77

Анонимен

преди 1 година

*** следващия президент ще е Пит Бутиджидж. И ще задължи всички американски тролчета като теб да обърнат резбата.

76

до 106

преди 1 година

До Не *** на Фенин- В държави където честни и обективни журналисти са наказвани и уволнявани, а тези с преклонените главици с наколенките са поощтрявани, и издигани....народите им нямат бъдеще, а Ад. Било то на запад или на изток.

75

Тръмп

преди 1 година

.. ще се завърне в затвора, и то много скоро. Ще направи всички затворници "грейт агейн". Даже може да го обявят за цар (ако знаете вица).

74

Не фен на Путин.

преди 1 година

до 105- Не е проблема в трансджендъра назначен. Нито в назначените гейове. И сред тях има свестни хора. Виж Richard Grenell. Но пък за марксистите глобалисти те са от лошите. Дори чернокожите искащи проспериращ САЩ са бели расисисти

73

Щирлиц(таен агент)

преди 1 година

Не ги обичам американците,ама Тръмп ме кефи.

72

Не пут на Фенин

преди 1 година

Интересно допитване и резултат!!!! А много от вас тук казваха че американците били захлюпеняци като нас, а ? Без да споменавам, че ако наистина се броеше гласа на американците на предните избори, Тръмп щеше и сега да е Президент! И не само САЩ, но и Света и ЕС щяха да са далеч по-добро и мирно място за живеене. Дори живота на журналистите щеше да е по-богат и смислен.

71

Анонимен

преди 1 година

"Ще се завърне ли? Тръмп отново е фаворит на републиканците за президентската номинация"_____Това беше ясно още в момента, в който Байдън дойде на власт и назначи трансдженджър в администрацията си.

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99 "*** употребата е за да я четеш ти" Мне :))) Употребата й е да си я четеш ти, и да си мислиш, че контролираш дискусията. Много ти е важно да чувстваш, че "побеждаваш". Което, разбира се буди само смях. Но, съвсем сериозно, никой не настоява за една ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА дума, освен ако не му е постоянно в ежедневието :)))

69

Анонимен

преди 1 година

Ох да забравих за радетеля за мир Обама,даже и най-нагло му дадоха Нобелова награда за мир.А по негово време дойде голямата криза от 2008,и той е главният виновник за всички арабски пролети с което предизвика невиждана мигрантската криза.и унищожаването на Сирия и Либия(за Либия с участието на килъри Клинтън) Защо винаги по време на я демократите стават такива проблеми от които основно страда Европа.Все едно искат да ни унищожат тия

68

Анонимен

преди 1 година

Значи войната в Украйна ще продължи до 2024г. докато се върне Тръмп, за да започнат разговори за мир.

67

Анонимен

преди 1 година

Истината е,че докато Тръмп и Меркел бяха още на власт,война в Украйна нямаше. Меркел не допусна такова нещо,а Тръмп се опитваше да поддържа нормални отношение с Путин.Явно оръжейното производство в САЩ не хареса това и пробутаха дементиралата кукла на конци,която се води президент на САЩ но е само н хартия

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 95 Упротребата на една и съща дума навява на мисълта, че често я чуваш. Не мога да си представя при какви обстоятелства. :))))

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 "Тц не е, има Съюзна държава *** Русия и Беларус." Ама СССР не беше само от тия две дръжави :)))), тъй че , да, баш си е минало. Отричането на тоя факт само показва как се бориш с реалността :)))))

64

Анонимен

преди 1 година

"Работно място НЕ Е една професия. Второ корпорациите нямат интерес да изпуснат евтина ръка като теб. Иначе нямаше да ходят в Китай. И нямаше да наемат индийци даже по кадърни от теб" - тоя кво каза... Корпорациите в Европа наемат мен киртака, а не кадърните индийци имено защото сме в ЕС. Ако не бяхме в ЕС работното ми място щеше да го вземе не индиеца, а румънеца или словака. Индийци наемат само англичаните защото те излязоха от ЕС иначе и на тях им беше забранено да изнасят АйТи позиции от ЕС.

63

Анонимен

преди 1 година

Сащ са минало *** защо се напъваш кой щял да бил?

62

Анонимен

преди 1 година

Дончу има шанс само че не е като на Помпео ***.

61

Анонимен

преди 1 година

Тц не е, има Съюзна държава *** Русия и Беларус. Крайната също е минало.

60

Анонимен

преди 1 година

*** май яко си се надрусал. Тръмп може и да не стане. Помпео може да стане. Ама ти не знаеш че и той е кандидат. Няма кой да ти каже, не ви ги спускат.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 Ахахахаха. Отчаянието на русофила: ако опита за преврат срещу демокрацията в САЩ не успее, нещата са "обречени" :)))))) Да, за русофилите, може би. :))))

58

Анонимен

преди 1 година

Ще се завърне, но в затвора.