57

Анонимен

преди 1 година

54 Лайковете са важни не го ли разбирате.

56

Грета Тунберг

преди 1 година

Бе вие нещо против Зеленски ли имате?

55

Анонимен

преди 1 година

До: номер 45 (Варна) Е какво целиш с това не ми стана ясно? К'во като си видял Майбах? И аз съм виждал Майбах. С руска регистрация.Виждал съм и очукана стара Форд Фиеста с две врати с украинска регистрация! Вътре бяха млад мъж с две момиченца, явно неговите деца.Защо не се бие на фронта, защо няма жена - не съм го питал. Може да е вдовец! Тогава???Видях ги на границата със Сърбия на Калотина като ходих до Пирот!

54

Анонимен

преди 1 година

Защо Урките обикалят из цяла българия с хубави коли ? Защото те първо са платили $$$ за да излязат от Украйна и да се на безопасно място. Хората които нямат пари седят там и ги обстрелват !!! Това е истината на всички вас ви промиват мозъците !!!

53

Анонимен

преди 1 година

Има видео в Тубата,където Нешка Робева казва че като си отвори консерва грах,се появява Зеленски.Ади стига с тая Украйна.Писна ми да им гледам знамето по аналлните телевизизии 1 2 и 3

52

Анонимен

преди 1 година

Най големите виноцници за войната са Америка и ЕС

51

Анонимен

преди 1 година

Роднините в момента са във Харков и казват че Руската армия помага защото имат постоянне обстрел от страна на Украйна.. Хората са в безизходица но това по новините не го показват защото са платени и АМЕРИКА не иска да излиза истината. Както избиха и всички заложници в лагера !

50

До Варна

преди 1 година

В Украйна тарифата ако искаш да напуснеш страната, но си във възраст за военна служба е 3000 евро. Не е много. Сирийците плащат по 7000 евро да стигнат Европа.

49

Анонимен

преди 1 година

През последните 24 часа Украинските войски жестоко обстрелват Харковска област..Оглет от първо лице и информация от достоверен източник от Харков !!!Промиват ви мозъците !!!

48

Анонимен

преди 1 година

Е то по добре Рашките да мятат газови бутилки. Тия прехвалени ракети един уцелили само.

47

Нови медали от Украй

преди 1 година

Само не мога да разбера как РУсия ще обстрелва свои вийници във Харково ?Просто ми е смешно като че как ви промиват мозъците !!! А между другото днес излязаха кадри със новите медали на украйна !! Може да ги видите в нета .. мечове забити един срещи друг наподобяващ свастика и начупен кръст .. НЕ ВЯРВАТЕ ? ОТВОРЕТЕ ГУГЪЛ И ВИЖТЕ ! Чак ми е смешно как ви промиват мозъците медиите.. но това е нормално всичко се плаща от САЩ и ЕС

46

Анонимен

преди 1 година

Евала на Руснаците. Обстрел на гъсто населен район с 1 цивилна жертва. Явно са ползвали високоточкови ракети. При експлозия на газова бутилка в Китайски квартал.. 50 жертви е нормално.

45

Анонимен

преди 1 година

До сина, те винаги се подкрепят и аз от два три дни апелирам за същото...

44

Анонимен

преди 1 година

До 41 аз те подкрепих както и второто ти мнение. Ще ми се и мен да ме подкрепят. Доста редовни читатели ми разпознават стила. Лайкове йок.

43

Варна

преди 1 година

Само да видите автопарка на Украинските бежанци във Варна!!! Вчера видях и Майбах с Украинска регистрация. Караше го доста як мъж на 25-30 години. Зачудих се защо не е в Украйна да се бие за родината си. А ако продаде колата си, с парите доста оръжие може да купи в помощ на страната си.

42

Анонимен

преди 1 година

Амнести се били извинили. Това е толкова вярно, колкото е вярно че Европарламента е обявил снимките на Бойко с кюлчетата за фалшиви. И кво се оказа той Каскета писал доклад на евродепутат, че са фалшиви. Ето как се прави журналистиката в България.

41

Анонимен

преди 1 година

Добре 41 много важно мнение но защо не слагате лайкове на себе си поне ?

40

Превеждам

преди 1 година

Украйнската армия се е укрепила между жилищните блокове където живеят цивилни граждани. Идеята е те да могат да стрелят а когато се стреля обратно да казват че бомбандират цивилните. При напускане на градовете наемниците често ги ограбват също. Има няколко нови ферари-та закупени от наемници.... Докато се изнасят ...не са закупени от руснаци ...

39

Анонимен

преди 1 година

В интернет има много клипчета на Украински ракетни системи за залпов огън, разположени в междублоковото пространство и на паркинги в жилищни райони. Дори един възрастен човек, се оплакваше, че вдигали много шум когато възпроизвеждали залп.

38

До 37

преди 1 година

Амнести не се извини, за тва че нашите така превеждат и тълкуват е друга тема, напротив, Амнести казаха, че седят зад всяка дума в доклада си