38

Праведен

преди 1 година

След време, ще се докаже, че не е бил и той в жипа !

37

българка

преди 1 година

Този е крайно време да го оправдаят и да го пускат - стига са го мъчили горкия човек. Тя колата сама се ударила, момичетата нарочно били там под колата и тя ги затиснала. Пускайте те го да го линчуваме и да се приключва тази мъка ! Иначе няма оправия в тази държава с това "правосъдие" !!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Еми как полицията да докаже че е имало полицайка .. конфликт на интереси от всякъде ..

35

Анонимен

преди 1 година

До ... Имаше онлайн кампания, къдеот го харасваха хора, когато го видят. Даже му споделяха локацията, че да се събира тълпа и да го мери с яйца и ***, ама я спряха ... иначе ДЕМОКРАЦИЯ!!!

34

от НЛО _то

преди 1 година

тоя още ли не се е самоубил ? ако ме разбирате .

33

Анонимен

преди 1 година

знаех си аз че джипът е бил на автопилот а силиконовата милиционерка е изпълнявала задълженията си опитвайки се да спре престъпление !

32

Анонимен

преди 1 година

Утре ще кажат, че и той не е бил в колата ми е минавал отстрани.

31

Анонимен

преди 1 година

Ако погледнете криминалните случаи в България за последните 30 години, ще видите, че е практика прокуратурата да прикрива заможни и възвисени престъпници, и да ги оправдава. Примери- бол!

30

Анонимен

преди 1 година

Човек на гешев, военен прокурор пристига на място минути след катастрофата. След 2 месеца ще го изкарат невинен. Ще кажат че автопилота е ускорил сам, и че се е надрусал след катастрофата, от шока от преживяното. Та толкова с правосъдието ни, оглавявано все още от ГЕРБ-ДПС.

29

Добре дошли в БГ

преди 1 година

Как да сме сигурни за безопасността ни, като имаме подобно МВР и подобна прокуратура, та и следствие?! От твзи три органа зависи сигурността ни! А не от съда! Защото, за да стигне един случай до съда, първо първите три органа трябва да задействат нещата! Но както виждаме - прикриват и мамят! Тогава как да имаме доверие в тях?! Как да сме сигурно за нашата безопасност, с какво ще я оправдаят?! Думи нямам! Връзкарство е навсякъде!

28

...

преди 1 година

И след като изчетох статията само един въпрос остава да се зададе! И той е дали този ще го наградят със орден стара планина или ще го пуснат да си върви по живо по здраво! казвам го това понеже същото нещо вече го гледахме с Милен Цветков! Убиецът на Милен Цветков вече е на свобода и си гледа кефа и се друса и шофира и ... абе ясно ви е! Та орден стара планина или само ше го пуснат пак да трепе по пътищата???? това е единствения неоточнен въпрос тука по тия прокълнати земи!!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Народе пак извъртяха нещата .Защо продължаваме да ги търпим.Жалко за децата.

26

Ирония

преди 1 година

Гешев и Боеко работят в синхрон! Браво!

25

Шерлок Холмс

преди 1 година

Той Семерджиев каза че бил отвлечен по онова време и не е бил в колата!Извънземните са я карали!Остава следствието само да потвърди това!Мухаха!

24

зоро

преди 1 година

Смях отвлечен бил от кой от белите човечета и извънземните.Стига лъга трябва да си понесеш последствията.

23

Хмммм

преди 1 година

накрая да не се окаже онази напомпаната, че не е била в България по време на катастрофата? А този е бил в дом за стари хора и им е изнасял концерт за да ги развесели?

22

Анонимен

преди 1 година

Пак като не изкараха, че двете момичета са отвлякли Серсеминджиев, добре

21

УУУУ

преди 1 година

Абсурдистан бе..Абсурдистан!Най загубената територия в цялото Северно полукълбо!Пък искат чак да правят македонците българи!Те да не са луди!?

20

Силиконова Джука

преди 1 година

А доблестната полицайка която на десетата минута била на разположение за да носи стълбата по която Дрогирания се прибрал в дома си през прозореца просто излълнявала служебния си дълг да помага на гражданите в беда ....

19

Анонимен

преди 1 година

Е, много ясно! Как ще я съдят, нали все пак е млада, красива, човек на МВР, наш човек! Нито имаме прокуратура, нито съд! За полиция да не говорим! Абсурдна държава! Закривай!