58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 От руските кланета по-големи няма. Затривали са цели народи. Къде са днес таврийските българи?

57

Анонимен

преди 2 години

Русия си крие остатъците от военната техника от Украйна, защото иначе от нея ще остане само изгоряла скрап.

56

Анонимен

преди 2 години

Интересно по време на т.н. Волински кланета Украинците са избили към сто хиляди поляци или общо толкова жертви, обаче днес са първи приятели !!!

55

Вуте

преди 2 години

До 55- ти и без това не си в България, какво ни интересува как ще живееш ще мълчиш и скоро ще останеш само с омразата си.

54

Вуте

преди 2 години

Маи му треперят коленцата на Земенски, Русия провежда операцията си само с доброволни военни ами ако включи и редовната армия !? Време и в България да натиснем скапаните евроатлантици- крадци и измамници,кърлежи и ***, НПОта, фондации и мн др. Правете си протестите само да не се озовете срещу контрапротести че пак жандарма ще трябва да ви пази хахаха

53

До 55

преди 2 години

Ами не живей, животът си е твой, може да си го правиш каквото си искаш, до колкото искаш.

52

Анонимен

преди 2 години

Гледам коментарите и ривъ и не моа повярвам! Наште далечни братчеди русофилите, мразят Европа и Америка, а обичат Азия! Как ще живеем с тези хора!

51

Анонимен

преди 2 години

Василев , Ванга каза че след 9/11 сащ нападнаха сума ти страни, посяха терористи и мигранти навсякъде и позорно избягаха. Агент Даниел Марк Левин, Акамаи

50

Анонимен

преди 2 години

***, теб трябва да те изтрият изобщо. Какво ревеш?

49

СССР

преди 2 години

А НАТО продължава да прехвърля военна техника в Украйна!

48

Анонимен

преди 2 години

Пак триете мнения. Русия мрази Европа и иска нормалните хора да страдат. Рашисти, таваришч.

47

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

В общи линии, ако укропитеците тръгнат към Одеса или Херсон, руснваците също тръгват на там...................от Беларус !

46

до 46 Василев

преди 2 години

Ами те САЩ и ЕС дават голямо рамо на Украйна и става така, че 50 държави воюват военно и икономически срещу 2 (Руския,Беларус) от това повече кво искаш ти?

45

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко е виновният за провала на Путин. Лукашенко трябваше да нападне западната граница на Украйна и да спре доставките на западно оръжие. Той е страхливец и предател. Путин се провали заради предателят Лукашенко. Планът, който заедно направиха Путин и Лукашенко не беше изпълнен заради страхливостта на Лукашенко. Лукашенко предаде Путин в най-тежкия момент. Приятел в нужда се познава, а Лукашенко в нуждата предаде Путин. Какво заслужава предателят?

44

Василев

преди 2 години

Целият свят знае , че Русия воюва заедно с Беларус и Чечне в тази неравностойна война срещу Украйна!Защо ЕС и САЩ да не дадат едно рамо на Украйна???Агент Бен Харис!ЦРУ!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко искал обща държава, но не участва във войната и отказва да участва. Каква обща държава са? Лукашенко трябваше да мобилизира беларуския народ и да воюва като васал за Путин, а Путин да не харчи руски войски. Лукашенко ще откаже присъединяване към Руската федерация.

42

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко отлично знае, че на убит кон (като АдолфПутин) не се залага... Затова Беларус няма да се включи в тази война.

41

Анонимен

преди 2 години

До новия указ. Нима не знаеш че в Швейцария и в Австрия например има задължителна военна повинност. За какъв комунистически указ говориш. Сорросоидите са мързеливи не искат да работят нито да учат нито да служат на своята родина. В Австрия има заължителна военна служба !!!

40

Анонимен

преди 2 години

34 Лукашенко сам каза в интервю наскоро че през 90те е искал обща славянска държава. Така че не вървиш.

39

Е какво да кажем...

преди 2 години

Слава России!