

Не са платени. Хората осъзнаха,че неможе да разчиташ само на една държава за всичката ти енергия. Трябва да си луд да мислиш ,че това е правилно. Ето спряха ни крана ей така защото не сме съгласни с войната им. Това не е сериозен партньор, нито добронамерена държава. България трябва да се развива сама в много посоки и да има енергия от различни места. Също така е време да задвижи Геотермалната си енергия, а защо не и Брауновия газ ?

165

Анонимен

преди 1 година

До Fena И? Твърдеше, че избора е между спряло парно и свобода. Не виждам как това което си написал потвърждава такова твърдение.