20

Анонимен

преди 1 година

Те да ги бяха закарали в избата на президентството щеше да е без пари. И охрана си има и терен. Президентството е огромно. Ама нали трябва да уредят някой да гушне 110 бона месечно?! Реално Киро и Асен са подготвили фалшифицирането на изборите от воле. Как мислите, че спечелиха? Помните ли, че нито една соц.агенция не успя да познае резултатите? Как така стана, че с секции имаше по 23 гласа за ПП, а после с химикал беше поправено на 123.Видяхме протоколите с поправките. Отделно са крали гласове.

19

Анонимен

преди 1 година

Държавен склад да се изгради, с камери, климатик и противопожарна система. Този мошеник пак се появява на всеки избори и започва да мрънка за пари държавата и колко е лоша и колко малко му плаща. Те ще правят саботажи като на Капъкуле, за да си върнат Склада. Само реклама и лъжи предлагат частните измамници.

18

Бонго Бонго

преди 1 година

Радев милиардера

17

Анонимен

преди 1 година

По 9 млрд лв на месец ни излиза досега Подмяната!

16

Анонимен

преди 1 година

Можеше да има смесено гласуване, но Крум Зарков гласува не и този глас се оказа решаващ. За награда в момента Крум Зарков е служебен министър. Има кръгове от олигарси клиенти на прокуратурата, които плащат милиони, за да се пренасочват гласове. Единственото решение за борба с манипулациите е ударно гласуване. Ако излезнат 60% да гласуват не може да се внедри нагласения вот. Трябва да гласуват масово хората. Само така ще се преборим с измамниците.Трябва да се броят хартиените отрязъци.

15

Анонимен

преди 1 година

Тия милиони за нищо ги нямате, бре!

14

Анонимен

преди 1 година

Плащаме милиони за съхранение , милиони да се купят машините, а гаранцията им изтича за 2 години....., след това отново милиони за нови машини. И всеки път печатат милиони бюлетини като резерва , ако се развалят някои машини. всичко ни излиза двойно, а депутатите, които ги "избираме" са все по-прости като просто Киро

13

Stoyanov

преди 1 година

Аз мога да ги съхранявам и срещу 99 999 на месец, давайте ги тия машнини.

12

Анонимен

преди 1 година

Ако се гласува само с машини аз няма да гласувам, защото нямам доверие на тях.

11

Ралица

преди 1 година

ЛЕЛЕ ТОЗИ ТОЛКОВА ЛЪЖЕ Я КАЖИ КАК ИЗФАБРИКУВАХТЕ ФАЛШИВАТА ПОБЕДА НА ПЪПЪ НИКЪДЕ В ЕВРОПА НЕ ГЛАСУВАТ С ТЕЗИ МАДУРОВСКИ МАШИНИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ГЛАСУВАНЕТО ГЕШЕВ ЗАЩО СПИШ РАШКОВ ЛИ МИЛИОНЕРЪТ С ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА СИГУРНОСТТА НА МИШИНИТЕ ДОКАТО БКП ВЛАДЕЕ РЕПРЕСИРА МАНИПУЛИРА ГРАБИ БЪЛГАРИ СПАСЯВАЙТЕ СЕ

10

Анонимен

преди 1 година

КС в Германия отхвърли машините заради манипулации. С тези машини гласуват в Индия. Показват им с картинки кандидатите,защото са неграмотни. В ЕС няма друга държава с машинно гласуване. Пробваха преди време, но бързо се доказа, че изборите се фалшифицират лесно и сигурно. България като най-богата държава явно има сметка да купи машините и да плаща милиони за склад, който може да си построи. Кой баламосвате, бе измамници? Свещи да си купите с парите, които откраднахте от народа !

9

Калкулатор Първи

преди 1 година

Какви наеми бре? С парите от наема за една година може да построите цял склад!

8

Антимашини

преди 1 година

Докато има машини ,няма да гласувам.Софтуер се манипулира от разстояние.Ако бяха надеждни в Германия щаха да ги ползват.

7

Анонимен

преди 1 година

ПАК ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗАРАДИ ТЕЗИ МАШИНИ

6

Анонимен

преди 1 година

Кабинетът Петков заложил фалшифициране на вота като е оставил машините в частен склад. Месечният наем, който държавата плаща на Карго партнер ЕООД, е 110 хил. лева.Няма гаранция, че софтуерът не може да се манипулира от разстояние, казаха IT-специалисти. От РИК питат дали не са слагани по 8-10 гласа. Няма ли да разследват измамниците?

5

АЙ СИКТИР

преди 1 година

Що кат са толкова сигурни НиКЪДЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА НЕ СЕ ГЛАСУВА С МАШИНИ??????Във Великобритания услугите на цялата държавна администрация се избират и функционират през смартфона и после по пощата. Интересно защо гласуват с хартиени бюлетини.*** !

4

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде машините за гласуване ги изхвърлиха от употреба но в България ги въведоха за да ги манипулират.

3

Анонимен

преди 1 година

"Практически е невъзможно да бъдат манипулирани." - но реално... ;)

2

"съхраняващ&quo

преди 1 година

И тия дето ще пуснем да ги манипулират ако дадат толкова, доволно.

1

Малко е

преди 1 година

Тренеше по милион на ден. Баце