41

Анонимен

преди 1 година

До .... "Абе хора, вие нямате ли си друга работа в неделя, или пък сте на работа в момента?" Това какво общо има с това, че "новината" е фейк нюз?

40

Анонимен

преди 1 година

До .... Там няма НИЩО, което да е като това написано в статията. То по-принцип освен набързо скалъпена челна страница с общи приказки там няма нищо ....

39

Анонимен

преди 1 година

Всички правителства и президенти в ЕС трябва да паднат..

38

Анонимен

преди 1 година

Брех...тук вече и "журналистите" от сайта започнаха да пишат коментари. Ти да видиш!

37

Анонимен

преди 1 година

Шизика отново е в нервна криза, отново му се привиждат руснаци навсякъде, отново изтерясва с просташки коментари. Вчера амнести му бяха виновни че казали един път истината, днеска евроджендърите ги направи на ""пасьолството"" . Горкото толкова си може. Естествено ще си нацъка по 20 минуса и плюса , сякаш никой не може през прокси. Пълен комплексар.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 "Дори тази "агенция" няма такова проучване, а само измислен профил в туитър и някакъв едва сглобен сайт, който до оня ден не е съществувал." Важното е, че на челото на статията се вее знамето на ЕС. Така се бутат руски фейкове: с внушения и цитирания на фалшиви "проучвания" създадени от още по-фалшиви аганции. Тъжно е.

35

Не бе

преди 1 година

Бай Дан и Бай Киро са виновни. Според мен Оруел е прав виновен е Оувес

34

Напълно заслужено

преди 1 година

Ми то 28% са близо една трета от населението. Баси Tъпитe д06итъци дето са европейците. Tъnи и заспали задето само спят и рупат гледайки и търпейки всичко това което се слува пред очите им. То да бе семо това. Ами ислям, ами черни, ами турци, ами културно заличаване. Къде спаха досега? Хал да им е тъnата мaл0yмница на конци Урсула. С държанието си доказват, че именно нея заслужават и не заслужават да имат бъдеще защото са недоразумения които не ги интересува нищо друго освен хладилника.

33

Анонимен

преди 1 година

Гледайте клипа в Утубе когато Зеленски пред 200 000 аудитория казва на Порошенко ти 10 години не направи нищо и не спря войната сега аз ще я спра.. Драги читатели аз за това нещо получих Бан от Днес.бг нима истината боли ?Гледайте клипа в интернет докато не е свален Порошенко , зеленски

32

Анонимен

преди 1 година

123

31

до АнонимеН

преди 1 година

Има един клип в Утубе сега се върти. Зеленски пред 200 000 аудитория говори открито с Порошенко че за 10 години той нищо не е направил и не е спрял войната. И зеленски потвърждава че ще спре войната,, Хайде сега кажи кой предизвика войната и кой се защитава подлого такава .Който не вярва да види в Утубе клипа Порошенко , Зеленски реч !!

30

Цирк

преди 1 година

Истината си е истина правителствата налагат санкции и грабят Руски дивиденти и капитали,лъжа ли е?

29

Да

преди 1 година

У нас резултатите са 90/10%

28

Анонимен

преди 1 година

До Факт - ходи да ядеш бибите на тия в пасольството

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 В тая новина нещо друго е много по-интересно от поведението на руските мегафони. Мдааа.

26

Анонимен

преди 1 година

Ние имаме една хубава поговорка - Изписа им вежди, вместо да избоде очите. Така ЕС и правителствата в Европа ще студуват, но ще плащат с охота скъпия руски газ и нефт, правейки се, че не са руски.

25

Анонимен

преди 1 година

Забравили са да пишат и България - Кирчо и Кокорчо са виновни за високите цени

24

Българин

преди 1 година

Европа има достъп до СП и до СП2. Там принципът винаги е бил *** - плащаш и получаваш. Дали Газпром има вина затова, че парите ги иска по друга сметка. Ами ако аз имам договор с някой за нещо и му кажа, че парите, които ми превежда, банката ми ги блокира и трябва да ми ги превежда по друга сметка - вината моя ли е или на клиента? Или на банката, която ме е поставила в това положение.

23

Значи са останали

преди 1 година

все още мислещи хора в ЕС... А щом признавате за над 60% от хората, значи са поне 80-85% обвиняващи зелените глобалистките п0длоги за ситуацията в Европа.Колкото и да върви Укро-пропагандата(правилната) и да плюят Русия е ясно,че поскъпването е резултат от наложените санкции! И преди някой евроатлантик да нащрака злобно минуси, ще кажа, че войната нямаше да започне, ако бяха спазени Минските споразумения и ако хамериканците не правиха провокации по цял свят за да си увеличат износа на оръжия!

22

АнонимеН

преди 1 година

НЕДОВОЛСТВОТО С ГАЗА В ЕС САМО ЩЕ ЕСКАЛИРА ВЪВ ОЩЕ ПО-БЪРЗОТО СВАЛЯНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В МОРДОРСКВА! ТЪЙ, ЧЕ ДОКАТО КОМУНИСТИТЕ СЕ НАДЯВАТ УПРАВНИЦИТЕ В ЕС ДА СЕ ПРЕЧУПЯТ, ЩЕ СЕ ПРЕЧУПИ ЕДИНСТВЕНО ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ НА ЗЛОТО В КОМУНДЕЛИСТАН ИИ ЩЕ БЪДЕ ИЗМЕТЕН ТОЧНО КАКТО СЕ ИЗМИТАТ ТЕРОРИСТИ ЗАВЗЕЛИ СГРАДА! УПРАВАТА НА МОРДОРСКВА Е САМО ТЕРОРИСТ ДО ТЕРОРИСТА!